@Admiral τσεκαρε το καινουργιο πραμα οταν βγει! Ισως ειναι αυτο που περιμενεις
Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ γιατί μου άρεσαν όλα τα Steamworld games που έπαιξα.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!@Admiral τσεκαρε το καινουργιο πραμα οταν βγει! Ισως ειναι αυτο που περιμενεις
Θα δοκιμασω σιγουρα και το demo αλλα θα το επαιζα ετσι και αλλιως αφου παιζω ολα τα παιχνιδια δρασης. Δεν κοιταω βαθμολογιες και κριτικες γιατι ο καθενας γραφει οτι θελει οποτε δεν με νοιαζει ανε ενα παιχνιδι παρει 10/10 η 5/10.Γλυκούλι το πειρατικό, αν και λίγο μου έκατσαν στο λαιμό τα υπερβολικά εφέ στη χρήση των σκιλς. Ατόφιο μιμιμί γκέημπλεϊ πάντως, εμπενέσιον δαγκωτό.
Α κι εκεί που ήρθα να λολάρω για το Φορσπόκεν και το κονσόλ εξκλούσιβ ντέμο του μεταξύ άλλων, χρησιμοποίησα τα γιούλτιμεητ γκούγκλινγκ σκιλς μου και είδα ότι ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ βγαίνει το ντέμο και στα πισί. Για να δούμε τι θα δούμε, 340 γκίγκα ντηέλ για να κρινζάρουμε ατελείωτα με την μαυρούλα, το έχουμε πιστεύω.
Αυτήν την 90s γκοτιά τη θυμάστε?
Νομίζω όλοι έπαιζαν σε κάποια φάση την shareware έκδοσή του, ανάθεμα αν βρήκα ποτέ κάποιον να το έχει αγορασμένο ολόκληρο.
Βασικά inb4 "η 6700xt τo τρεχει ανετα 1440p 240hrz με Rayteasing και χωρίς ενεργοποίηση FFS"inb4 shredder "τι άθλια γραφικά είναι αυτά"
Αντε ρε ψεύτη, αφού τότε δεν υπήρχε steam!Βέβαια! Ήταν από τα graphics showcases για κάρτες γραφικών την εποχή που βγήκε, νομίζω το είχα πάρει ως bonus με την αγορά μιας κάρτας γραφικών.
Αντε ρε ψεύτη, αφού τότε δεν υπήρχε steam!![]()
ξεκαθαρα κολπο ωστε να μην τον παρουν χαμπαρι μιας και δεν τα δηλωνει στην εφορια.μπα.
αμα ηταν ετσι, το στήμ θα πουλαγε μονο tb παιγνίδια.
θα ειχε βαλει ειδικο ορο.
Αυτο:![]()
Simultaneous Work On Avowed And Outer Worlds 2 Was Impossible Without Microsoft
According to the Obsidian Entertainment founder, work on Avowed, and The Outer Worlds 2 simultaneously was impossible without Microsoft.tech4gamers.com
μου φαινεται σα κατασταση "εθελοντικης" ομηριας παρα κατασταση οικογενειας
Ευτυχώς τώρα που έχουν την ασφάλεια της MS, η Obsidian έχει καταστήσει σαφές πως η πρόοδος στο Avowed συνεχίζεται με φρενήρεις ρυθμούς και τα τελευταία χρόνια έχουμε δει εξαιρετικά δείγματα γραφής από τον πολυαναμενόμενο τίτλο.
Oh wait.
Καταλαβαινω τι θες να πεις, δεχομαι το γραφημα/αναλυση (αν και μου φαινεται λιγο παραπλανητικο καθως η "αναγκη για δημοσιονομικη υπευθυνοτητα στο μπατζετ" οπως θα ελεγε η τροικα δημιουργηθηκε τους τελευταιους μηνες οπου μεχρι τοτε οι εταιρειες ξοδευαν αβερτα, ενω οι απολυσεις μου φαινεται οτι ξεκινησαν προσφατα).Μη στέκεσαι μόνο στις απολύσεις
και στο οτι ξεκινησε προσφατα μπορω να χωρεσω και τη δημιουργια του Pentiment, ενος αριστουργηματος που δουλευοταν καιρο πριν ξεκινησει η "κριση".Ήδη έβγαλαν το Pentiment που μόνοι δεν είχαν τα μέσα και σύμφωνα με τους ίδιους δύσκολα θα έβρισκαν χρηματοδότηση
Ειλικρινα ελπιζω να εχεις δικες σου ινφο απο το κυκλο σου και να αληθευει!!! (ωλ ραιτ δεν, γιου καν κηπ γιορ σικρετς γκανταλφ)Το κοινό δεν έχει δει, αυτοί που είναι να δουν βλέπουν![]()