What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Περί B' Π.Π, Ναζί κτλ

Status
Not open for further replies.

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
καλα, κι εγω θα τσιμπησω. λιγακι. για να μην παραφρονησω εντελως. δε θα γραψω σεντονι. καμια δεκαρια σειρες.

θαυμαζε την αρχαια ελλαδα, ε? καλα, φιλε μου, μελετας 8 χρονια τον βου πι πι και δεν ξεκινησες απ τη χωρα σου? καλαβρυτα, διστομο, παμπολλα χωρια ειδικα στην κρητη, δε θυμαμαι ονοματα, οπου γινοταν εκατόμβες, εμπαιναν σε σπιτια κι εσφαζαν, μωρα, γερους, βιαζαν γυναικες και τελος σκοτωναν τους αντρες αφου τους ειχαν υποχρεωσει να βλεπουν ολ αυτα? χρειαζομαι ειδικη μελετη για να αποφασισω οτι ολ αυτα γινονταν απο ΖΩΑ κι ανθρωπομορφα ΚΤΗΝΗ? στα παπαρια μου με ολο το σεβασμο, μαλλον στους όρκεις μου, για την πολωνια, την αυστρια και τον μεγα θαυμασμο που εδειχνε ο παραφρων χιτλερ στην αρχαια ελλαδα. μιλαμε σοβαρα τωρα οτι ψαχνουμε με το μικροσκοπιο και βρισκουμε δικαιολογιες για οσα εγιναν?

σε λιγο θα μας πεις οτι κακως εγινε εθνικη αντισταση, κακως κατεβασε ο πατριωτης μου ο μανωλης τη σημαια απ την ακροπολη μαζι με τον σαντα και κακως χαρηκαμε οταν ξεκουμπιστηκαν απο δω οι γερμανοι. ημασταν καπως υπερβολικοι αφου οι εθνικοσοσιαλισταί θαυμαζαν την αρχαια ελλαδα.
και αντι να τους τρεχουμε ακομα στα διεθνη δικαστηρια για τις πολεμικες αποζημιωσεις τουλαχιστον, αφου εκαναν οσα εκαναν, τρεξαμε σαν τους τρόμπες και μπηκαμε ξανα στο ζυγο των αρπακτικων που εχουν θησαυρισει απ τα υπερτιμημενα σπρεντς αν τα λεω καλα και μας υποτιμουν καθημερινα εχοντας χτισει μια εικονικη πραγματικοτητα με τεμπεληδες ελληνες (διαβασε τις στατιστικες για τις ωρες εργασιας, τις αργιες στα 2 κρατη κλπ κλπ) και εχουν και το θρασος να ανακατευονται ανοιχτα στο τι θα ψηφισουμε και να μας δινουν και γραμμη. οι ούνοι.
αλλα τι λεω? οπως θα λεγε κι ο δημος σταρενιος (γκουγκλ ιτ) οι γερμανοι ειναι φιλοι μας....

http://www.youtube.com/watch?v=go-psRB1aXg
 

sith_ari

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
602


Grmadness wrote:
Συγγνώμη κιόλας, αλλά που κάνω αναφορά στους Εβραίους;.</blockquote>

Αφού δεν θες να κάνεις εσύ θα κάνω εγώ, γιατί έχω βαρεθεί να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας!

 

sith_ari

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
602


Brother Bruce wrote:
καλα, κι εγω θα τσιμπησω. λιγακι. για να μην παραφρονησω εντελως. δε θα γραψω σεντονι. καμια δεκαρια σειρες.
θαυμαζε την αρχαια ελλαδα, ε? καλα, φιλε μου, μελετας 8 χρονια τον βου πι πι και δεν ξεκινησες απ τη χωρα σου? καλαβρυτα, διστομο, παμπολλα χωρια ειδικα στην κρητη, δε θυμαμαι ονοματα, οπου γινοταν εκατόμβες, εμπαιναν σε σπιτια κι εσφαζαν, μωρα, γερους, βιαζαν γυναικες και τελος σκοτωναν τους αντρες αφου τους ειχαν υποχρεωσει να βλεπουν ολ αυτα? χρειαζομαι ειδικη μελετη για να αποφασισω οτι ολ αυτα γινονταν απο ΖΩΑ κι ανθρωπομορφα ΚΤΗΝΗ? στα παπαρια μου με ολο το σεβασμο, μαλλον στους όρκεις μου, για την πολωνια, την αυστρια και τον μεγα θαυμασμο που εδειχνε ο παραφρων χιτλερ στην αρχαια ελλαδα. μιλαμε σοβαρα τωρα οτι ψαχνουμε με το μικροσκοπιο και βρισκουμε δικαιολογιες για οσα εγιναν?</blockquote>

Mάλλον δεν έδωσες καμία σημασία σε προηγούμενο post μου, για ποιον λόγο υπήρξε πόλεμος Ελλάδας Γερμανίας. Θα τον ξαναπώ λοιπόν εν συντομία. <b><u>ΜΕΤΑ</u></b> τον θάνατο του Μεταξά, οι φιλοβρετανοί που τον διαδέχτηκσν αφήσανε τους Βρετανούς να μπούνε στην Ελλάδα. Από την στιγμή που έγινε αυτό οι Ρουμανικές πετρελαιοπηγές στο Πλοέστι οι οποίες ήταν ζωτικής σημασίας για την Γερμανία, βρίσκονταν εντός εμβέλειας των Βρετανικών βομβαρδιστικών. Χρειάζεται να συνεχίσω; δεν νομίζω, είσαι έξυπνο παιδί !!

 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Με συγχωρείς αδελφέ, αλλά.

1. To βασικό θέμα που ξεκίνησε όλο αυτό είναι η "πολιτική προπαγάνδα", αν δεν κάνω λάθος.
2. Εδώ σου λέμε για ιστορικές σφαγές των Γερμανών στην Ελλάδα, και δεν απαντάς σε τίποτα.
3. Η Ελλάδα πέρασε τα χειρότερα λόγω των Γερμανών, δεν θα ασχοληθώ με τις άλλες χώρες όταν έχω τόσα παραδείγματα εδώ. Στην παρούσα κουβέντα, εννοείται. Η οποία εστιάζει στο 1. Όσο συνεχίζεται σε κόσμια πλαίσια, συμμετέχω και εγώ με χαρά, αν και βρισκόμαστε σε<u> gaming forum</u>.
4. H ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων είναι κατόρθωμα κάποιων που έδωσαν το αίμα τους για να μπορούμε να το κάνουμε εμείς σήμερα. Αλλά σε παρακαλώ, μην απαντάς επιλεκτικά σε μια φράση αγνοώντας τα 9/10 ενός πόστ, δεν είναι σωστό.
Εννοείται φιλικότατα. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Σιθάρι, εν ολίγοις αυτά που ο Bruce ανέφερε και ανήκουν στα αδιαμφισβήτητα γεγονά που τόσο σου αρέσουν, τα θεωρείς δίκαιη μεταχείρηση κατεχόμενου πληθυσμού, μιας και επέτρεψαν στους Βρετανούς να μπούνε στην χώρα τους;

Επίσης, τα συγκαταβατικά σχόλια περί εξυπνάδας και "εξειδίκευσης" καλό είναι να λείπουν, όσοι διαφωνούν μαζί σου είναι τουλάχιστον το ίδιο έξυπνοι με εσένα, ενώ το να διατυμπανίζεις το πόσο κατέχεις ένα οποιοδήποτε θέμα σε ένα ανώνυμο forum όπου ο καθένας είναι ό,τι δηλώσει είναι τουλάχιστον αστείο. Εκτός και αν μας ανεβάσεις σκαναρισμένο το διδακτορικό σου στην νεότερη ευρωπαϊκή ιστορία, οπότε πάσο.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
καλα, υποσχομαι στον εαυτο μου να μην ξαναγραψω σ αυτο το θρεντ.
η τελευταια μου κουβεντα ειναι οτι προσευχομαι σε οποιο θεο πιστευεις να τρολαρεις.
αλλιως, ειναι τελειως ανατριχιαστικο (δε βρισκω αλλη λεξη, αν και τα ελληνικα μου δεν τα λες κι ασχημα) να μην βρισκεις μια κουβεντα να πεις γι αυτους που αντισταθηκαν ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ εναντιον της γλυκιας γερμανιας.
και να μην καταδικαζεις εστω και για την οικονομια της κουβεντας φρικαλεοτητες ιστορικα καταγεγραμμενες.
α, γκουγκλ και τη λεξη "γραικύλος" μιας που δεν την αναφερουν τα βιβλια σου (μα τον μανιτου, δηλαδη, ο ανθρωπος κουοτάρισε τον "αγωνα" του αδολφου...).
Καληνυχτα.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Για μένα, ο Sigh ξεπέρασε χαλαρά το Shredder! Πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να ξαναγίνει νο. 1...
 

lucky shamrock

Half-Ogre
Joined
Oct 21, 2013
Messages
705
Οι ναζί βοηθήθηκαν πάρα πολύ από τα νεφελίμ - άλλο το τι λένε τα βιβλία. Στα βιβλία θέλουν να σιωπήσουν αυτό το γεγονός, αλλά ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ. :trollface:
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952


Lucky Shamrock wrote:
Οι ναζί βοηθήθηκαν πάρα πολύ από τα νεφελίμ - άλλο το τι λένε τα βιβλία. Στα βιβλία θέλουν να σιωπήσουν αυτό το γεγονός, αλλά ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ. :trollface:</blockquote>

Συνταγές για λουκουμάδες έχεις;

Λατρεύω αυτό το νήμα. Σχόλιο για ένα παιχνίδι->πολιτική προπαγάνδα->οι Εβραίοι->λουκουμάδες->Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας->............
<span class="bbcode_spoiler">ΣΕΜΕΔΑΚΙΑ</span>

 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
στην προσωπικη μου μυθοπλασία το θρεντ αυτο θα περασει στην ιστορια σαν (για να χαρει κι ο ελρικ):

"Βου Πι Πι" aka "το βρακί που δεν ειδα ποτέ"
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
οπως κι αν εχει το θεμα, τετοια ψυχραιμια μονο σε τρολαρισμα συνταντας.
τρολαρισμα - σοβαρα, τετοια θεματα δεν πρεπει να μενουν χωρις απαντησεις.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Ναι, αν κρίνω και εγώ από τις απαντήσεις πέφτει μεγάλο (και ψύχραιμο ομολογουμένως) τρολάρισμα! Δυστυχώς, διάλεξε πολύ άσχημο θέμα για κάτι τέτοιο...
 

pitsinius

Umber Hulk
Joined
Dec 12, 2012
Messages
792
Αν όντως τρολλάρει το παλικάρι, δε θα'πρεπε να φαίνεται αυτή η... κλίση και σε άλλα ποστς του? Απ'όσα έχω διαβάσει από κείνον ως τώρα δεν κατάλαβα ότι τρολλάρει....

Πάντως φίλε Sith Ari καλό θα ήταν να απαντήσεις καθαρά και παστρικά για το αν καταδικάζεις τις κτηνωδίες των ναζί. Μην αρχίσουμε πάλι όμως τα "δεν υπάρχει καλό και κακό". Η κτηνωδία είναι καταδικαστέα απ'όπου κι αν προέρχεται και για οποιοδήποτε λόγο.

Σταράτα πράματα <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,661
Ωραίο αυτό περί "αρχής αυτοδιάθεσης των λαών". Please ελαμπορέιτ. Κάτι τέτοια λέγανε και οι Αμερικανοί για το Κόσοβο πρόσφατα και τεντώσανε για άλλη μία φορά την περιοχή.

Πώς την καταλαβαίνεις εσύ, ως Σιθ?
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490


lelos kounelos wrote:
Οι γερμανοι εκαναν συμφωνια με τους ρωσους για να κανουν γαργαρα το θεμα, με την υποσχεση να κρατησει η ρωσια την εσθονια, φιλανδια,λετονια, ανατολικη πολωνια και ανατολικη ρουμανια. δηλαδη τους εξαγορασαν για να μην ανοιξουν δυο μετωπα και στην συνεχεια αθετησαν παλι την συμφωνια τους.
<u>οι πολεμοι ειναι μπιζνες.</u>
<b>οπως βλεπεις οι γερμανοι ειχαν πολλες ευκαιριες ΠΡΙΝ ξεκινησει ο πολεμος και εδωσαν πολλες υποσχεσεις που αθετησαν.
καποια στιγμη θα ξεκινουσε ο πολεμος. σε απλα ελληνικα, η υπομονη εχει και τα ορια της </b>[/spoiler]

το οτι αμερικανικες εταιριες εκαναν μπιζνες με την γερμανια, σημαινει χρηματοδοτηση απο τον εχθρο. Πως θα σου φαινοταν αν την περιοδο της κρισης των ιμιων, μαθαινες οτι οι ελληνες πουλανε καυσιμα και ανταλλακτικα στους τουρκους;</blockquote>

Όπως είπες οι πόλεμοι είναι μπίζνες.
Το "αμερικανικες εταιριες εκαναν μπιζνες με την γερμανια, σημαινει χρηματοδοτηση απο τον εχθρο."
Επίσης έχουμε την Ρωσία. Την παίρνω ως αντιπαράδειγμα, γιατί ήξερε ήδη για πολλούς μήνες τι εστί Γερμανία και όμως έκανε συμφωνία με μια ιμπεριαλιστική και ακραίας ιδεολογίας κυβέρνηση. Για εδαφικούς/οικονομικούς λόγους.
Δεν κατηγορείς (ούτε το εκανες στο αρχικό σου post) τη Ρωσία για υποστήριξη της Γερμανικής Πολεμικής Μηχανής.

Επίσης επειδή δεν ξέρω, οι Αμερικανικές εταιρίες πότε άρχισαν και πότε σταμάτησαν (αν ποτε έγινε αυτό) τις business με τη Γερμανία?
Γιατί απ τη στιγμή που θα περικύκλωσαν τη Γερμανία, λογικά πρέπει να σταμάτησαν.

 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
@Sith ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να θεωρείς ότι ο Χίτλερ (όπως και κάθε άλλος φασίστας εκεί έξω) έχει καθαρό λόγο και γενικώς καθαρή ιδεολογία. Έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι ΚΑΙ αυτές οι ιδεολογίες είναι απλά προσχήματα και δημαγωγικά πυροτεχνήματα προκειμένου να πείσουν τον απλό λαό να τους ακολουθήσει τυφλά, δήθεν υπηρετώντας έναν ανώτερο σκοπό, ουσιαστικά όμως εξυπηρετώντας τα συμφέροντα λίγων.

Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν νεο-Ναζί, Χρυσαυγίτη ή απλό "ακόλουθο" μίας αντίστοιχης ιδεολογίας που να μπορεί να υποστηρίξει με αντικειμενικά επιχειρήματα, έστω ένα μέρος των "πιστεύω" του. Γιατί? Γιατί πολύ απλά δεν είναι αντικειμενικά. Ολόκληρη η ιδεολογία τους βασίζεται στο ότι εγώ είμαι Έλληνας ενώ ο άλλος όχι. Όπως είπες και εσύ, εαν ήσουν Εβραίος μπορεί να τα έβλεπες διαφορετικά τα πράγματα. Πάει λοιπόν η αντικειμενικότητα της θεώρησης του σύμπαντος υπό αυτή τη σκοπιά.

Συμφωνώ πάντως στο ότι διακρίσεις θα πρέπει να γίνονται. Διαφωνώ στα κριτήρια. Προσωπικά, προτειμώ να κρίνω κάποιον για τις πράξεις του και όχι για το χρώμα του δέρματός του.

P.S. Η αρχαία Σπάρτη λυπάμαι, αλλά περισσότερα κοινά έχει με ένα κομμουνιστικό καθεστώς, παρά με ένα φασιστικό. Επομένως ας αφήσουμε τους προγόνους μας ήσυχους. Ο Χίτλερ θα αφήνονταν στον Καιάδα και θα μεγάλωνε σαν είλωτας, δεν θα ανέβαινε ποτέ στην εξουσία.
 

sith_ari

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
602


pitsinius wrote:
Αν όντως τρολλάρει το παλικάρι, δε θα'πρεπε να φαίνεται αυτή η... κλίση και σε άλλα ποστς του? Απ'όσα έχω διαβάσει από κείνον ως τώρα δεν κατάλαβα ότι τρολλάρει....
Πάντως φίλε Sith Ari καλό θα ήταν να απαντήσεις καθαρά και παστρικά για το αν καταδικάζεις τις κτηνωδίες των ναζί. Μην αρχίσουμε πάλι όμως τα "δεν υπάρχει καλό και κακό". Η κτηνωδία είναι καταδικαστέα απ'όπου κι αν προέρχεται και για οποιοδήποτε λόγο.
Σταράτα πράματα <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /></blockquote>

Λοιπόν, επειδή από την απάντησή του μόνο ο <b><span style="color:#ffff00">Pitsinious</span></b> έχει δείξει ωριμότητα και καθαρή σκέψη, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είτε ειρωνεύεστε είτε με κατηγορείτε ως troll, <b><span style="color:#00ff00"><i>κάτι αδιανόητο για όποιον έχει προσέξει παρελθοντικά post μου</i></span></b>, θα κάνω μια τελευταία τοποθέτηση εδώ, που απαντάει στον <span style="color:#ffff00"><b>Brother Bruce</b></span>, <b><span style="color:#ffff00">Grmadness</span></b>, <b><span style="color:#ffff00">Great Old One</span></b>, <b><span style="color:#ffff00">Northlander,</span></b> <b><span style="color:#ffff00">Pain</span></b> ( <i><b>*Δεν σου είπα ΠΟΤΕ ότι η άποψη που εκφράζω είναι αντικειμενική. Είπα ότι στον Β'ΠΠ υπάρχουν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ-ΜΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΝΟΤΑ, που ήδη ανέφερα ενδεικτικά κάποια από αυτά σε προηγούμενο post. Τα συμπεράσματα που εξάγει ο καθένας από τα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ είναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ανάλογα με τον τρόπο σκέψης του) </b></i>
1. Το ότι κανείς δεν έχει κατηγορήσει ως τώρα τον Lelo, ο οποίος ξεκάθαρα 2 φορές σε προηγούμενα post του έχει υπερασπιστεί την τακτική του Iσραήλ έναντι των Παλαιστηνίων, και κανείς σας δεν τον έχει κρίνει για αυτό, μου λέει πολλά ως προς την δυνατότητά σας να κρίνετε αντικειμενικά κάποια κομβικής σημασίας γεγονότα.
2. Στο θέμα της Ελλάδας:
-ΔΕΝ έχω καμία συμπάθεια στο φασιστικό καθεστώς της Ιταλίας το οποίο προκάλεσε τον πόλεμο. Θα ξαναπώ ότι αν οι Άγγλοι δεν είχαν μπει στην χώρα, ο Χίτλερ, ποτέ δεν πρόκειται να επιτίθετω στην Ελλάδα. Δεν λέτε καμία κουβέντα για τους Βρετανούς που ήταν αυτοί που οδήγησαν Ελλάδα-Γερμανία σε πόλεμο!!
<b><span style="color:#ff0000">-Επίσης, εξίσου σημαντικό: Στον Α'ΠΠ, οι Αγγλογάλοι παραβίασαν την Ελληνική ουδετερότητα της χώρας, και ενεργώντας ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΝ Β'ΠΠ, αποβίβασαν στρατεύματα στην Θεσσαλονίκη, και ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ να τους παραδώσουμε τους σιδηροδρόμους, τα αντιτορπιλικά μας, καθώς και το λιμάνι του Πειραιά !!! Όταν ο βασιλιάς αρνήθηκε, άσκησαν ναυτικό αποκλεισμό στην χώρα, έστειλαν στρατό εναντίον της Αθήνας και απαίτησαν να φύγουν οι Έλληνες στρατιώτες από την Πελοπόννησο!! Η συμπεριφορά τους ήταν καρμπόν της συμπεριφοράς των ΙΤΑΛΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ, αλλά παρόλα αυτά εσείς το μόνο που ξέρετε να κατηγορείτε είναι ....τον Χίτλερ !!!!, ούτε καν τους Ιταλούς Φασίστες !!!!</span></b>
<b><span style="color:#00ff00">-Εγκλήματα έκαναν σε τεράστια κλίμακα κατά την κατοχή, τόσο οι Βούλγαροι, όσο και οι Ιταλοί, αλλά -όπως είπα και πριν-, κατά ένα περίεργο τρόπο τα ΜΜΕ μας φανατίζουν ΜΟΝΟ για τα εγκλήματα των Γερμανικών στρατευμάτων !! Αυτό, όποιος έχει μια στοιχειώδη κριτική ικανότητα θα έπρεπε το λιγότερο να τον προβληματίσει και να τον βάλει σε σκέψεις !!!
Για να πάρει μια ιδέα όποιος ενδιαφέρεται, παραθέτω ένα ενδεικτικό απόσπασμα από ιστορική πηγή :</span></b>
<blockquote>Στις 17 Αυγούστου 1943, σε μια τελευταία επίδειξη στρατιωτικής βίας πριν από την συνθηκολόγηση του Σεπτεμβρίου, οι Ιταλοί κατέστρεψαν τον Αλμυρό στην Μαγνησία, αυτή την φορά με νέο διοικητή, τον στρατηγό Ινφάντε, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Μπενέλι. Αφορμή για την επιχείρηση υπήρξαν επιθέσεις των ανταρτών κατά των ιταλικών στρατιωτικών δυνάμεων. Σε αντίποινα οι Ιταλοί εκτέλεσαν περίπου 50 γυναίκες στην πόλη, ενώ εκτόπισαν δεκάδες ομήρους στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Λάρισας. Συνολικά περισσότερα από 400 χωριά και οικισμοί στην ιταλική ζώνη κατοχής υπέστησαν μερική ή ολική καταστροφή από τις ιταλικές δυνάμεις</blockquote>. <b><span style="color:#00ff00">Ας μου πει τώρα κάποιος, α) Γιατί δεν υπήρξαν Ιταλοί που να καταδικαστούν για εγκλήματα πολέμου β) γιατί δεν απαιτήθηκαν πολεμικές αποζημιώσεις από την Ιταλία και γ) γιατί <u>ΠΟΤΕ</u> δεν ακούγεται το παραμικρό στα ΜΜΕ !!! Και πάλι θα πω ότι όποιος έχει ελάχιστη κριτική ικανότητα, θα πρέπει το λιγότερο να προβληματιστεί !!!</span></b>

<b><span style="color:#ffff00">Great Old One</span></b>: Δεν είπα ποτέ ότι είμαι διπλωματούχος ιστορικός. Είπα ότι έχω αφιερώσει χρόνια και χρήμα σε ιστορικά βιβλία και έχω βγάλει τα δικά μου πολιτικά συμπεράσματα!!!!.

 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
εγω που το κατεχω το αντικειμενο απεφανθην οτι δεν ξερεις τι σου γινεται.

επισης θεωρω οτι εφτακε η ωρα να μπει στους ορους χρησης ως προυποθεση για εγγραφη στο σαιτ η αποδοχη μη δημιουργιας/αναπαραγωγης κειμενων με ξεκαθαρο ρατσιστικο περιεχομενο.

δεν μπορει δηλ ενας απολογητης του νεοναζισμου να εχει την δυνατοτητα να δημιουργει θρεντ με σκοπο να διακινησει ιδελογικα σκουπιδια και να προωθησει το φυλετικο μισος, εστω και για χαβαλε εστω και για τρολλινγκ.

ελευθερια του λογου θα πειτε.
αν ανοιξω θρεντ με τιτλο "δεν εγινε γενοκτονια στην μικρασια το '22" θα πεσει λοκ σε χρονο ντε τε και η ελευθερια λογου θα παει περιπατο.

η αποψη μου παντα.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Δεν υπάρχει ανάγκη για χαρακτηρισμούς,αυτό που χαίρομαι στο φορουμ εδώ είναι πως 7 σελίδες τώρα συζητάμε ώριμα ή με καλόβουλο χαβαλέ.
Σιθάρι εγώ απλά δεν καταλαβαίνω τη λογική. Σου ξαναλέω δεν πιστεύω πως είναι κάποιος άγιος ή πως έχουμε φίλους λαούς. Το να πιστεύω πως η Γερμανία ήταν μακράν η χειρότερη του πανηγυριού δεν σημαίνει αυτομάτως πως εκμηδενίζω τις πράξεις των άλλων δυνάμεων έναντι της χώρας μου αλλά και κυρίως έναντι της ανθρωπότητας. Και αν οι Βούλγαροι και οι Ιταλοί προκάλεσαν θύματα και οι Άγγλοι τον Εμφύλιο, είναι η ιδεολογία του Χίτλερ που ακόμη και σήμερα έχει την δυναμική να μας σύρει σε νέα απύθμενα βάθη. Συγχώρεσέ με αλλά δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά κανένα κομμάτι της ιδεολογίας ενός ανθρώπου που πίστευε πως συνάνθρωποι μας πρέπει να εξοντωθούν μαζικά.
Βλέπω πως όντως έχεις μελετήσει τα του Β που που αλλά διακρίνω έναν χρωματισμό και μια εσάνς αντισημιτισμού. Το πως είναι το σημερινό Ισραηλ (που είναι άλλη μεγάλη κουβέντα για το αν έχει δίκιο ή όχι) δεν έχει σχέση με το πως ήταν ο Εβραϊκός πληθυσμός όταν καταδιώχθηκε και σφάχτηκε σε όλη την Ευρώπη από Ναζήδες, Ρούσους και τα ρέστα. Αν όχι αυτοί τότε ποιός δικαιούται να έχει σύνδρομο καταδίωξης ως λαός;
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Έχεις μιλίσει ποτέ με ανθρώπους που τα ζήσαν αυτά?Αν ναι θα ήξερες γιατί δεν υπάρχει το ίδιο μίσος απέναντι στους ιταλούς (οι βούλγαροι δέχονται τα ίδια πυρά με τους γερμανούς όσον αφορά το ΒΠΠ,τουλάχιστον εδώ στην βόρειο ελλάδα)Οι Ιταλοί λοιπόν ποτέ δεν δείξαν την ίδια βιαιότητα με τους γερμανούς και ακόμα κι αν δεν το γράφουν τα βιβλία σου πολλοί απο τους ιταλούς στρατιώτες δίναν από το φαί τους στον τότε πεινασμένο πληθυσμό.Όσο για τα μμε και μόνο που τα αναφέρεις γελάω,φυσικό είναι να επικεντρώνονται στους γερμανούς λόγω οικονομικής κρίσης για να στρέψουν τα βλέματα αλλού από εκεί που πραγματικά πρέπει
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom