αυτο που λεει ο ήγκλος.
προκαλεσαν, αλλιως δε θα υπηρχε τωρα τοση οργη μαζεμενη. τοσες μερες διαβαζα και γω αρθρα κι ελεγα απο μεσα μου: δεν κρατατε μια πισινη ρε πατουληδες? και τα φερε η κακια η ωρα (ο κακος χιονιάς... ντα κακέ χιονιά) και βαλανε τα "μηχανικα θηρια" στους πατουληδες τους.
και δεν υπαρχει και καμμια δικαιολογια, γιατι παρα τα οσα λεει η ερτ κι ο σκαι κι οι υπολοιποι πετσουληδες, υπαρχει προηγουμενο. το περσινο. κι ομως, ακομα χειροτερη αντιμετωπιση φετος. απο πανω ο λεκκας τους σφαζει με το γαντι.
και παει κι ο πρωθυπουρογος σημερα και τα ριχνει ολα στην αττικη οδο. εβαλε μπροστα τα στηθια του (μμμμμμμμμμ, ξαναθυμηθηκα την ρογα...) και πηρανε 2000 ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ στην αττικη οδο. στην κατεχακη, στην κηφισιας στην μεσογειων θα δωσει διχιλιαρο, αφου ειναι τοσο ευαισθητος?
και τι να λεμε τωρα? βλεπω τοσες τρομερες ιστοριες γυρω γυρω, που ντρεπομαι να πω και το ελαχιστο που επαθα εγω κι αλλοι χιλιοι περιπου εκεινη την ωρα. εδω μεινανε οι αλλοι ελευθεροι πολιορκημενοι στην αττικη οδο 15 ωρες σαν να ηταν σε απατητη κορυφη του εβερεστ. πως να γκρινιαξω εγω που δεν υπηρχε ουτε ενας αθρωπος, μια ανακοινωση, μια κουβεντα στον ησαπ και μας κατεβασανε στην ειρηνη?? και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ καμμια προβλεψη για λεωφορειο με αλυσιδες μετα. μιλαω τωρα κατα τις 11 και, δωδεκα, πριν αρχισει η χιονοθυελλα. και χεσε με εμενα, ειμαι τουμπανος (να τα λεμεκιαυτα...) και περπατησα μεχρι το μαρουσι κι ας εγινα χιονανθρωπος. οι γεροι? οι ανημποροι? ας βαζανε τα ζωα ενα λεωφορειο που να πηγαινει μονο κατ για να πανε οι μεγαλοι ανθρωποι κι οσοι ειχαν πατεριτσες και προβληματα. ουτε αυτο. εκλαιγε ενας τυπος με πατεριτσες εξω απ τον σταθμο. και τι να του πεις? τι να κανεις?
τελος παντων.
κι η συγνωμη ειναι ωραιο πραγμα, γαμάτο. ναι, δειχνει μεγαλειο και ανδρεια. αλλά οταν την δινεις πεντεξι φορες σερι σε 2 χρονια και μενεις εκει, χωρις καμμια παραιτηση, ή απολυση να της κανουν παρεα, τοτε με θεωρεις μαλακα και νομιζεις οτι εισαι εξυπνος εσυ.
δεν το νομί.
α, κι ενα ακομα. υποτιθεται απεγκλωβιστηκαν ολοι στην αττικη οδο, ανοιξε ο δρομος, τι δουλεια εχει ΤΩΡΑ ο ελληνικος στρατος να καθαριζει απ τα χιονια τον δρομο αυτον που εκμεταλλευεται ιδιωτης? αφου τους τρομαξε η πρωθυπουργαρα και ΑΠΑΙΤΗΣΕ να δωκουν αποζημιωση, τωρα τους καθαριζει την οικοσκευή? καπως παραλογο.