Astronomy Domine

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Kάπως πρέπει να περάσει τον χρόνο της και η πραγματική μάστερ ρέης εκεί έξω.

Τεράστιο cringe η όλη φάση. Λυπάμαι που προσδίδει αξία με την παρουσία του ο Chris Hadfield σε κάτι τέτοια.

Το οπτικο κομματι ηταν κομματι απο πιτσα. Η φωνη της γυναικας εδινε ενα υφος διαφημισης για χαπια δυσκοιλιοτητας με δωρο ενα ρολο χαρτι υγειας. Εχω ενθουσιαστει τοσο πολυ.....

Nαι η όλη παρουσίαση ήταν λίγο τελεμάρκετινγκ. Ήλπιζα να το κρατήσουν προσγειωμένο με τον σερ ρίτσαρντ και 3-4 πλέημεητ στο σκάφος. Αλλά από την στιγμή που άνοιξε το στόμα της η τύπισσα που μετά έκλαιγε για την κόρη της, ήξερα ότι θα είναι πιτζί 13 η φάση.

Όταν ο Colbert πέταξε την ατακαρα "πρέπει να χαρούμε για τον Sir Richard που έκανε το όνειρο του πραγματικότητα" κάτι πέθανε μέσα μου. Και δεν έτρωγα τα πατατάκια του Λέλου...

Ναι ξέρω, αλλά είναι ο πρώτος μου Κρόνος, και είμαι περήφανος! :PCMR:

Και καλά κάνεις. Είναι γαμώ για πρώτη φορά!

Με τι εξοπλισμό (τηλεσκόπιο, φακούς δηλαδή);

Τα κλασσικά μου, Dobsonian Truss 130mm (5,5") flextube, LE 10mm WA προσοφθάλμιο σε x2 Barlow. Έχω και καλύτερο προσοφθάλμιο, αλλά τελείωσε η μπαταρία του red dot οπότε φαντάσου ότι σκόπευσα εντελώς "με το μάτι" και δεν είχα υπομονή να το δοκιμάσω με καλύτερη μεγέθυνση. :D

Νομίζω ότι η παραμόρφωση που έχει η φωτογραφία σου είναι από τον Barlow.

αλλά τελείωσε η μπαταρία του red dot οπότε φαντάσου ότι σκόπευσα εντελώς "με το μάτι" και δεν είχα υπομονή να το δοκιμάσω με καλύτερη μεγέθυνση.

Ναι καταλαβαίνω. Για φωτογράφιση, αν και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, θα είναι μανίκι η στόχευση πλανήτη.

Μεγάλη καψούρα ένα τηλεσκόπιο Meade.

Αυτά τα Χριστούγεννα παίζει να έχουμε το ακριβότερο πυροτέχνημα στην ιστορία της Ανθρωπότητας έως σήμερα ή την εκτόξευση του αποτελέσματος μίας υπεράνθρωπης προσπάθειας για την εξερεύνηση της ίδιας της Κοσμογονίας.

Hyped.

Εγώ πάντως αν ήταν να ποντάρω θα έλεγα ότι θα παίξει αναβολή κατά την αντίστροφη μέτρηση

ΤΟ ΒΑΛΕΕΕ ΤΟ ΒΑΛΕΕΕΕ
Καλά πάει αυτό, μένει μόνο να το παρκάρουν στο σωστό σημείο.

1.PNG

Back