Αναβαθμιση τώρα η αφου βγουν οι 40χχ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

samitas

Commoner
Approval of the Admiral
Οτι λέει ο τίτλος. Αξιζει να κάνεις αναβαθμιση τώρα η οταν βγουν οι νέες καρτες με τη λογική οτι ισως πεσουν λιγο οι τιμες στις 30xx?

Οτι λέει ο τίτλος. Αξιζει να κάνεις αναβαθμιση τώρα η οταν βγουν οι νέες καρτες με τη λογική οτι ισως πεσουν λιγο οι τιμες στις 30xx?
ως συνήθως η απάντηση εξαρτάται από το τι έχεις τώρα και τι θες να κάνεις,

Η μονιμη συζητηση και απορια του φορουμ. Η απαντηση ειναι παντα περιμενε. Με τοση αναμονη απορω πως γινεται να εχετε PC που την παλευουν.

Η μονιμη συζητηση και απορια του φορουμ. Η απαντηση ειναι παντα περιμενε. Με τοση αναμονη απορω πως γινεται να εχετε PC που την παλευουν.
πάντα υπάρχει η σωστή στιγμή, απλά δεν την ξέρουμε :p

Ο Κουνελος, οταν θελει να αγορασει hardware, παει και το παιρνει. Καποιες φορες δεν μπαινει ουτε στον κοπο να κανει την απαραιτητη ερευνα αγορας. Βαλε μια καρτα, οποια πιασει το χερι σου και δυο κιλα πατατες. Βεβαια, καποιες φορες, η επομενη μερα βρισκει τον κουνελο να αναρωτιεται, τι σκατα σκεφτομουν; παραδειγμα η τελευταια αγορα οθονης. LG LED 22M35. Απο την αρχη υπηρχε η γνωση οτι καποια στιγμη θα φαω χοντρο πακετο με την επιλογη που εκανα. Το πακετο προκαλεσε και αλλο προβλημα, επισης απο την αρχη. Σε αντιθεση με την Dell οθονη που εχω στην Αφρικη, που κουμπωνει μεχρι και drone, το LG εχει μονο VGA.
Αυτη η στιγμη δεν μπορω να συνδεσω την οθονη στο laptop. Δεν με νοιαζει γιατι ειμαι της λογικης, κανε την δουλεια σου σημερα, αυριο μπορει να σε πατησει λεωφορειο ή να βρεις γκομενα που δεν γουσταρει υπολογιστες.

εσύ το πας στο άλλο άκρο. Πάντα υπάρχει η σωστή στιγμή και η σωστή τιμή.

Θέλω τον 5500, δεν έτρεξα να τον πάρω 200€ όταν βγήκε γιατί είχα επεξεργαστή που κάνει την δουλειά.
Ποτέ δεν περιμένω κάτι ξεκρέμαστος, αν μείνω ξεκρέμαστος δεν θα το κουράσω πολύ, αλλά δεν θα πάρω και ότι βρω μπροστά μου.

Μια φορά πριν χρόνια είχα έναν Athlon 4400+ dual core με μνήμες DDR, έκανε τσουφ η μητρική ΑΜ2 και έπρεπε να σκάσω 100€ για αντίστοιχη γιατί ήμασταν πάνω στην μετάβαση για ΑΜ3. Το έψαξα λίγο όμως και υπήρχε ζήτηση για αυτόν τον επεξεργαστή και μνήμες και τα έδωσα 100€, έβαλα τα άλλα 100 που θα έδινα για μητρική και πήρα AM3 Ahtlon II x2 250 και DDR2 μνήμες. Αν αγόραζα την ίδια μητρική θα έκανα την δουλειά μου μεν, αλλά θα είχα πετάξει 100€ σε μια πλατφόρμα που σε 1-2 χρόνια θα ήταν για αλλαγή anyway.

Τι επιπέδου κάρτα ψάχνεις;

Άλλη ερώτηση περίμενα από σένα Ναυαρχούκο μας: "Γιατί δεν έβαλες ακόμα avatar;".

Ε κάτσε να βοηθήσουμε πρώτα τον άνθρωπο και μετά να προβάλλουμε απαιτήσεις!

Ε κάτσε να βοηθήσουμε πρώτα τον άνθρωπο και μετά να προβάλλουμε απαιτήσεις!

Σωστά, αν και νομίζω ότι έχει ήδη μετανιώσει που ρώτησε... :Ρ

Δεν βοηθαω αλλα δεν ξερω αν υπαρχει χρονικο περιθωριο για αναμονη. Στην καλυτερη, οι τιμες θα γινυν αντιστοιχες με την τιμη του λαδιου, την εποχη της γερμανικης κατοχης.

Δεν βοηθαω αλλα δεν ξερω αν υπαρχει χρονικο περιθωριο για αναμονη. Στην καλυτερη, οι τιμες θα γινυν αντιστοιχες με την τιμη του λαδιου, την εποχη της γερμανικης κατοχης.

Καλύτερα steam deck τότε να το παίρνεις και στο καταφύγιο!

Τι επιπέδου κάρτα ψάχνεις;

Είμαι σε φάση νέου πισι και με τις τιμες που βλέπω μάλλον μια 3060 και πολυ μου είναι. Δεν έιμαι και ειδικός βέβαια και μπορέι να έχω βάλει βλάκειες πάνω. Απλα σκέφτομαι μηπως να περιμενω ενα μηνα ακομα μπας και πέσουν οι τιμες λίγο για να πάρω είτε κάτι καλύτερο, η το ίδιο πιο φτηνό.
Κοίτα και προς 6800-6900 μεριά, στις οποίες έχει γίνει ήδη πτώση τιμών.
Δεν ξαναπαίρνω amd ακόμα και να μου τη χαρίζουν. ειχα κάκιστη εμπειρια και με τη κάρτα και με τα σαπακια του εσοπ. Ουτε αυτοι θα με ξαναδουν, τοπικα μαγαζια 90ς στουρναρη φαση πλεον
Άλλη ερώτηση περίμενα από σένα Ναυαρχούκο μας: "Γιατί δεν έβαλες ακόμα avatar;".
ειχα ενα σκερπανι για αβαταρ αλλα εξαφανιστηκε :S το διορθωνω ταχέως

Εγώ στα ίδια λεφτά πάνω κάτω (30 ευρώ παραπάνω- στα κατώτατα χρήματα) θα σου πρότεινα μια 6700XT.

27% καλύτερη και 10% πιο ακριβή. Καλύτερη απόδοση/κόστους.

Και εννοείται θα πρότεινα να περιμένεις και κάνα 20ήμερο μπας και δεις καμιά καλή έκπτωση.

Α τώρα είδα τι έγραψες για τις AMD. Γιατί δεν ξαναγοράζεις AMD; Τι εμπειρίες είχες; Ποια κάρτα αγόρασες;

(και γω για τους ίδιους λόγους + μερικούς ακόμα δεν ξαναγοράζω NVIDIA. Μετά το τρελό φιάσκο της 750Ti πήγα σε RX 570 και βρήκα την υγεία μου).

Είμαι σε φάση νέου πισι και με τις τιμες που βλέπω μάλλον μια 3060 και πολυ μου είναι. Δεν έιμαι και ειδικός βέβαια και μπορέι να έχω βάλει βλάκειες πάνω. Απλα σκέφτομαι μηπως να περιμενω ενα μηνα ακομα μπας και πέσουν οι τιμες λίγο για να πάρω είτε κάτι καλύτερο, η το ίδιο πιο φτηνό.

Δυστυχώς δεν περιμένουμε άμεσα κάποια κυκλοφορία σε αυτό το κομμάτι της αγοράς οπότε οι τιμές δεν νομίζω να πέσουν ιδιαίτερα από την κυκλοφορία πιο ακριβών καρτών.

Δεν ξαναπαίρνω amd ακόμα και να μου τη χαρίζουν. ειχα κάκιστη εμπειρια και με τη κάρτα και με τα σαπακια του εσοπ. Ουτε αυτοι θα με ξαναδουν, τοπικα μαγαζια 90ς στουρναρη φαση πλεον
Κι εγώ είχα κάκιστη εμπειρία με μία MX440 128 MB κάποτε και από τότε είπα ποτέ Nvidia. Αλλά υπό συνθήκες θα ξαναπήγαινα.

Τώρα για το σαπακι του eShop που λες, να φανταστώ πως αγόρασες έτοιμο σύστημα;

Εγώ κάποτε αγόρασα την 6870HD από Πλαίσιο (!) και δούλεψε 7 χρόνια συνεχόμενα απροβληματιστα. Όταν την άφησα για να μεταναστεύσω, δούλευε ακόμη.

Ακόμη θυμάμαι το τελευταίο Shut Down. Δάκρυα 😢😢

Back