@erevos Αν πω οτι αδιαφορω για τις εικονες απο το μετωπο, θα ειναι κατι σκληρο και απανθρωπο. Αυτο που λεω ειναι οτι δεν παιρνω μερος σε καμια υποκρισια. Εχω σταματησει να "ενημερωνομαι". Ας γινω λιγο κουραστικος, τσαμπα ειναι.
Ο εμφυλιος στην Γιουγκοσλαβια ξεκινησε το 1991 και πηγε εως το 1999. Συμφωνα με το ελληνικο wiki και με πηγη το κεντρο ανθρωπιστικου δικαιου, 140.000 ανθρωποι σκοτωθηκαν. Σημαντικο σημειο αυτη της ιστοριας, η γνωστη σφαγη της Σρεμπρενιτσας οπου σκοτωθηκαν 8.000 αμαχοι.
Τελικα η ιστορια εληξε με την εισβολη του ΝΑΤΟ, η οποια κοστισε την ζωη σε 625 αμαχους και κατεστρεψε τις υποδομες της Γιουγκοσλαβιας.
Οι Γιουγκοσλαβοι λενε οτι σκοτωθηκαν 2.000 αμαχοι.
Καποια πραγματα σχετιζονται με τον στρατο και καποια με τους αθωους ανθρωπους. Το ΝΑΤΟ δεν εκανε πολλα διαφορετικα απο τους ρωσους.
Κοιτα τωρα την ειρωνια.
7 Απριλιου του 1994 με 15 Ιουνιου του 1994, δηλαδη σε περιπου 100 μερες. Στην Ρουαντα σκοτωθηκαν γυρω στις 650.000 χιλιαδες αμαχοι.
Αυτος ο αριθμος φτανει απο αλλες πηγες, το 1.000.000.
Οχι απο βομβες που επεσαν σε λαθος σημειο αλλα απο μασετες. 2.000.000 προσφυγες, ταγματα βιασμων και αλλες φρικες.
Κανονικη γενοκτονια που θα την ζηλευε και ο Αδολφος.
ΟΗΕ, Ευρωπη, Αμερικη: στα @@ μας κι εμας, Κωστης Παλαμας. Δεν ασχοληθηκαν.
Το 2001 η Αμερικη εισβαλλει στο Αφγανισταν, για να πιασει 1 ατομο το οποιο ευθηνοταν για την επιθεση στους διδυμους πυργους.
46.000 αμαχοι σκοτωθηκαν και θα μπορουσαν να ειναι περισσοτεροι. Αν και την ομαδα της επιθεσης την αποτελουσαν Σαουδαραβες, εκει δεν εγινε καμια εισβολη.
Δεν ειπε κανενας τιποτα για εναν πολεμο που ξεκινησε για να πιασουν οι Αμερικανοι ενα και μοναδικο ατομο.
Μουγκα οι διεθνεις οργανισμοι.
Το 2003 η Αμερικη εισεβαλλε στο Ιρακ, χωρις λογο. Απο αυτη την διαδικασια σκοτωθηκαν 110.000 αμαχοι και λιγο πολυ, εγινε οτι γινεται τωρα στην Ουκρανια.
Ειπε κανενας τιποτα; Διαμαρτηθηκε η Ευρωπη οταν ο λογος που μπηκε η Αμερικη στο Ιρακ αποκαλυφτηκε οτι ηταν ψευτικος;
οχι βεβαια.
2020, Το Αζερμπαιτζαν εισβαλλει στην Αρμενια, γιατι ετσι. Οπως γινεται σε καθε πολεμο, σκοτωθηκαν αμαχοι. Η Τουρκια υποστηριξε αυτη την επιθεση.
Ειπε κανενας τιποτα; Οχι.
Οι Τουρκοι που υποστηριξαν αυτον τον πολεμο, που εκλεψε εδαφη απο την Συρια, που ειναι κρατος ολιγαρχικο, που εστειλε πολεμικο υλικο στους Ουκρανους για να πολεμησουν και πολλα ακομα. Ηρθε τωρα για να μεσολαβησει για την ειρηνη μεταξυ ρωσιας και ουκρανιας. Βγηκε καποιος να τους πει, που πας ρε καραμητρο;
Τωρα εγω, να εκνευριστω γιατι; επειδη αυτο θελουν η ευρωπαικη ενωση και η αμερικη; Θα εκνευριζομαι οποτε θελω εγω και οχι οποτε μου λενε. Εδω ειχαμε τον γιο του κυργιακου, να κοροιδευει συναυλια ειρηνης. Τον κυργιακο να στελνει οπλα στην Ουκρανια και μετα να κανει δηλωσεις για ειρηνη. ΑΑΑΑΑσσσε ρε.