Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

"GREAT"

η αλήθεια έιναι ότι κάπου εκεί ανάμεσα στην σαβούρα μπορείς να βρεις διαμαντάκια.\
Είχα βρει αυτά και ήταν αναπάντεχα καλά για 10€
Τα εχω πολλα χρονια, στα 8Ε τα ειχα παρει. Εξαιρετικα για laptop. Εχω παρει και τα πιο μεγαλα της Genius, ομοιως εξαιρετικα για τα λεφτα τους

Μου είπαν ότι αν εμβολιαστω, στον 3ο ΠΠ τα έξυπνα όπλα θα με σκοτώσουν πρώτο

Μητροπολίτης Λαρίσης: Το ισχυρότερο ποσοστό αυτών που δεν εμβολιάζονται προκύπτει ότι κινούνται από τον φόβο

Παράλληλα ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Εκκλησίας για την υποστήριξη του εμβολιασμού κατά της Covid-19, σημειώνοντας ότι «πρέπει να κατανοήσουν οι άνθρωποι πως το εμβόλιο είναι υγειονομικό ζήτημα, ούτε θεολογικό, ούτε πολιτικό». Τόνισε δε, πως «οι άνθρωποι για το αν θα κάνουν το εμβόλιο θα πρέπει να ρωτήσουν τον γιατρό τους, και όχι τον πολιτικό τους καθοδηγητή».

Μεταξύ άλλων ο κ. Ιερώνυμος αναφέρθηκε στη μικρή ομάδα των ανθρώπων που συγκεντρώθηκε έξω από την εκκλησία για να διαμαρτυρηθούν για τη διαδικασία των εμβολιασμών, λέγοντας ότι
«τους ευχαριστούμε γιατί μας προσέφεραν ισχυρή διαφήμιση, κυρίως διότι αποκάλυψαν στους πολλούς ποιοι είναι αυτοί που αντιδρούν και πόσο μπορούμε να τους παίρνουμε σοβαρά υπόψιν»

Τέτοιους Μητροπολίτες θέλουμε.

Ρε Τόνυ έχασες χρυσή ευκαιρία να ουρλιάξεις ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ πως αυτοπροσδιορίζεσαι ως Αστρικός Μονόκερως Πεντάλφας Αστέριος και θα πρέπει να προσφωνείσαι ως 'Εξοχότατο'. (πιθανώς και ΕΞΟΚΟΤΑΤΟ για έμφαση).

Έπεσε το facebook, το instagram, το messenger και το whatsapp.

Αγανακτισμένοι ζούμερς γεννηθέντες το 2003 βιώνουν για πρώτη φορά το ίντερνετ στο οποίο μεγαλώσαμε στα 90ς-έρλη 2000ς, και σίγουρα δεν θα τους αρέσει.

Εγώ ξέρω ότι χθες έπεσε και το ragequit, αλλά σε δυο λεπτά, η πυρετωδώς εργαζόμενη τεχνική υποστήριξη του site, με αυτοθυσία και αίσθηση καθήκοντος που θα άρμοζε μόνο σε έναν Paladin, το είχε επαναφέρει.

Facebook, Messenger, Instagram, What's up και Oculus όλα κάτω και οι υπάλληλοι της εταιρίας δεν μπορούσαν να μπουν στο κτήριο

Τουλάχιστον δεν χάθηκαν τα προσωπικά μας δεδομένα, αυτά είναι πολύτιμα καθώς τα πουλάνε χαζοί είναι να τα χάσουν.

#SkynetIsThatYou?

Last edited:
δηλαδή οι πόρτες ανοίγουν μόνο ηλεκτρονικά και δεν υπάρχει backup να ανοίξουν με κανένα πατροπαράδοτο (ή μητροπαράδοτο) τρόπο; ΟΚ τι μπορεί να πάει στραβά ας πούμε; :D

Φημες λενε οτι μολις επεσε το φου και τα ξαδερφια του αυξηθηκαν οι εμβολιασμοι.

Προχθες, με πηρε στο whatsapp ενας φιλος μου και μου ειπε οτι το whatsapp θα κλεισει, για παντα, συντομα και με ρωτησε εαν γνωριζω αλλες εφαρμογες, πλην viber, που ειναι για τα κλαματα.
Τον ρωτησα που το εμαθε αυτο και μου ειπε οτι ειναι παντου στις ειδησεις..... Μπηκα να τσεκαρω και δεν βρηκα τιποτα για το θεμα.
Ηθελα να κανω την ερωτηση εδω για το θεμα αλλα ειπα οτι θα το διαβασε σε κανενα μακελειο του εξωτερικου.

"Facebook makes more money when you consume more content. People enjoy engaging with things that elicit an emotional reaction," she said. "And the more anger that they get exposed to, the more they interact and the more they consume."

σε αντίθεση με το messenger πάντως το viber δεν με έχει κρεμάσει ποτέ

Back