Thaxll'ssillyia
Φραγκολεβαντίνος μπιφτεκάς
Να απαγορευτούν επιτέλους και οι Παναγίες γκέισες
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Εννοούσα πως η οικονομική κρίση έθρεψε τις ακραίες πολιτικές τοποθετήσεις τόσο αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ +διάφοροι καμενοι τύπου ΕΠΑΜ) όσο και δεξιά (Αυγά, Ανεξάρτητοι Έλληνες).ενταξει, τα χω διαβασει ολα τωρα.
νομιζω φτανουμε σε καπως ακραια συμπερασματα, μαγκες. να οργανωθουμε λιγο.
για ολα τα δεινα του ελληνιζμου φταιει ο συριζα (με 4 χρονια εξουσιας), το χω κατανοησει πλεον. αλλά πρωτη φορα διαβαζω οτι ξαναεθρεψε τον ναζισμο.
εκτος αν δεν εννοει αυτο ο Καραφλος Πρακτωρ, οπότε παρεξηγησα.
Έριξα "Χ" για το παραπάνω.η οικονομική κρίση έθρεψε τις ακραίες πολιτικές τοποθετήσεις τόσο αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ
Ι5 redditors προγραμματιστές του εξωτερικού λογικά
420 69 Based KulisΝαι αλλά 69 η νουδούλα.
![]()
Εντάξει μπέρδεψε τα κόκκινα. Το ένα έριξε αρκετό νερό στο κρασί του και φόβισε όσους το εμπιστεύτηκαν, το άλλο δεν έριξε καθόλου τα τελευταία περίπου 583 χρόνια. Χάρηκα ομολογουμένως για την άνοδο τους, έστω κι αν ήρθε συγκυριακά. Με ένα καλό writer και ένα σιδερωματάκι στα bugs, χτυπάνε και 9ράκι.Έριξα "Χ" για το παραπάνω.
Και το 7,5% του κκ από που είναι;δεν εφυγαν απ τον τσιπρα οι αριστεροι και φουσκωσαν ακριβως με ψηφους και περηφανια τα αριστεροτερα κομματα.
σεντοναρα.
το θεμα μου ειναι οτι κανεις δεν μου εξηγει τι συνεβη.
Ο Συριζα εχει τελειωσει απο το 2015 οταν πουλησε το 62% του Οχι. Οταν αποφασισε να γινει διαχειριστης του ΔΝΤ και ΣΙΑ. Ποσο μακρυα να σε παει η στρατηγικη "Ψηφιζουμε σχεδον ολα τα νομοσχεδια της ΝΔ αλλα δεν ειμαστε σαν αυτους"; Δεν υπαρχει κατι αλλο να αναλυσουμε για την περιπτωση του.σεντοναρα.
το θεμα μου ειναι οτι κανεις δεν μου εξηγει τι συνεβη.
ο συριζα το 2019 γιατι καταψηφιστηκε? ηταν πολυ αριστερος για καποιους δεξιους που τον ειχαν ψηφισει το 15?
ηταν πολυ δεξιος για καποιους αριστερους ψηφοφορους και τους απογοητευσε με το δημοψηφισμα κλπ?
εγω θεωρω το πρωτο. παρα τις κραυγες για ξεπουλημα στην κομισιον και νεο μνημονιο, πιστευω οτι φανηκε πολυ αριστερος σε καποιους και γυρισαν στην νδ.
το αντιθετο δεν μου προκυπτει, γιατι κοιταξτε απλα τα αποτελεσματα. δεν εφυγαν απ τον τσιπρα οι αριστεροι και φουσκωσαν ακριβως με ψηφους και περηφανια τα αριστεροτερα κομματα. το αντιθετο μαλλον.
οπότε φτανουμε στο 2023. διαβαζω εδω μεσα (καλα, κι αλλου) οτι ο ελλην καταψηφισε την αντιπολιτευση και δεν ψηφισε κυβερνηση. ναι, λογικο, καλα εκανε εξαλλου, γιατι ο τσιπρας δεν πολεμησε καλα τον κορονοιο, εκανε αναθεσεις οπου γουσταρε δεξια κι αριστερα, και παρακολουθουσε αποδεδειγμενα τους πολιτικους αντιπαλους του, αλλά και τους υπουργους του.
εξαιρετικα ωριμος λαος που βλεπει ολ αυτα και προτιμαει αυτον που τα εκανε και οχι ξερωγω, λεμε τωρα, να δωσει μια δευτερη ευκαιρια στον αλλον κατω απο αλλες συνθηκες να δει τι θα κανει.
οκ, μαζι σας. κυριαρχος λαος κλπ κλπ.
αλλά βλεπω και το εξης καταπληκτικο. χρεωνουμε παλι στον τσιπρα οτι δεν υπαρχει και αξιολογος αντιπαλος για τον κουλη. καλα, η επιστημη σηκωνει τα χεροποδαρα της ψηλα. για ολα πχια φταιει το παιδι με τον ερπη που λεει κι ο θθξξξλλλξξξ. και οκ, να μην ψηφισω αλεκση, δεν ξερει κι αγγλικα κιολας, ασε που ο πολακης καπνιζει, αλλα πειτε μου ποιον να ψηφισω εγω ο κεντροαριστερος που θελω να κυβερνηθω αυριο το πρωι. να παω στον τσομπανη? που πανηγυριζει (εγινε και μημ) επειδη ανεβηκε (γουαου) 3% απ το 8 στο 11, σα να πηρε τσουλου? και η μοναδικη του φιλοδοξια ειναι να γινει δευτερος στην θεση του δευτερου η εστω να μειωσει την διαφορα του απ αυτον? α, να παω αριστεροτερα λετε. δεκτον. αντε να παω στο κκ. ενταξει, εδω εχουμε το εξης καταπληκτικο. αν θες να δεις εναν δυστυχισμενο αθρωπο, πιασε εναν ψηφοφορο του κκε και πες του μεγαλε, γιναμε, αυριο το πρωι θα εχουμε με καποιο μαγικο τροπο 151 βουλευτες. θα χλωμιασει.
-απαπα, δεν θελω ρε να γινω κυβερνηση, θα σου πει. τι? να γινω πιονι του συστηματος? οοοοχι, φιλε, κανε την επανασταση μονος σου, ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ, δεν θελω να σε κυβερνησω εγω.
- ε, μα τοτε γιατι συμμετεχεις στην εκλογικη διαδικασια? τι επιδιωκεις ρε αδερφε, πες μας.
αλλά, οκ, δε σε πιεζω, ενταξει, δεν με θες, θα παω αλλου. ναι, που? ζωιτσα, βαρουφακη, κοτες, νικη? ωραια αστεια λεμε.
αρα επειδη ας πουμε να το δεχτω για την οικονομια της κουβεντας ειναι ΤΡΙΜΆΛΑΚΑΣ ο αλεξης, να μην ξεφορτωθω ποτέ τον μητσοτακη. οταν εδειξε ακριβως τι εχει σκοπο να κανει την επομενη τετραετια (που ειναι και αναθεωρητικη κιολας... ω, θα δειτε ωραια πραγματακια οσοι εχετε μια καπως ανεκτικη σταση στην κυβερνησουλα μας, ερχεται μεγαλη φουτσα, γλυκοι μου φιλοι).
κοταξτε, δεν ειμαι ειδωλολατρης. μονο τον αντρεα αγαπησα πανω απο κομματα. απο τοτε που φυγε, ψαχνω καποιο κομμα με αρχες και προγραμμα καπως σαν του πασοκ του 74-82. εκει στεκομαι και περιμενω. δεν πηγα εγω στον συριζα, το πασοκ εφυγε πιο δεξια κι εγινε ενα με την νδ. το κενο αυτο το γεμισε ο συριζος. και γι αυτο ειμαι εκει τωρα. αν ο ανδρουλακης κοψει τους λοβερδους και τους βενιζελους και τα αποπαίδια τους στο κομμα κι αποφασισει οντως να κοντραρει την δεξια, με λογια και εργα, μπορει να γυρισω.
αλλά μεχρι τοτε, επειδη δεν μπορω να ανεχτω την κοροιδια στα μουτρα μου, τα πετσωμενα μμε που βγαζουν λαδι τον Ηλιθιο που λεει "υπερβαλλουν οι γονεις των νεκρων στα τεμπη" και τον κοιταμε ολοι ηρεμα, και ολα οσα με περιμενουν, θα ψηφισω και παλι το ιδιο. γιατι αυτος ο Ηλιθιος ανθρωπος μ αυτα τα οπλα που του δωσαμε προχτες θα ειναι η καταστροφη μας. και ναι θα ψηφισω παλι αλεξη. κι ας καπνιζει ο πολακης.
tl/dr: αδιορθωτος ο χειρομαλαχτης. αν κι εκανε μποτοξ ο αλεξης, επιμενει να τον ψηφιζει.
κυριως απο νεους, απο το μερα25 και απο εργατες συνδικατων που ειδαν οτι κανει δουλεια στο τομεα τους.Και το 7,5% του κκ από που είναι;