Δωρεάν στο Fanatical ίσως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών, το Garfield Kart - Furious Racing.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Prime Δεκεμβρίου σύντομα, λένε ότι θα έχει τα παρακάτω. Μακάρι Quake στο GoG
Quake
Brothers - A Tale of Two Sons
Spinch
Doors: Paradox
Banners of Ruin
Prime Δεκεμβρίου σύντομα, λένε ότι θα έχει τα παρακάτω. Μακάρι Quake στο GoG
Quake
Brothers - A Tale of Two Sons
Spinch
Doors: Paradox
Banners of Ruin
Για GoG είναι μην προσπαθείτε να το βάλετε steam
ποιος θα φάει πόδι; το prime? Εγώ το είχα ξεχάσει ρε... είχε βάλει η αδερφή μου και τσοντάρω και εγώ και αυτή δεν την νοιάζουν τα games και έτσι και τα μαζεύω εγώ, αλλά έχασα κανά 2 μήνες μέχρι να μου ξημερώσει(it dawned on me, το πιάσατε; χαχ;
)
χώθηκα για το Rings of Power, έμεινα για το Wheel of Time. Αν βρω χρόνο έχω κάνει μεγάλη λίστα με πράγματα να δωΝαι!! Κάποια στιγμή είχε καλές σειρές, αλλά πλέον εκτός ότι πρέπει να τις αγοράσεις, δεν έχω και χρόνο να τα δω!! Με τα παιχνίδια έτσι την πάτησα και εγώ!!!!
Mrs Maisel, Peripheral, Jack Ryan, Good Omens, Expanse, Fleabag, Invincible και φυσικά the Boys. Άποψη μου να αποφύγεις το Man in the high castle που ήταν ένα νερόβραστο πράγμαχώθηκα για το Rings of Power, έμεινα για το Wheel of Time. Αν βρω χρόνο έχω κάνει μεγάλη λίστα με πράγματα να δω
Κυριολεκτικά προχθές το αγόρασα 4,5€ (Ultimate)Όποιος πρόλαβε - πρόλαβε:
![]()
J4Q82F8DFF62180E46
ΟμοίωςΚυριολεκτικά προχθές το αγόρασα 4,5€ (Ultimate)
games with prime Δεκεμβρίου είναι live, όλα στο amazon εκτός από το quake είναι στο epic![]()
ε νταξ το έχω και steam που τα έφερε η Bethesda, που τα είχε δώσει τζάμπα στο Quake conαπλά ήθελα μια DRM free κόπια.