By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ως συνήθως η απάντηση εξαρτάται από το τι έχεις τώρα και τι θες να κάνεις,Οτι λέει ο τίτλος. Αξιζει να κάνεις αναβαθμιση τώρα η οταν βγουν οι νέες καρτες με τη λογική οτι ισως πεσουν λιγο οι τιμες στις 30xx?
πάντα υπάρχει η σωστή στιγμή, απλά δεν την ξέρουμεΗ μονιμη συζητηση και απορια του φορουμ. Η απαντηση ειναι παντα περιμενε. Με τοση αναμονη απορω πως γινεται να εχετε PC που την παλευουν.
Οτι λέει ο τίτλος. Αξιζει να κάνεις αναβαθμιση τώρα η οταν βγουν οι νέες καρτες με τη λογική οτι ισως πεσουν λιγο οι τιμες στις 30xx?
Τι επιπέδου κάρτα ψάχνεις;
Άλλη ερώτηση περίμενα από σένα Ναυαρχούκο μας: "Γιατί δεν έβαλες ακόμα avatar;".
Ε κάτσε να βοηθήσουμε πρώτα τον άνθρωπο και μετά να προβάλλουμε απαιτήσεις!
Καλύτερα steam deck τότε να το παίρνεις και στο καταφύγιο!Δεν βοηθαω αλλα δεν ξερω αν υπαρχει χρονικο περιθωριο για αναμονη. Στην καλυτερη, οι τιμες θα γινυν αντιστοιχες με την τιμη του λαδιου, την εποχη της γερμανικης κατοχης.
![]()
ΡÏÏÎ¹ÎºÏ ÏÏÏηνοκίνηÏο ÏÏοβÏÏÏιο εκÏÏξεÏÏε διηÏειÏÏÏÎ¹ÎºÏ ÏÏÏαÏλο
Îι ÏÏÏαÏλοι Bulava είναι ÏÏεδιαÏμÎνοι για να μεÏαÏÎÏοÏν ÏÏÏηνικÎÏ ÎºÎµÏαλÎÏ.www.skai.gr
Τι επιπέδου κάρτα ψάχνεις;
Δεν ξαναπαίρνω amd ακόμα και να μου τη χαρίζουν. ειχα κάκιστη εμπειρια και με τη κάρτα και με τα σαπακια του εσοπ. Ουτε αυτοι θα με ξαναδουν, τοπικα μαγαζια 90ς στουρναρη φαση πλεονΚοίτα και προς 6800-6900 μεριά, στις οποίες έχει γίνει ήδη πτώση τιμών.
ειχα ενα σκερπανι για αβαταρ αλλα εξαφανιστηκε :S το διορθωνω ταχέωςΆλλη ερώτηση περίμενα από σένα Ναυαρχούκο μας: "Γιατί δεν έβαλες ακόμα avatar;".
Είμαι σε φάση νέου πισι και με τις τιμες που βλέπω μάλλον μια 3060 και πολυ μου είναι. Δεν έιμαι και ειδικός βέβαια και μπορέι να έχω βάλει βλάκειες πάνω. Απλα σκέφτομαι μηπως να περιμενω ενα μηνα ακομα μπας και πέσουν οι τιμες λίγο για να πάρω είτε κάτι καλύτερο, η το ίδιο πιο φτηνό.
Κι εγώ είχα κάκιστη εμπειρία με μία MX440 128 MB κάποτε και από τότε είπα ποτέ Nvidia. Αλλά υπό συνθήκες θα ξαναπήγαινα.Δεν ξαναπαίρνω amd ακόμα και να μου τη χαρίζουν. ειχα κάκιστη εμπειρια και με τη κάρτα και με τα σαπακια του εσοπ. Ουτε αυτοι θα με ξαναδουν, τοπικα μαγαζια 90ς στουρναρη φαση πλεον