What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Top Video Game Soundtracks

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Άλλο παράδειγμα palace theme από συγκεκριμένο boss. Σε κάποιους φαίνεται cringe, οκ

Πως όμως κρίνουν αν ταιριάζει η όχι χωρίς να ξέρουν το boss που γράφτηκε, τι corruption έχει κάνει και σε τι περιβάλλον κινούμαστε όσο παίζει στο background;



Από αυτά που βλέπω, το να μην ταιριάζει είναι η καλή περίπτωση. Δεν χρειάζεται να το παίξω για να ξέρω ότι δεν με ενδιαφέρει κάτι που ταιριάζει με αυτό το τσίρκο.

Βέβαια με τόσο hype, θα ασχοληθώ κάποια στιγμή anyway, αλλά ο αστρολογικός gaming χάρτης λέει "χλωμό για 2023". Επίσης, έχω σκοπό να παίξω πρώτα το Persona 4.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Δεν χρειάζεται να το παίξω για να ξέρω ότι δεν με ενδιαφέρει κάτι που ταιριάζει με αυτό το τσίρκο.

Ναι φυσικά μπορείς να το απαξιώνεις εντελώς, γούστα. Το post πήγαινε στον Adhan που έγραψε πως το άλλο track του ταιριάζει για credits και όχι για combat.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Τι να σου πω, τσίρκο βλέπω και ακούω, τσίρκο λέω. Άλλωστε αυτή είναι η άποψη μου για οτιδήποτε άπτεται της anime κουλτούρας. Εσύ μόνη είπες ότι σε κάπιους θα φανεί τέρμα cringe. Κάποιος πρέπει να κρατάει ψηλά τη λαμπάδα του καλού γούστου σε αυτό το forum, τι να κάνουμε, έλαχε σε μένα ο κλήρος.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Τι να σου πω, τσίρκο βλέπω και ακούω, τσίρκο λέω. Άλλωστε αυτή είναι η άποψη μου για οτιδήποτε άπτεται της anime κουλτούρας.

Σε αυτή την περίπτωση τότε αποσύρω την πρόταση που σου κάνα πρόσωπικα. Μη το παίξεις, κρατά το ευρώ και προπάντων τον χρόνο σου :)

Συγνώμη δεν θυμάμαι τη άποψη έχει ο καθένας εδώ μέσα για την anime κουλτούρα. Βλέπω κάτι που θεωρώ καλό και το προτείνω.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Πολύ καλά κάνεις.

Το "δεν ακουμπάω τίποτα σχετικό με anime" είναι η εύκολη περίπτωση, σαν τον Μποράτσο, ξέρεις ρε παιδί μου να μην χαλάς το σάλιο σου.

Εγώ παρά το παραπάνω σχόλιο, είμαι πιο μυστήριος. Όντως, το 90% από ότι έχω δει από anime μου προκαλεί cringe σε βαθμό αλεργίας. Αλλά απομένει ένα 10% που μου φαίνεται από αποδεκτό έως μια χαρά, άλλωστε έπαιξα Doki Doki Literature Club μέχρι παραξηγήσεως - και όχι, δεν είναι τα waifus, και αυτά που δεν μου αρέσουν τίγκα στα waifus είναι.

Persona 4 και 5 από όσο έχω δει στο youtube, καλά μου φαίνονται. Μην ρωτάς γιατί, ούτε εγώ μπορώ να βγάλω άκρη με μένα. Όπως είπα πάντως, θα τα παίξω... κάποια στιγμή.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,565
Διαβάζοντας για το Summer Daze και την κατάντια των Coles αναπόφευκτα κατέληξα στα παλιά και έπεσα με τα μούτρα στα σάουτραξ των Quest for Glory.

 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
ξαναπαιζω το καταπληκτικο κλικικλικι van helsing: final cut και ξαφνου εκει που θεριζα τερατακια σ ενα δασος στην εξοχη της borgovia, συμβαινει τουτο δω...
υπεροχο.

 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Δεν το βρήκα στο thread, οπότε το βάζω εγώ:




PTSD μου έσκασε. Είχα μόλις κάνει install το game, καυλωμένος για μια νέα Gothic εμπειρία, Day-one collectors (έτρωγα για δυο βδομάδες στη λέσχη για να επιβιώσω), να ακούω τη μουσικάρα του menu, και να σκάει το ότι θέλει online activation, και να έχω καρακαταφαγωθεί επειδή θα έπρεπε να περιμένω να ξημερώσει για να πάω στη βιβλιοθήκη του ΤΕΙ μπας και γίνει τίποτα με emails στο support (internet στο studio δεν είχα ακόμα). Να μελετάω ΤΟ ΜΑΝΟΥΑΛ μέσα στη σχολή, να το παίζω τελικά δυο μέρες μετά την αγορά, να έχω hype στο θεό, και να ξενερώνω μέσα στη βδομάδα με το πόσο μέτριο είναι.
 
Top Bottom