Eaglos
Mind-flayer
Έπεσα τόσο πολύ οι 2060/6600;Οι ανωμαλίες της Blackfriday, 1660/580 30-40€ φθηνότερες από 2060/6600...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Έπεσα τόσο πολύ οι 2060/6600;Οι ανωμαλίες της Blackfriday, 1660/580 30-40€ φθηνότερες από 2060/6600...
ότι να 'ναι... eshop didn't got the memo μου φαίνεται ότι το mining rush μας τελείωσε...ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ, ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ.
Κάρτες γραφικών | Όλα τα προϊόντα : E-shop.gr
Δείτε όλα τα προιόντα και επιλέξτε φίλτρα στην κατηγορία ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ - Σελίδα 1www.e-shop.gr
Έχω την AOC Q3279WG5B, VA panel.Γνώμες για την παρακάτω οθόνη και για την τιμή της έχουμε; Δεν έχω εμπειρία από VA panels και ακούω πολύ συχνά για motion blair, ghosting κτλ.
![]()
ΟΘΟΝΗ SAMSUNG LC34G55TWWRXEN 34'' LED QHD 165HZ BLACK
Οθόνη SAMSUNG LC34G55TWW 34 LED QHD 165HZ BLACK.Βέλτιστη καμπύλη. Αληθινή εμβάπτιση: Οι SKU:PER.171122www.e-shop.gr
edit: <<Αληθινή εμβάπτιση>>
ΒΤW : Tώρα έχω την
AG271QG
eu.aoc.com
218Ε + μεταφορικά από Amazon Αγγλία. Μια χαρά μου φαίνονται τα 250 από μαγαζί Ελλάδας αν υπολόγίσεις τα γνωστά κόστη.189 λίρες, εμάς εδώ το έριξαν από τα 310 στα 250 και το είπαν βλακ φράιντει μάι άς.
Σόρι κιόλας, αλλά τόσα χρόνια καταναλωτές, θα έπρεπε να ψιλιαστεί ο οποιοσδήποτε με 85% έκπτωση και τι λένε τα μικρά γράμματαΠέτυχα διαφήμιση σε αφίσα από ένα επιπλαδικο
ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΙΝΤΕΥ
ΠΑΊΡΝΕΙΣ ΤΟ 100%
ΠΛΗΡΏΝΕΙΣ ΤΟ 85%
και το βλακ φραιντευ και το 85% ήταν τεράστια και κάλυπταν την μεγαλύτερη επιφάνεια της αφίσας
Το μυαλό κατευθείαν πάει σε έκπτωση 85% και όχι 15%που ισχύει
Αξίζει μια θέση στα quotes.ΠΑΊΡΝΕΙΣ ΤΟ 100%
ΠΛΗΡΏΝΕΙΣ ΤΟ 85%
Δεν θυμάσαι λάθος, απλά κάπου στην πορεία άρχισαν να ψάχνουν για μαλάκες, τους βρήκαν, συνεχίζουν.Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζει κανείς? Η βλακ Friday όπως την θυμάμαι από τα sitcoms των παιδικών μου χρόνων, είχε σκοπό να σπρώξουν μόνο παλιούς κωδικούς για να πουλήσουν τα καινούργια προϊόντα τα Χριστούγεννα. Και αφορούσε μόνο καταστήματα ηλεκτρονικών και ρουχάδικα. Θυμάμαι λάθος? Ήταν έθιμο κάθε χρόνο τέτοια μέρα να βλέπουμε στις ειδήσεις τους Αμερικάνους να ξημεροβραδιάζονται έξω από τις πόρτες και να ποδοπατούνται στις 00:00 που άνοιγαν τις πόρτες. Πως έχει εκτροχιαστεί και γκλομπαλοποιηθεί αυτός ο ιερός θεσμός τόσο πολύ? Βέβαια τι μιλάω? Πόσες φορές δεν έχω πάει lidl Πέμπτες 8 πάρα για να παίζω μπουνιές με γριές ποιος θα πρωτοπρολαβει την ηλεκτρονική τσατσάρα με 6,99?