Βλάκ Φράιντεϊ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Επιβεβλημένο bump εν όψει της Μπράκ Φλάηντεη Μπάντουρου σε 2 εβδομάδες.

Ρίχτε εδώ προσφορές, απατεωνιές, ματσακωνιές, memes ή οτιδήποτε σχετικό με την εορτή που γιορτάζαμε και στα χωριά μας.
δεν ξέρω γιατί αλλά κάθε black friday με βρίσκει εντελώς άφραγκο και δεν ψωνίζω ποτέ τίποτα.

Κι εγώ το είχα ξεχάσει τελείως, αλλά σήμερα ταυτόχρονα 1) πληρώθηκα, 2) το σκρούτζ έστειλε ένα κουπόνι 10 ευρώ, οπότε άρχισα να ψάχνομαι ως προς το αν χρειάζομαι τίποτα ή όχι.

Ξεκάθαρο θύμα του καπιταλισμού, με έβαλαν μπροστά στη φάκα και έκανα το τυρί μία χαψιά.

δεν ξέρω γιατί αλλά κάθε black friday με βρίσκει εντελώς άφραγκο και δεν ψωνίζω ποτέ τίποτα.
Παρομοίως. Είναι αδύνατο να εχουν μεινει τόσο μεγάλα ποσα στο τέλος του μήνα.

Btw, φέτος κοιτάω για πλυντήριο LG, ψύκτρα για Socket 1700, μαντεμένιο τηγάνι, κανένα mATX κουτί, M2 δισκο,
προσφορές σε φαρμακευτικά (οδοντόπαστες, συμπληρώματα κλπ).

Πέρυσι έψαχνα πάλι τα ίδια οπότε καταλαβαίνεται πως πήγε η φάση ;)

Πάντως, από την πλευρά των καταστημάτων, πέρυσι ήταν τελείως φόλα η κατάσταση. Φτάσαμε σχεδόν καλοκαίρι για να ξεστοκάρουμε αυτά που είχαμε πάρει.

Ελπίζω να (μην) είδατε την διαφήμιση του πλαισίου για το βλακ φράιντεη. 🤦‍♂️
Κατά τα άλλα ψάχνω για φτηνό δίσκο HDD, επειδή είμαι και λίγο άφραγκος. Οι 500άρηδες είναι 10 γιούρο πιο ακριβοί από αυτούς του 1 τέρα.

Το ΑμπλιΤουμπ στα 99 ντολαρς

Ανέβηκαν οι περισσότερες προσφορές του Πλαισίου.

Με πρόχειρη ματιά που έριξα σε ενδεικτικά προϊόντα, έχουμε το τυπικό "από τα 1500 ευρώ στα 1000" ενώ το ίδιο προϊόν στο σκρουτζ είχε μέγιστη ιστορική τιμή τα 1050 ευρώ και παράλληλα υπάρχουν άλλα μαγαζιά που το προσφέρουν τώρα στα 900. Κλασικές απατεωνιές δηλαδή.

Δεν γνωρίζω για κάποια προσφορά να σας πω γιατί δεν ασχολούμαι αλλά θα προτείνω αυτό το μαραφέτι από το lidl για να σας βοηθήσει να τυλίξετε όλα αυτά που θα αγοράσετε Tesa® Bάση κολλητικής ταινίας - Lidl Hellas

Είχα πει πως αν κόψουν έστω και ένα εικοσάρικο από το ιστορικό χαμηλό της 3060Ti, θα την έκανα την κίνηση και να πάνε να πνιγούν οι νέες GPU που χορεύουν γύρω από το χιλιάρικο. Δύο τρύπια καλοριφέρ και ένας χαλασμένος καυστήρας αερίου την ΙΔΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ αποφάσισαν ότι η 1070 αντέχει για καιρό ακόμα...

@Great0ldOne : Η 1070 όντως αντέχει λίγο ακόμα (αν και αρχίζω να τη βλέπω σε κάτι μίνιμουμ requirements πια ή και πιο κάτω), ειδικά αν συνεχίζεις να παίζεις σε 1080p, όπως και εγώ. Η 1070 πρέπει να είναι από τις καλύτερες αγορές κάρτας γραφικών που έχω κάνει τα τελευταία 15 χρόνια.
Έχεις καταλήξει σε κάποια συγκεκριμένη υλοποίηση της 3060Ti;

@Great0ldOne : Η 1070 όντως αντέχει λίγο ακόμα (αν και αρχίζω να τη βλέπω σε κάτι μίνιμουμ requirements πια ή και πιο κάτω), ειδικά αν συνεχίζεις να παίζεις σε 1080p, όπως και εγώ. Η 1070 πρέπει να είναι από τις καλύτερες αγορές κάρτας γραφικών που έχω κάνει τα τελευταία 15 χρόνια.
Έχεις καταλήξει σε κάποια συγκεκριμένη υλοποίηση της 3060Ti;
για 1080p είναι ταμάμ η 1070 ακόμα, τα ξεχειλώνουν τα requirements πλέον.

Αν δεν είχα αλλάξει monitor σε 144Hz, δεν θα σκεφτόμουν καν αλλαγή για κάνα χρόνο ακόμα και βλέπαμε. Πραγματικά οι Pascal, ειδικά από 1060 6GB και πάνω ήταν κορυφαίο value for money (και με ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος για τα κυβικά τους) σε βάθος χρόνου, ακόμα και η 1080Ti που τη βλέπαμε 750 ευρώ και εξαγριονώμασταν με την NVidia που μας έκλεβε... πού να ξέραμε.

Τώρα που μας άφησε ξεκρέμαστους η EVGA με το κορυφαίο support, δεν έχω κάποια προτίμηση σε υλοποίηση. Εταιρεία με μηδενικό failure rate δεν υπάρχει, οπότε μάλλον με τη μέθοδο της πιο οικονομικής (αλλά από γνωστή εταιρεία, όχι κάτι κινέζικες παραεισαγωγές τύπου Manli) και ο θεός βοηθός θα πάω.

Περιμένω αν θα πέσει η τιμή σε Black Friday/Cyber Monday για το Steam Deck, για να το αγοράσω ως ευρύτερο οικογενειακό δώρο.

Διαφορετικά αδιάφορες οι "εκπτώσεις".

black friday, καλαθι νοικοκυρας, θα σου επιστρεψω τα δανεικα αυριο. Η παπατζα κανει την γη να γυριζει.
Το δεν ειναι αυτο που νομιζεις, ισχυει.

Ο κρεοπώλης έριξε τίμια Βλακ Φραντεη στην Προβατίνα και στην Γίδα.
Πήρα 2.

Ο κρεοπώλης έριξε τίμια Βλακ Φραντεη στην Προβατίνα και στην Γίδα.
Πήρα 2.
εγώ περιμένω να δω μην βάλει βλακ φράιντει το πράκτικερ κάτι κόλλες πλακιδίων που θέλω :p

Οι ανωμαλίες της Blackfriday, 1660/580 30-40€ φθηνότερες από 2060/6600...

Back