By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!![]()
Star Wars prequels ‘not very much liked’, admits Ewan McGregor
Actor, who played Obi-Wan Kenobi in little-loved trilogy, says negative reaction was ‘quite difficult’www.theguardian.com
Σώπα!
Το The Bad Batch το είδε/βλέπει κανένας? Πώς σας φάνηκε?
Είδα το πρώτο επεισόδιο μόνο, αλλά μου φάνηκε κάπως... προβλέψιμο να το πω? Υποτονικό? "Μια απ'τα ίδια"? Νιώθω πως δεν έχω την παραμικρή όρεξη να δω τι γίνεται μετά.
ΥΓ. Crosshair did nothing wrong.
Εγώ πιστεύω ότι είχε σχέδιο. "Θα αντιγράψω το A New Hope, μετά θα αντιγράψω το Empire Strikes Back, στο τέλος θα αντιγράψω το Return of the Jedi".
κρατάω αυτό μπας και επιστρέψουν netflix![]()
Disney Boots Chloe Zhao From Kevin Feige Star Wars | Cosmic Book News
Not a good week for Feige.cosmicbook.news
Τόσο μεγάλη αποτυχία το Eternals?
with Wall Street investors doubting Disney Plus and having skepticism about both Marvel and Star Wars.
![]()
Disney Boots Chloe Zhao From Kevin Feige Star Wars | Cosmic Book News
Not a good week for Feige.cosmicbook.news
Τόσο μεγάλη αποτυχία το Eternals?
ήθελαν να το παίξουν ψαγμένοιΚαλά, δεν φταίει η τύπισσα αλλά αυτοί που της την ανάθεσαν.
Και εμένα αν μου δώσεις μερικά εκατομμύρια να σκηνοθετήσω action blockbuster ενώ το καλύτερο που έχω κάνει είναι μια ταινία, που για να την δει mainstream θεατής, πρέπει να έχει πάρει ψυχοφαρμακα ενώ τον έχουν με ορό με οπιουχο διάλυμα, δεν θα πω όχι.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική την επέλεξαν. Η αποτυχία ήταν το φυσιολογικό αποτέλεσμα.
Δεν το βλέπω ως ένδειξη διαμαρτυρίας γιατί έσπρωξε πιο πίσω το Loki.
Πίσω από τι;