What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,987
Γιατι δεν ξεσκονιζεις το walking dead για να πουμε καμια κουβεντα; τι το θες το Halo και τα διαολια;

Σκεφτόμουν να το ξαναβάλω από την αρχή κάποια στιγμή. Είχα φτάσει μέχρι τα πρώτα επεισόδια του 8ου κύκλου. Μετά το άφησα. Έπρεπε, κατά τη γνώμη μου, η σειρά να είχε ολοκληρωθεί στους 4 κύκλους. Αλλά επειδή είμαι ζομπολάγνος και ποσταποκαλυπτάς :Ρ, το έβλεπα σχετικά ευχάριστα μέχρι τις αρχές τους 8ου. Βέβαια, σε κάποια επεισόδια είχε αρχίσει να μοιάζει επικίνδυνα με τη Λάμψη, αλλά δε βαριέσαι.

Λέλο, δεν παρακολούθησα όλη την προηγούμενη συνομιλία σχετικά με το WD. Τώρα το ξεκίνησες;
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,492
Λέλο, δεν παρακολούθησα όλη την προηγούμενη συνομιλία σχετικά με το WD. Τώρα το ξεκίνησες;

Ειχα δει τον πρωτο κυκλο, με ενθουσιασμο και μερικα επεισοδια απο τον δευτερο. Δεν θυμαμαι τον λογο της παυσης. Νομιζω οτι ειχα ψιλοβαρεθει, με τα πρωτα επεισοδια του δευτερου κυκλου αλλα οχι τοσο για να το σταματησω. Δεν θυμαμαι τι ειχε γινει.
Εχω φτασει στον 4ο κυκλο επεισοδιο 4. Η σειρα εχει στρωσει αρκετα αλλα ακομα δεν εχει main story. ολα ειναι side quests.
Δραματικη σειρα θα την χαρακτηριζα. Οι εσωτερικες συγκρουσεις ειναι λιγο μονοτονες και ευκολη διεξοδος.
κακη σειρα δεν ειναι και οι χαρακτηρες ειναι πολυ καλοι. οι ερμηνειες μου αρεσουν και εμφανιση-εκπληξη, ο David Morrisey.
Μου αρεσε πολυ στο Britannia και στο walking dead, ειναι οτι πρεπει για τον χαρακτηρα που υποδυεται.
Πιστευω οτι ενας απο τους λογους που εγινε αναρπστη η σειρα στην Αμερικη, ειναι οτι ολοι εχουν οπλα και προστατευουν την οικογενεια τους, χωρις νομικα προβληματα. μερος του αμερικανικου ονειρου.

Υπαρχει και ενα πατερν, οποτε βρισκουν νεο αιμα, κεφαλια θα σκορπισουν στο πατωμα.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,987
@lelos kounelos : Ισχύει για το main story και τα side quests. Βέβαια, αν το δει κανείς από την άλλη, το main story θα μπορούσε να ήταν η επιβίωση της ομάδας και ίιιιισως κάποια στιγμή να μας εξηγούσαν πώς στο καλό έφτασε ο κόσμος σε αυτό το σημείο (αν και στα κόμικς δεν έχει δοθεί αιτιολογία απ' ό,τι διάβαζα τότε).

Τόσο ο Δαβίδ όσο και ο Jeffrey Morgan (εμφανίζεται νομίζω στον 6ο κύκλο, αυτός που παίζει τον Negan - Παναγία σώσε!) είναι τρομεροί χαρακτήρες.

Πάντα μου άρεσαν τέτοιου είδους ανοιχτόκοσμα περιβάλλοντα με ζόμπι, μεταποκαλυπτικά κ.λπ., γιατί είναι έντονο το στοιχείο της επιβίωσης, ενώ βλέπεις μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος σε αντοχές τόσο σωματικές, όσο και ψυχολογικές. Φτάνεις σε ένα σημείο όπου περισσότερο φοβάσαι όταν αντικρίζεις έναν άνθρωπο παρά ένα ζόμπι.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,492
Νομιζω οτι αυτο ειναι ενα μηνυμα που θελει να περασει η σειρα. οι ζωντανοι ειναι χειροτεροι και πολυ πιο επικινδυνοι απο τους νεκροζωντανους.
Δεν εχω διαβασει το συγκεκριμενο κομικ αλλα πιστευω οτι δημιουργησαν την σειρα με υφος κομικ. μικρες ιστοριες/περιστατικα δεμενα σε εναν τιτλο.


ενώ βλέπεις μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος σε αντοχές τόσο σωματικές,

Θεωρω οτι στο κομματι χαρακτηρας/συμπεριφορα και πως αλλαζει ο χαρακτηρας ενος ανθρωπου, εχουν κανει καταπληκτικη δουλεια.
Το αναφερουν και 2-3 φορες. σκεφτεσαι ακομα με τον παλιο τροπο ζωης. Επιφανειακα ειναι ακομα μια σειρα αλλα εχουν φιλοσοφισει πολλα πραγματα καθως και την ανθρωπια.
Σε καποια πραγματα ο ρεαλισμος δινει λιγο χωρο στο σεναριο. Ακομα βρισκουν αυτοκινητα που παιρνουν μπροστα με την πρωτη. Τα ζομπι ειναι σε συνεχη κινηση και μεταναστευουν αλλα καποια, επιμενουν να ειναι αραχτα σε κλειστους χωρους και να μην ψαχνουν για τρυφερη σαρκα.
Δεν ξερω τι γινεται στην πορεια και εαν πεφτει φως στο μυστηριο της καταστροφης. Αυτο δινει μπονους στον ρεαλισμο.
Αφου επαιξε και μουσικη υποκρουση απο Motorhead, δεν εχω κατι για να κατηγορησω την σειρα.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,799
Γνωμούλες για το Halo;
Ο Master Chief πεθαίνει, η συνείδηση του ενώνεται με την Shepard και με τη σειρά τους ενσωματώνονται στον Helios, στο πορτοκαλί ending. Fake out ending, οι απανταχού wokes βάφουν πορτοκαλί τις κουπ τους σε ένδειξη συμπαράστασης. Κρέντιτς ρολ.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Aυτό αν θυμάμαι καλά το παράτησα κάπου στα 7 (μπορεί και 17, οριακά 27) λεπτά του πρώτου επεισοδίου κι αυτό επειδή ήμουν ανοιχτόμυαλος και είπα να του δώσω μια ευκαιρία. Τα εφέ μου βγάλανε κάτι σε πάουερ ρέηντζερς, οι σπάρτανς ήταν για πολλά λωλζ (με έκαναν να εκτιμήσω τον Bράχο στο ΝΤΟΥΜ), γενικά θετικές εντυπώσεις.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,273
Μην είστε τίποτα κονσολαδες; Εξαιρώ το κουνέλι που ξέρω ότι είναι σκετα νετα γουιτσερας
 

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Dec 6, 2014
Messages
1,544
Το Halo δεν ήταν καλό. Όσο βλέπαμε μόνο τον master chief, καπου προσπαθουσε να το πάει. Είχε και μια παράλληλη ιστορία με μια Κινεζα που ήταν αλλού για αλλού. Επίσης μέτριοι διάλογοι και εφέ.

Για το walking dead, πιστεύω ότι θα είχε καλύτερη τύχη μέσα στα χρόνια αν είχε πιο λίγα επεισόδια και πιό μικρό καστ. Κάποια στιγμή είχε γίνει τρελό χιτ χωρίς ποτέ κανείς να καταλάβει γιατί. Επίσης, αυτό που είπε ο @lelos kounelos ,δεν υπάρχει στόχος/ endgame/ εξέλιξη, απλά προσπαθούν να βγάλουν άλλη μια ημέρα. Από την Αλεξάνδρεια και μετά, του φέρθηκαν σαν την χήνα με τα χρυσά αυγά, το ξεχειλωσαν μέχρι αηδίας και κατάφεραν να χάσουν το 90% της τηλεθέασης.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,418
Δεν ειναι τοσο καλο το Halo οσο νομιζαμε! Γιατι εχει λιγη δραση και πιο πολυ δειχνει την ιστορια του Master cheif πριν τον πολεμο με τους εξωγηινους . Μονο το τελευταιο επεισοδιο ειχε πολλη δραση οπως τα παιχνιδια. Γενικα ειναι μια μετρια σειρα.
 

pornostars

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 19, 2018
Messages
294
Ξεκίνησα να παρακολουθώ το The Lord Of The Rings: Rings Of Power και στα πρώτα δύο επεισόδια είπα να σταματήσω καθώς δεν με κέρδισε τίποτα.

Πρόκειται φυσικά για ένα υπέροχα σκηνοθετημένο project με την τεχνολογία του κινηματογράφου στο peek της, αλλά το υπόλοιπο σκηνικό (υπόθεση, ηθοποιία, ατμοσφαιρικότητα) σαν να το έχω ξαναδεί, και μάλιστα, πολύ καλύτερο εν συνόλω.

Ή έχω γκώσει με τα φάνταζυ ή κάτι μου ξεφεύγει και δεν ξέρω γιατί.

Εν πάση περιπτώσει, στο τέταρτο επεισόδιο στρώνει η κατάσταση (είπα να συνεχίσω μπας και) λόγω σασπένς αλλά δεν ξέρω πού θα οδηγήσει όλο αυτό καθώς το έχουμε δει πολλάκις. Good against evil.

Χώρια που εκνευρίζομαι πολύ, όταν πετυχημένα βιβλία γίνονται αμέσως ταινίες, ενώ μειώνεται κατά πολύ το κίνητρο για διάβασμα, καθώς η εικόνα ευνοεί το αραλίκι στον καναπέ, χαζεύοντας ξωτικά και τρολς να αλληλοσπαράσσονται. Αλλά, who cares?
 
Last edited:

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,477
δεν σου ξέφυγε τίποτα, πλήρη αδιαφορία είναι το τελικό συναίσθημα που μου άφησε όταν τελείωσε. Σε αντίθεση με το House of the Dragon που και καλά ήταν το αντίπαλο δέος. Τι αντίπαλο δέος, μονότερμα τους έπαιξε.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,492
Ειδα το trailer και μια δυνατη γευση απο αμυλο χτυπησε τον ουρανισκο μου.
Ελπιζω να μην καταστρεψουν μια σειρα που αν και ειχε ξεκινησει να κουτσαινει ασχημα, ηταν ακομα ορθια.

Το supernatural ηταν πολυ ιδιαιτερη περιπτωση.
Ναι, εφτασε το prequel.
 

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Dec 6, 2014
Messages
1,544
Πααααααααει και το Walking Dead. Το φινάλε είχε πολλές cringe στιγμές, αρκετή ηλιθιότητα, αναμενόμενα κακό γράψιμο αλλά ταυτόχρονα και αρκετή συγκίνηση και ίσως την πιό δραματική στιγμή στην ιστορία της σειράς. Ετοίμασε @soad667 τα μαντήλια σου.

Τέλος εποχής λοιπόν, υπήρξε ένα υπέροχο μυστικό στην αρχή, ξαφνικά έγινε ένα μεγαθήριο με τους περισσότερους τηλεθεατές στην Αμερική για δραματική σειρά και κατέληξε να το βλέπουν με το ζόρι συγγενείς και φίλοι σαν επαρχιακό ματς της Σούπερ λιγκ.

Τωρα το AMC μας απειλεί με το walking dead universe, με τρεις νέες σειρές! Θα τις τσεκάρω όταν βγουν το '23 αλλά δεν περιμένω πολλά, έχω μια περιέργεια για αυτή με τον Ρικ και την Μισόν και πως θα παρουσιάσουν την εξαφάνιση του
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,492
Ειμαι ακομα στο 5ο season/12. Η 5 ειχε μερικα επεισοδια τα οποια τα βρηκα πολυ καλα. Στην συνεχεια, επεσαν λιγο οι ρυθμοι.
Ειμαι σιγουρος οτι τα πραγματα θα γινουν λιγο αργα. Ευτηχως, Δεν πρεπει να απομενουν πολλα επεισοδια για να καψουν και αυτο το μερος. Οπου πανε δεν μενει κολυμπηθροξυλο.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
και ίσως την πιό δραματική στιγμή στην ιστορία της σειράς. Ετοίμασε @soad667 τα μαντήλια σου.

Ξυπνάει ο Ρικ στο νοσοκομείο από το κώμα και δεν υπάρχει ούτε αποκάλυψη ούτε τίποτα; Με τέτοιο φινάλε θα τους συγχωρούσα τα πάντα.

Kαλά εκεί στην έβδομη που το παράτησα και πυρηνικά στα κεφάλια τους να έπεφταν δεν θα με ένοιαζε καθόλου. Το μόνο που θα με συγκινούσε ίσως αν επέστρεφε ο Σέην και ο Μερλ. Και τρώγανε όλους τους υπόλοιπους. Μου πέρασε πάντως από το μυαλό να το ξαναξεκινήσω αφού μας λυπήθηκαν και το τελείωσαν οριστικά, αλλά πέρασε αρκετά γρήγορα και δεν το πρόλαβα.
 

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Dec 6, 2014
Messages
1,544
Έπεσα πάνω σε αυτό για όποιον ενδιαφέρεται, εννοείται spoilers


"The series had its ups and downs by this point, but season 6 is when things truly started to go wrong for The Walking Dead. In all fairness"
 
Top Bottom