Thaxll'ssillyia
Φραγκολεβαντίνος μπιφτεκάς
- Joined
- Feb 11, 2021
- Messages
- 2,000
Είναι που ήταν ασημένιο και όχι χρυσό η έστω επίχρυσο. Θα χρειαστούν οι κακομοίρηδες καμία επιχορήγηση για να κάνουν την επίστρωση και μετα θα πετάει
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Πρόσφατα πήρα το τραίνο από την Λεβαδιά για να πάω στο αεροδρόμιο με αλλαγή στον σταθμό Λαρίσης. Θα έφτανα στο αεροδρόμιο τρείς ώρες νωρίτερα. Αφού έφτασε με μισή ώρα καθυστέρηση στον σταθμό της Λεβαδιάς ξεκινάμε για την πρωτεύουσα. Καλού κακού ρωτάω έναν τύπο που κάθεται στο γραφείο του μέσα στο IC αν θα προλάβουμε το τραίνο για το αεροδρόμιο ώστε να είμαι εκεί στην ώρα μου. Χωρίς στάση αλλά για άλλους λόγους φτάνουμε στην Αθήνα (Σ.Λαρισης) με σχεδόν μία ώρα καθυστέρηση.
Δεν έχουμε χάσει δρομολόγια προς το αεροδρόμιο αλλά την μπάλα. Ο τύπος χαλαρός με το καφεδάκι του μου λέει πως κανείς έτσι; Σε μισή ώρα θα έρθει το επόμενο. Τα βάζω κάτω και βλέπω ότι δεν προλαβαίνω με τίποτα να παραδώσω τις αποσκευές, πόσο μάλλον καλοκαιριατικα στο Ελ. Βενιζέλος. Παίρνω ταξί και φεύγω, άλλα λαμόγια αυτοί...
Ευτυχώς έφτασα στον προορισμό μου σώος αλλά έκτοτε έχω φάει τα μούτρα μου να κυνηγάω αποζημίωση για το χαμένο εισιτήριο και για το ταξί. Πλήρης αποποίηση ευθυνών και άρνηση εξυπηρέτησης από όλους.
Στο παρελθόν είχε προκύψει κάτι ανάλογο με το τιμημένο ΚΤΕΛ Φωκίδος και με το εισιτήριό μου, έγινε εξόφληση τόσου αυτού όσο και του κομίστρου του ταξί.
TL;dr να βάλουν το βέλος εκεί που ξέρουν

Αν θυμάμαι καλά, κάπου είχα διαβάσει (μπορεί και εδώ) ότι αυτά τα τρένα είναι πολύ προβληματικά, τα είχε ο Ελβετικός ΟΣΕ και είχαν απηυδήσει οι άνθρωποι. Τώρα οι Ιταλοί τα φέρανε εδώ, που η διαδρομή έχει την ίδια γεωγραφία με μια μέση Ελβετική (πολλές κλίσεις)Το χθεσινό με την ολική κατάρρευση του δικτύου του ΟΣΕ λόγω βλάβης στο ασημένιο βέλος ήταν κυριολεκτικά ό,τι πιο αστείο συνέβη στη χώρα τους τελευταίους μήνες.
![]()
«Έμεινε» το «Ασημένιο Βέλος», κατέρρευσε το σιδηροδρομικό δίκτυο
Κατέρρευσε το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας την Πέμπτης με εκατοντάδες επιβάτες της Hellenic Train (πρώην ΤΡΑΙΝΟΣΕ) να βιώνουν μία απίστευτηtvxs.gr
Διάβασα σε κάποια φάση κάπου μια δήλωση της εταιρείας πως "δεν ξέρουμε τι ακριβώς προκαλεί τις βλάβες στα τρένα" και δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω.
Λίγο που μπήκα σε τραίνο στην κεντρική Ευρώπη ένιωσα ότι έπαιζα σε ντοκιμαντέρ. Καμία σχέση σε ποιότητα, καθαριότητα και κόστος με τα δικά μας. Με συναδέλφους που το συζήτησα μου είπαν ότι δεν είναι πάντα τέλεια αλλά γενικά η μετακίνηση με τραίνο εδώ είναι εύκολη και οι εταιρείες αρκετά σοβαρές όσον αφορά την εξυπηρέτηση των επιβατών. Και λες, δεν μπορεί να είμαστε και σε αυτό οι μαλακες της Ευρώπης.Ξεχαστε τα τραινα παιδια.
Σήμερα, παρεμπιπτόντως, πέτυχα αυτόΛίγο που μπήκα σε τραίνο στην κεντρική Ευρώπη ένιωσα ότι έπαιζα σε ντοκιμαντέρ. Καμία σχέση σε ποιότητα, καθαριότητα και κόστος με τα δικά μας. Με συναδέλφους που το συζήτησα μου είπαν ότι δεν είναι πάντα τέλεια αλλά γενικά η μετακίνηση με τραίνο εδώ είναι εύκολη και οι εταιρείες αρκετά σοβαρές όσον αφορά την εξυπηρέτηση των επιβατών. Και λες, δεν μπορεί να είμαστε και σε αυτό οι μαλακες της Ευρώπης.
Αλήθεια? Νόμιζα ότι δούλευαν καλά οι σιδηρόδρομοι στην ΑγγλίαΌποιος παραπονιέται για τραίνο, υποδομές, εξυπηρέτηση, περάστε και μία βόλτα από το UK, όπου άνθρωποι από διαφορετικές πόλεις προτιμούν να κλείσουν αεροπορικά σε μία τρίτη ευρωπαϊκή πόλη για να πιουν ένα καφέ, παρά να πάρει ο ένας το τραίνο για τον άλλον.
![]()
Εχθρός του Κράτους: Αποδεικνύουμε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρακολουθούσε τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη
Κρατικά έγγραφα στη διάθεση του Reporters United τεκμηριώνουν ότι η ΕΥΠ, επικαλούμενη την εθνική ασφάλεια, υπέκλεπτε τις επικοινωνίες ενός δημοσιογράφου που εκείνη την εποχή ερευνούσε υποθέσεις ελλήνων τραπεζιτών και επιχειρηματιών. Όταν ο δημοσιογράφος το αντιλήφθηκε, το Μέγαρο Μαξίμου...www.reportersunited.gr
Κρατικά έγγραφα στη διάθεση του Reporters United τεκμηριώνουν ότι η ΕΥΠ, επικαλούμενη την εθνική ασφάλεια, υπέκλεπτε τις επικοινωνίες ενός δημοσιογράφου που εκείνη την εποχή ερευνούσε υποθέσεις ελλήνων τραπεζιτών και επιχειρηματιών. Όταν ο δημοσιογράφος το αντιλήφθηκε, το Μέγαρο Μαξίμου προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη της υποκλοπής. Λίγο αργότερα, το κινητό του μολύνθηκε με το λογισμικό υποκλοπών Predator.
Some time later
![]()
Νέα ευρήματα φέρνουν το στενό περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη ακόμα πιο κοντά στην υπόθεση των παράνομων παρακολουθήσεων - The Press Project - Ειδήσεις, Αναλύσεις, Ραδιόφωνο, Τηλεόραση
Τη σχέση μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου και του κακόβουλου λογισμικού Predator, με το οποίο παγιδεύτηκε το κινητό του δημοσιογράφου Θ. Κουκάκη και έγινε απόπειρα παγίδευσης του τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ.…thepressproject.gr
![]()
Γρηγόρης Δημητριάδης: Παραιτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του πρωθυπουργού
Την παραίτηση του υπέβαλε ο Γενικός Γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης. Η παραίτηση-βόμβα ακολουθεί τις αποκαλύψεις σχετικά με τις παρακολουθήσεις στην Ελλάδα.www.news247.gr
Προτείνω την ονομασία koulisgate ...
#πρωταεδω
