By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Εννοειται οτι θελει λεφτα αλλα
Τα χρηματα μπορει να μην ειναι και τοσα πολλα και αυτα ειναι πραγματα που εγιναν πριν 40+ χρονια. Δεν λεω οτι ο Lydon πειναει αλλα οτι η προσεγγιση σου ειναι λαθος.
Εφτιαξαν μια σειρα οπου μεσα υπαρχει ο Lydon, σαν χαρακτηρας. Υπαρχει η μουσικη του οπως υπαρχουν και οι εμπειριες του.
Δεν πηραν την αδεια του για να τον βαλουν σε σειρα και δεν τον πληρωσαν.
Ο Lydon γκρινιαζει επειδη θελει λεφτα, ειναι συγχωροχαρτι για την Disney. Δεν ειμαι κανενας χιονονιφαδος που ξεκιναει πολεμο εναντια στην Disney αλλα οχι και να συμφωνω με τις Disney πρακτικες. Οχι οτι θα αλλαξω τον κοσμο, ειναι θεμα εσωτερικης δικαιοσυνης.
Εαν ο Lydon χρησιμοποιουσε τον Ντοναλντ για να βγαλει λεφτα, χωρις αδεια, θα του επαιρναν το κεφαλι.
Κανενας δεν θα ελεγε οτι η Disney βγαζει δις αλλα θα ελεγαν οτι απο την πειρατεια ο κοσμος χανει το ψωμακι του.
Καλα κανει και γκρινιαζει. Τον εκλεψαν. Η Disney πρεπει να τιμωρηθει και αυτο ειναι το θεμα. Οχι ποσα λεφτα εχει στον κουμπαρα του ο Lydon, η δικαιοσυνη δεν λειτουργει ετσι.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο του S03 άνετα
Πρώτη φορά στην ζωή μου συναντώ κάποιον που να αδημονει να απολαύσει το υποκριτικό ταλέντο του Σιλβέστερ Σταλόνε![]()
Σταλόνε στην μικρή οθόνη; YES PLEASE
Πρώτη φορά στην ζωή μου συναντώ κάποιον που να αδημονει να απολαύσει το υποκριτικό ταλέντο του Σιλβέστερ Σταλόνε![]()
Επίσης βλέπω την τρίτη σεζόν Barry. Μετά το μούδιασμα του πρώτου επεισοδίου επειδή στο μεσοδιάστημα είχα χάσει εντελώς τη σύνδεση με τα γεγονότα και το mood της σειράς, το δεύτερο μου άρεσε πολύ περισσότερο. Γενικά δεν τη θεωρώ αριστούργημα, αλλά είναι πολύ καλή μαύρη κωμωδία και ο Hader εξαιρετικός.
Ναι ρε και μου έχει κάνει πολύ εντύπωση αυτό. Νταξ, φταις κι εσύ, θα έπρεπε να επιμείνεις περισσότερο.Πάντως, δεν είναι σειρά που ακούγεται πολύ (κι εδώ μέσα και γενικά).