Stamatimenos
Death Knight
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Πάθανε τριγωνοζυβγίαση™πόσιμπολ, αλλά γιατί είναι τετράγωνοι μπάμπουρες;
Αν κάτι σου αρέσει και ασχολείσαι τότε αξίζει τα λεφτά του. Εγώ έτσι το βλέπω.Ωραιο ντηρέιλι, ομολογουμενως.
Δεν είναι όλα τα μεγεθη συγκρισιμα ουτε ολοι οι τροποι ψυχαγωγιας. Κι ένα βιβλιο π.χ. μπορει να κανω να το διαβασω 3 μηνες. Δεν ισοδυναμει με 3 μηνες θεασης ταινιων, ουτε μετριεται σε καποιες μοναδες η ψυχ-Αγωγια που παιρνεις απ την κάθε μορφη διασκεδασης.
π.χ. καποιος παει στο λουβρο δινει 25€ και βλεπει 300 αριστουργηματα τεχνης και το θεωρει κλοπη, παμφθηνο εισιτηριο. Κι ο άλλος διπλα του, λεει «αμαν με τις τζοκοντες ναουμε, και δε δινουν ουτε ένα σοκολατακι κεραζμα» και τα λεει πεταμενα λεφτα.
Γνωμουλα μου, ότι μπορεις να συγκρινεις μονο ιδιες μορφες μεταξυ τους, δηλ. πισι κειμς με πισι κειμς (αντε και με τα κονσολοπαιχνιδα μεσα, για να χωρεσει ολο το ρεηκουι)
ένα τσούρμο ήταν όταν πήγα, προσπαθούσα να δω το σκατούλι εκεί πέρα λες και ξέρω εγώ ήταν βελόνα στα άχυρα.α, οκ, αντεληφθην. μαλλον αφορμη της ερωτησης ηταν οι γαντζοχερηδες κλπ, προς τα κει πανε τα τραινα σκεψης απ οτι βλεπω.
εγω απαντησα πολυ γενικοτερα.
ωστοσο, οφτοπικ φαν φακτ, οταν πηγα λουβρο, δεν εκατσα στην ουρα της τζοκοντας. μου ηταν τοσο οικειο και γνωστο το εργο, που προκειμενου να κατσω μια ωρα στην ουρα για να την δω απο αποσταση 2-3 μετρων κιολας, προτιμησα να θαυμασω άλλους πινάκους.
Το λιγότερο που απαιτώ από ένα γκέμι είναι 1hr/1€, οπότε θα έδινα 35 ευρώ. Με επιείκια, γιατί συνήθως στοχεύω στο >3hrs/1€. Άντε πες 40 γιατί είχε ακόμα ψωμί, απλά βιαζόμουν να περάσω στο επόμενο γκέμι. (Biomutant). Θα επιστρέψω στο Hogwarts νόμιμα όταν πέσει η τιμή, για τα achievements.Δεν θέλω, αλλά θα (ξαν)ανοίξω αυτήν την κουβέντα.
Για αυτές τις ώρες π.χ. κιν/φου πόσο θα πλήρωνες (ακόμη και για ταινία που πιθανώς να ήταν μέτρια)? Ποσοτικοποιώ λίγο τη διασκέδαση μιας και έβαλες νούμερα.
θα πεσει φωτχιά να μας καπσει....
Όχι σαν τον όρκο των Ωράτιων που ήταν 2 φορές το μπόι μου! Αυτό μάλιστα!
για πίνακες λέμε ντοχ.... αμέσως να πεταχτεί κάποιος για την ΝίκηΗ Νίκη της Σαμοθράκης τους πατάει όλους!!! Την έχουν στήσει και σαν ακρόπρωρο, την φαντάζεσαι στο πλοίο του Θεμιστοκλή, να σκίζει τα κύματα στην Σαλαμίνα!!!