Dark Archon
Mind-flayer
Όσοι θέλατε το Alcatraz ατυχήσατε. Μόλις το τσίμπησα.
Ευχαριστώ και πάλι τον Thaxll'ssillyia.
Ευχαριστώ και πάλι τον Thaxll'ssillyia.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!δεν έχω ενδώσει μέχρι τώρα γιατί σκεφτόμουν ότι θέλω να τα πάρω στo gog, αλλά αν δε τα θέλει κανένας... τα 2 Doom... ξέεεεερω εγώ. Το 64άρι κιόλας δεν το έχω παίξει
Μετά από ένα χρόνο θα επιστρέψεις σπίτι?Κατοχυρώθηκαν!! Θα στα δώσω απο αύριο όμως καθότι λείπω πλέον από το σπίτι για το υπόλοιπο του 2022!
δεν έχω ενδώσει μέχρι τώρα γιατί σκεφτόμουν ότι θέλω να τα πάρω στo gog, αλλά αν δε τα θέλει κανένας... τα 2 Doom... ξέεεεερω εγώ.
το ultimate το έχω λιώσει από τις μέρες του βασικά, και έχω μια κοπία που πάει από pc σε pc από το 199κάτι που κάπου το βρήκαμε με τους φίλους μουΒιάστηκες ρε, περίμενε άλλα 30 χρόνια. Αλλά οκ πέρα από αυτό θα περάσεις μια χαρά, εξαιρετικά και τα δύο!
Prime Ιανουαρίου έφτασαν, τα του Δεκέμβρη που μπήκαν τελευταία εξακολουθούν να ισχύουν.
- The Evil Within 2
- Beat Cop
- Lawn Mowing Simulator
- Chicken Police – Paint it RED!
- Faraway 2: Jungle Escape
- Breathedge
- Dishonored 2
- Metal Slug + 3 + X
- The Last Blade + 2
- The King of Fighters 2003
- SNK 40th Anniversary Collection
- Twinkle Star Sprites
- Real Bout Fatal Fury 2: The Newcomers
μαζί με τα άλλα είναι, απλά το έβαλαν μια βδομάδα πριν το νέο έτος ξέρω εγώ, και όχι από την αρχή του ΔεκέμβρηΑπό πού τσιμπάω τα Dishonored 2 και Metal Slug Νίτρε; Το έχασα αυτό το επεισόδιο...
γλυκούλι
![]()
Immortal Darkness: Curse of The Pale King
Download and play Immortal Darkness for FREE!immortaldarkness.com
Υπενθυμιση, οταν συνδεεστε μεσω steam εχετε το νου σας στα privacy settings σας, ωστε να εχετε ελεγχο του τι επιλεγετε να μοιραζεται ο identifier σας με το api που θα συνδεθειτε (εν προκειμενω την εταιρεια που ειναι ο ντεβελοπερ)Η sega και η amplitude δίνουν δωρεάν κόπια του πολύ καλού dungeons of the endless, με την προϋπόθεση να γραφτείτε στο forum του developer.
Δεν ειναι κατι fishy, απλα δεν ειναι τζαμπα.Απαιτεί link με steam όμως. Something is fishy here. Eπρεπε απλά να μας δώσουν κλειδί