Τα νέα της επικαιρότητας

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Double Post λόγω σημαντικής είδησης.

Αυτα γινονται στην Ελλαδα και σε 3-4 αφρικανικες χωρες. Τσεκαρα το αρθρο και απο κατω ειχε αρθρο για την μαντονα, που εχει γινει σαν πλαστικο σκουμπρι. Το die with your boots on να καθαρισουμε, μην γινουμε ρεζιλι στην βασιλισσα της ποπ.
Ειμαι μεταλας, δεν βανω λινκ με την μαντονα.

Ειναι ξεκαθαρο οτι περναμε τις δεκα πληγες του Φαραω.

Να βαλετε σταυρους στις πορτες των σπιτιων σας.
Εκτος κι αν εφτασε, με μεγαλη καθυστερηση, η beatlemania στην Ελλαδα. Ειμαστε καθυστερημενοι αλλα οχι και τοσο πολυ.

Αν ισχύει ότι λέει η επιχείρηση νομίζω ότι σε λίγα χρόνια θα έχουμε το φαινόμενο των "ξέρω εγώ" μανατζερέων και στα σουβλατζίδικα :p

Μαθετε μπαλιτσα. σεκστοι με τις σταχτες του νεκρου μεσα.

Απορω πως εμπλεξε η κοπελα με κατι τοσο οπιθοδρομικο, οχι το σεκστοι αλλα την συπεριφορα του προσωπικου στο αεροδρομιο. Να ξερετε, τα ταξιδια στα Αραβικα εμιρατα απαιτουν να αφηνετε τις συνηθειες σας στα σπιτια σας.

Ποιος να το ελεγε και να τον πιστευαμε. Αυτοι που ξερουν μερικα κολυβογραμματα απο power point, βαζουν τα χιλιαρικα στην τσεπη, οπως βαζουμε εμεις τα κερματα.

Πταίσμα. Εδώ έπεφταν συνέχεια πάνω σε κρουνούς (ιδίως τα φορτηγά/τρακτερ στις στροφές) και αναγκάστηκε ο δήμος να τους αφαιρέσει σχεδόν όλους, μαζί με τις βάνες που μπορούσες να κόψεις το νερό σε σε κάθε τετράγωνο περιορίζοντας τις διακοπές νερού μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές/τετράγωνα και οχι σε όλη την πόλη όποτε υπήρχε πρόβλημα. Ξεπηδούσαν συντριβάνια συνέχεια. :ROFLMAO:

Αυθεντικος μαραθωνιος σημαινει το πολυ μεχρι αρμα εκατονταρχου αλλα που να τα ξερουν αυτα.

Εδώ ταιριάζει κάτι που έλεγε ένας μπάρμπας μου: Ε μαλακίε πλερώνονται.
Δεν καταλαβαίνει οτι με ''το παρτι μόνο για ηλικιωμένους'' τραβάει κι άλο το σκοινί; Κοροϊδία.

Back