Τσάμπα παιχνίδια

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το ξεκίνησα κι είναι ωραιότατο! Λίγο υπομονή στην αρχή να διαβάσετε codex κατα βούληση και να μπείτε στο νόημα του χειρισμού και μετά βουτιά στην πρέζα! Χαρακτήρες με classes και skills που λεβελιάζουν, turn based μάχη με καρτούλες (και φυσικά το απαραίτητο deckbuilding) , exploration και γραφικά που θυμίζουν Darkest Dungeon και ένα ωραίο σύστημα που πρέπει να διαχειρίζεσαι το βασικό resource του παιχνιδιού, την ενέργεια. Και μόνο που αναπνέεις χανεις ενέργεια, οπότε χρειάζεται καλό πλανάρισμα. Οι πρώτες εντυπώσεις δείχνουν ένα παιχνίδι για βαθμολογία κάπου στο 8/10.

Τέλεια, θα το βάλω σίγουρα στο πρόγραμμα. Από δυσκολία πώς είναι;

Πολύ βατό αν και ήπια στην πρωτη αποστολή γιατι δεν κατάλαβα τα mechanics καλά. Έχω βγάλει 3 αποστολές σε 3.5 ώρες, αλλά έχω φάει το 30%-40% του χρόνου αυτού σε διαβασμα codex και κυρίως σε optimization των χαρακτήρων (skills, εξοπλισμοί, αγοραπωλησίες). Το Codex μια φορα το διαβάζεις σε κανα τεταρτάκι. Μην τρομάζετε. Το θετικότερο για εμένα ότι έχει πολύ ωραίο progression με μηδενικό grinding για την ώρα. Αδικημένο παιχνιδάκι μου φαίνεται.

το ξαναδοκιμασα και γω λιγο αποψε, το ειχα τσεκαρει οταν ειχε πρωτοβγει, εχει βελτιωθει ΠΑΡΑ πολυ απο τοτε. Εχει αρκετη λογικη το καθε ραν και δε ψοφανε οι pc σου με ακυρα κριτς απο το πουθενα.

Επισης παιδια δε χρειαζεται να κανετε clear το derelict με τη μια, οταν φευγετε και επιστρεψετε μενει ο ιδιος χαρτης ;)

Το αγόρασα, κυριολεκτικά, προχθές.

Κλαίω τα λεφτά μου.

Ολόκληρο το 1,5€ που έδωσα.

Amazon Prime Gaming έχει Wolfenstein New Order για GoG, καιρό είχε να βάλει τίποτα ενδιαφέρον.

Amazon Prime Gaming έχει Wolfenstein New Order για GoG, καιρό είχε να βάλει τίποτα ενδιαφέρον.

Πρέπει να κάνεις subscribe μηνιαίο για να το πάρεις;

Πρέπει να κάνεις subscribe μηνιαίο για να το πάρεις;
αν έχεις prime video είναι μέσα, αλλιώς ναι πρέπει να έχεις κάποια συνδρομή.

Ή αλλιώς μπες στα κλειδάδικα και τσίμπα το με 70-80λεπτά!

Back