Από το στόμα σου και στου Architect το αυτίΔυστυχώς έτσι είναι. Θεωρώ θέμα χρόνου το reboot με άλλο σκηνοθέτη.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Από το στόμα σου και στου Architect το αυτίΔυστυχώς έτσι είναι. Θεωρώ θέμα χρόνου το reboot με άλλο σκηνοθέτη.
να τα αφήσουν εκεί που είναι οι λεχρίτες της γουόρνερ, δεν έπρεπε να το ακουμπήσουν ξανά.
Ούτε που το είχα πάρει μυρωδιά. Είδα το trailer και μου έκανε κλικ, οπότε μπαίνει στη λίστα. Θενκς α λοτ.Το Last Night In Soho ξεπέρασε κατά πολύ τις χλιαρές μου προσδοκίες. Σε είκοσι χρόνια θα θεωρείται θρίλερ-ορόσημο. Μοναδικός συνδυασμός του αισθήματος και της ατμόσφαιρας των φιλμ τρόμου των δεκαετιών του '60 και του '70 με σύγχρονη και 'ψυλλιασμένη' σκηνοθετική άποψη. Τεράστια έκπληξη και πολύ χορταστικό, είχα πολλά χρόνια να δω κάτι αντίστοιχο.
και σίγουρα θα κάνει μια εντύπωση παραπάνω σε όσους παραμένουν ηδονοβλεψίες σπαθοθυρεών
Ίσως φταίει το ότι συνηθίσαμε τόσο πολύ τα CGI, ίσως φταίει η "άψυχη" κατ εμέ παλέτα, ίσως φταίει και ο σχολιασμός του Jurassic World από mikeius,και σίγουρα παίζει ρόλο και η ηλικία μου, αλλά γενικά βρίσκω τους δεινόσαυρους στο trailer αρκετά πιο άψυχους συγκριτικά με τα animatronics-CGI combinations των δύο original ταινιών.
Ίσως φταίει το ότι συνηθίσαμε τόσο πολύ τα CGI, ίσως φταίει η "άψυχη" κατ εμέ παλέτα, ίσως φταίει και ο σχολιασμός του Jurassic World από mikeius,και σίγουρα παίζει ρόλο και η ηλικία μου, αλλά γενικά βρίσκω τους δεινόσαυρους στο trailer αρκετά πιο άψυχους συγκριτικά με τα animatronics-CGI combinations των δύο original ταινιών.