Περί B' Π.Π, Ναζί κτλ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Ναζ(ε)ί κανείς ή να μην ζει;

Φως σε ιστορικό topic, αλλά χωρίς τον Σιθ Άρειο απλά δεν έχει πλάκα.

Δεν με θυμάμαι καν να γράφω αυτά που διάβασα. Impressive.

Company of Heroes 3 το φθινόπωρο.

Σιχτίρ μεσημεριάτικα, έκανα μια αναδρομή στο παρελθόν του θρεντ και φόρτωσα. Παλιοτρόλι Νορθ, εδώ βρήκες.

Τελικά πού είχαμε καταλήξει, ο Χίτλερ ήταν παρεξηγημένος?

Δεν με νιαζει γιατι, πως και ποιος φταιει για τον ΒΠΠ. Με καει και με τσουρουφλιζει ομως το οτι οταν παιθανε ο πατερας μου σε ηλικια 85 χρονων, ειχε ακομα τα σημαδια απο τις βουρδουλιες στην πλατη, στα υπογεια της οδου Μερλιν. καθε 3 ωρες ξυλο με τον βουρδουλα και αλατι στις πληγες. Η κατηγορια, προσπαθησε να διαφυγει με καικι στην Μεση Ανατολη. Θα δικαιολογουσα εκτελεση, πολεμος, εχθροι ειμασταν, ομως τετοια βασανιστηρια με τιποτα.
Αισθανομαι απεριοριστη συχαμαρα και μισος για καθε Γερμανο, σε σημειο που ευχαριστως θα εσφαζα, σαν το τραγι στο γονατο, που λενε, οποιονδηποτε απο αυτα τα γουρουνια, αν δεν ειχα συνεπειες, χωρις να νιωσω τυψεις
Και ο Χιτλερ δεν πηρε απο μονος του την εξουσια, ο λαος του τον εβαλε εκει. Οσο καιρο νικουσε και κατεσφαζε τον κοσμακι τον χειροκροτουσαν και τον ζητωκραβγαζαν. τι μου λενε τα οποια βιβλια και οι προπαγαντες τ' ακουω βερεσε

στην προσωπικη μου μυθοπλασία το θρεντ αυτο θα περασει στην ιστορια σαν (για να χαρει κι ο @Elric ):

"Βου Πι Πι" aka "το βρακί που δεν ειδα ποτέ"

:ROFLMAO:
γι αυτο σ αγαπω ρε μπραδερ. γιατι είσαι ατομάρα.

Αισθανομαι απεριοριστη συχαμαρα και μισος για καθε Γερμανο, σε σημειο που ευχαριστως θα εσφαζα, σαν το τραγι στο γονατο, που λενε, οποιονδηποτε απο αυτα τα γουρουνια, αν δεν ειχα συνεπειες, χωρις να νιωσω τυψεις

Eντάξει αν και είναι νωρίς ακόμα, πιστεύω το ατσίβμεντ για τη μεγαλύτερη μλκ της ημέρας μπορούμε να το δώσουμε από τώρα στο παραπάνω.

Πήρε απροσδόκητη τροπή αυτό η αλήθεια είναι.

@Chris2756 Ρητορική μίσους παντός είδους δεν είναι ανεκτή στην κοινότητα. Αυτό είναι και η ουσία του όλου thread όπως ξεκίνησε και (πολύ)κλειδώθηκε.

Κρις θα κάνατε καλή παρέα με τον Κρουσέηντερ. Γερμανούς ο ένας, Τούρκους ο άλλος, το ΕΘΝΟΣ μπορεί να κοιμάται ήσυχο!
Μνημόνια και φέσια από τον άλλο μήνα πάλι.

Εγώ δεν κατακρίνω τον @Chris2756 για όσα λέει. Μπορεί να μην του δίνω δίκιο αλλά τον καταλαβαίνω, γιατί έχει μέσα του μεγάλη αγανάκτηση και πίκρα για όσα πέρασε ο πατέρας του. Ίσως αν μπαίναμε για λίγο στη θέση του, να τον κατανοούσαμε καλύτερα (και μπορεί να λέγαμε κι εμείς τα ίδια και χειρότερα).

Status
Not open for further replies.
Back