Τα νέα της επικαιρότητας

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τα εσωρουχατης
bkn.jpg

Μόνο για δυσφήμιση είστε...

Εδώ είναι τα ωραία

Αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι ειναι πειραγμενη.
Αν εννοείς στα χείλια της και τα ζυγωματικά της, μπορούμε να πούμε Πόσιμπωλ. Από την αλλή, πρώτη σου φορά βλέπεις Γκοθού?

Εννοω την μανια που εχει για προσοχη, χωρις να κανει τιποτα.
Ταλεντο δεν εχει για να ξεχωρισει σε κατι.
Αν και ειναι απο το Ιραν, εμφανιση δεν εχει. Πρεπει να ειναι η μοναδικη Ιρανη πατσαβουρα και μαλλον εχει κανει πλαστικες.
Αυτοεκτιμηση δεν εχει.
Γουστο δεν εχει. Χρησιμοποιησε την Τζολι, που ειναι υπερεκτιμημενη σαν τα πασουμια του αγιου. Μπαλοτσα.
Απο το υφος της, φαινεται οτι δεν ειναι καλα στα μυαλα της.

Αλλά με κράτησε ο Θεός, γιατί έχω μεγάλη πίστη. Πήγαινα στο δωμάτιο και έλεγα "Θεέ μου, πάρε με"
Τελικά την πήρε;

Τι trend ειναι αυτο; ολοι εχουν φαει μπουλινγκ, ολους τους βασανισε η κοινωνια;
Στο σχολειο δεν θυμαμαι κανεναν να του ειπαν οι καθηγητες οτι θα αποτυχει στην ζωη του. Ενταξει, ολοι μας ειχαμε συμμαθητη που δεν ηξερε εαν το τυρι το τοστ μπαινει μεσα ή εξω απο τα ψωμακια. Τους ειπε ποτε καποιος απο τους καθηγητες οτι ειναι αχρηστοι;
μιληστε ρε.
Η αλλη ειπε οτι την βασανιζαν επειδη ειναι διαφορετικη. Μαναρι μου, εσκαγε συμμαθητης στο σχολειο με μπριτσολα τυλιγμενη σε αλουμινοχαρτο και την ζεσταινε στο καλοριφερ, που δεν ηταν αναμενο. Αυτο τον εκανε πολυ διαφορετικο αλλα δεν τον βασανισε κανενας.
Ετρωγε την μπριτσολιτσα του χωρις ενοχλησεις. Ειχαμε και δυσλεξικους. Τοτε δεν ξεραμε ποιο ειναι το προβλημα. Εννοειται οτι επαιζε χαβαλες και πειραγμα αλλα δεν τους βαλαμε στο περιθωριο. cool καταστασεις. Στο λυκειο ειχαμε και τυπο που εσκαγε μυτη με παιδικα ρουχα, ενταξει, παρεα δεν τον καναμε αλλα δεν τον πασαλειψαμε με πισσα και πουπουλα.
Πες μας οτι εισαι φεγγαροπροσωπη και δεν σε προσεχαν τα αγορια. Αυτο αφηνει τραυματα.
Δεν πηγαινα και σε κυριλε σχολεια, ναρκωτικα και αλητεια.

Ο αλλος πηγε στον στρατο και του εκαναν ασχημες. Στον στρατο πηγες ρε φιλε. και χοντραδες γινονται και ψιλες πεφτουν και διαφορες ασχημιες γινονται. Συνηθως αυτα γινονται οταν υπαρχει χρονος. Εαν εισαι σκοπανθρωπος, μουσικη μονο στη σκοπια. Τι ειδικοτητα ειχε; υπευθηνος ποιοτητας επικοινωνιας στρατου; δηλ. ξεσκονιζε το γραμματοκιβωτιο του υπουργου αμυνης;
Συνηθως, αυτοι που την ακουγαν στερεοφωνικα ηταν ατομα που πηγαιναν γυρευοντας. Αν κανεις πιτζαμα παρτι για να σου παρουν συνεντευξη, μην περιμενεις φυσιολογικα πραγματα στην ζωη σου.

Σε αλλο πλανητη μεγαλωσα; δεν λεω οτι δεν υπηρχαν τετοιες καταστασεις αλλα τωρα, βγαινουν ολοι και κλαινε σαν χηρες.
Εκνευριστικοι, και οι δυο.

Τελικά την πήρε;
ουτε ο θεος δεν την ηθελε.

γατακια, στην Ασια βγαινουν βολτα με τα μαιμουδακια στον σβερκο,. εχω μια τετοια φωτογραφια, με την μαιμου στο κεφαλι μου.
Σε ξεψειριζουν κιολας.

ε και? σιγα την πρωτοτυπια.
εχω τον ΠΕ στον σβερκο ολη μερα. και δεν το κανω θεμα.

(τελικα δεν εχω αποφασισει αν μπαινει και διαβαζει ρεηκουί. υποθετω θα φανεί σημερα....)

Back