Summer Game Fest +friends: Return of the Living Nerds

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
@soad667 Μνήμη κοτόπουλο 🐔

Και για το 4 που δεν λέγεται 4 κι ελπίζω να μην έχει καμία σχέση με τα παλιά, ξέρουμε επίσης ένα μάτσο @@ για την ώρα.

Το 4 το κοτσαραν οι "δημοσιογράφοι". Δεν θα είναι έχει σχέση με τα παλιά, δεν είναι συνέχεια η prequel Είναι reboot της σειράς από διαφορετικό studio, δεν χρειάζεται να είναι έχεις παίξει τα παλιά. Διαφορετική ιστορία, χαρ/ρες παρόμοιο setting, ύφος χιούμορ και 100% British. Οι fun της σειράς ήδη έχουν εντοπίσει Easter eggs από το πρόσφατο trailer. Και κάποιος θα πει μα καλά αυτοί βγάζουν τα Forza Horizon τι σχέση έχουν με RPG. Η Playground έχει δύο studio και δύο ομάδες τη Forza team και τη Fable team.

Το RQ είναι στην πρώτη γραμμή του πυρός όπως πάντα. Ξέρουμε σχεδόν τα πάντα για αυτό αλλά κλασσικά NDA, CIA, FBI και NSA μαζί, όλες οι αμερικανικές αρχές θα μας κυνηγήσουν.

Μπορεί κάποιος/α/ο να μου εξηγήσει εντός 4-5 σειρών τί το ιδιαίτερο έχει η σειρά Φεϊμπλ και τί προσδοκούν από τον επερχόμενο τίτλο οι φανς;

@soad667 Μνήμη κοτόπουλο 🐔

Το 4 το κοτσαραν οι "δημοσιογράφοι". Δεν θα είναι έχει σχέση με τα παλιά, δεν είναι συνέχεια η prequel Είναι reboot της σειράς από διαφορετικό studio, δεν χρειάζεται να είναι έχεις παίξει τα παλιά. Διαφορετική ιστορία, χαρ/ρες παρόμοιο setting, ύφος χιούμορ και 100% British. Οι fun της σειράς ήδη έχουν εντοπίσει Easter eggs από το πρόσφατο trailer. Και κάποιος θα πει μα καλά αυτοί βγάζουν τα Forza Horizon τι σχέση έχουν με RPG. Η Playground έχει δύο studio και δύο ομάδες τη Forza team και τη Fable team.

Το RQ είναι στην πρώτη γραμμή του πυρός όπως πάντα. Ξέρουμε σχεδόν τα πάντα για αυτό αλλά κλασσικά NDA, CIA, FBI και NSA μαζί, όλες οι αμερικανικές αρχές θα μας κυνηγήσουν.

Φαίνεται ότι ξέρεις περισσότερα από ότι θα έπρεπε. Τι τρέχει εδώ? Θα καταφέρει ο σόδας να λύσει το μυστήριο ή θα εξακολουθεί να νομίζει ότι είναι παλαιστής στο WWE?

Φαίνεται ότι ξέρεις περισσότερα από ότι θα έπρεπε. Τι τρέχει εδώ? Θα καταφέρει ο σόδας να λύσει το μυστήριο ή θα εξακολουθεί να νομίζει ότι είναι παλαιστής στο WWE?

Ειναι γριφος για δυνατους λυτες ρε συ, για να δουμε.

Μπορεί κάποιος/α/ο να μου εξηγήσει εντός 4-5 σειρών τί το ιδιαίτερο έχει η σειρά Φεϊμπλ και τί προσδοκούν από τον επερχόμενο τίτλο οι φανς;
@bald_killer Τίποτα και όλα. Το πρώτο Fable ήρθε στη βιομηχανία (και ειδικότερα στα PC ως Enhanced) με το momentum της καλής φήμης του Molyneux (Populous, Black and White). Για τα τότε δεδομένα, ήταν ρηξικέλευθα καινοτόμο να έχεις κόσμο που ήταν απόλυτα reactive στις δράσεις σου, το avatar σου άλλαξε όψη αναλόγως των πόσων πράξεων έκανες πάνω στον άξονα Καλού-Κακού (έφτανες να έχεις φωτοστέφανο ή κέρατα και ουρά). Με απλά λόγια το Fable ήταν το απόλυτο παιχνίδι ενσάρκωσης του player agency (ούτε το Skyrim δεν το έχει φτάσει αυτό). Συνδύασε ότι η ιστορία ήταν προοδευτική από τότε που ήσουν παιδί μέχρι να φτάσεις 60άρης κυνηγώντας τον villain, μία αρκετά ενδιαφέρουσα μάχη, κάποιες όμορφες σεναριακές τροπές και καταλαβαίνεις ότι ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο για την εποχή.

Ομοίως με τον μυρουδιά σόδα, το 2ο και το 3ο απλώς skip, διότι είχαν αποφασίσει να τα κάνουν console exclusives τότε αν θυμάμαι καλά.

ΕDIT:
Eγώ με τον τζούνιορ είχα μείνει όταν πήγαινε ακόμα ψηφιακό παγκράτιο, σούμο, κάτι τέτοιο. Σα νίντζα ελίσσεται να πούμε.

Last edited:
Το 2ο δεν μας έκανε μόνο τη χάρη να βγει. Το 3 το απέσυρε κάποια στιγμή από το Steam η MS, ενώ είχε και retail με gfwl (lol).

@soad667 αν δεν εμπλέκονται kui ή kara - τραβηγμένο, πότε δεν ξέρεις - χώσε ελεύθερα.
Τα dislike να είναι πολύ περισσότερα από τα like στο trailer ίσως είναι από όσους
δεν εντόπισαν τα easter eggs. Ίσως. :trollface:

Αν τώρα το όλο συναισθηματικό είναι για τον τύπο
του IT crowd
μπορεί να είναι και ανυπόστατο hype καθώς δεν ξέρουμε καν αν θα είναι στο παιχνίδι ή τον βάλαν για λολζ. Εικασία κάνω με βάση το αναχρονιστικό λουκ και ότι μοιάζει κάπως ξέμπαρκος στο medieval/fantasy setting. Πήρε το μάτι μου και κάτι μπούρδες σε 1-2 σάιτ που έλεγαν ότι είναι ο πρωταγωνιστής, τι να πω, αν είναι τελικά και μας δουλεύουν... θα δούμε.

δεν ξέρουμε καν αν θα είναι στο παιχνίδι ή τον βάλαν για λολζ.
Εμένα γιατί μου φαίνεται πως είχε κομμάτι gameplay με τον τύπο.

Εμένα πάλι μου φαίνεται ότι θα βρέξει σήμερα και θα μας χαλάσει το μπάνιο. Αλλά ναι, δύο σκηνές φέρνανε σε γκέημπλεϊ. Εκεί που πετάει τη μπόμπα η τύπισσα και όταν παραβιάζει τον προσωπικό της χώρο ο φοβερός και τρομερός γίγαντας.

Πάνω-κάτω όπως τα είπε ο North, είχα περάσει καλά με το πρώτο Fable, αργότερα πήρα και το 3 σε retail αλλά είναι ακόμα στη ζελατίνα 😅
Αρκετά smooth action-RPG για την εποχή του, έπαιρνε έξτρα πόντους από το γουστόζικο, ημιτρολερό setting, το βρετανικό χιούμορ και το ενδιαφέρον story. Επίσης θυμάμαι ότι είχε πολύ ωραία μουσική τίτλων γραμμένη από τον Danny Elfman. Από εκεί και πέρα αυτές οι έξτρα τσαχπινιές στο world reactivity, που ο Molyneux κλασικά είχε παρουσιάσει ως ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ, ναι μεν είχαν την πλάκα τους αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν όσο εντυπωσιακές ακούγονται. Σίγουρα ήταν αρκετά πρωτότυπες, πάντως.

Από το "4" περιμένω κάτι στο ανάλαφρο στυλ του King's Bounty: The Legend αλλά action-RPG και με ΑΑΑ production values.

Προσωπικά για το Fable (4) επειδή θυμάμαι πόσο feelgood ήταν η εμπειρία με το πρώτο (παρότι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, πέραν του ότι ήταν μαγευτικά παραμυθένιο escapism - pun not intended) θα το τσιμπήσω συλλεκτική για να το βιώσουμε μαζί με την pre-teen βαλκυρία. Αν καταφέρω να πάρω και όλες τις υπογραφές των devs (Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑΣ) πάνω στο κουτί ακόμη καλύτερα! Έτσι λειτουργούν τα βύσματα, soad.

ΡΕ ΖΗΛΕΥΩ ΛΕΜΕ!

H αλήθεια είναι ότι ένα Super Meat Boy plushie πχ με την υπογραφή (ή μουτζούρα, δεν θα τα χαλάσουμε) της ανεψιάς του Έντμουντ θα το ζήλευα όντως.

Ω μάγκα μου, δεν ήξερα ότι το ήθελα τόσο πολύ, μέχρι να το διαβάσω από τα χεράκια σου.

Eπειδή σας αγαπάω κίνησα ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ για να κάνω ρηκόβερ το Capcom ακάου μου και να τους πω ότι γενικά δεν παίζω τζαπανεζιές και με πήρε ο ύπνος 16 φορές στο σόου τους. Αλλά ΑΝ υπήρχε καμιά ανακοίνωση για Dino Crisis ρημέηκ ακόμα θα τρέμανε τα μπούτια μου από την υπεργαματοσύνη του σόουκεης.

Μπορεί κάποιος/α/ο να μου εξηγήσει εντός 4-5 σειρών τί το ιδιαίτερο έχει η σειρά Φεϊμπλ

To πρώτο Fable κυκλοφόρησε το 2004

Είχε σύστημα morale με πόντους παρόμοιο με του Mass Effect (2007) και επέτρεπε για καλό/κακό playthrough με διαφορετικά cutscenes, questlines και τέλη. Είχες πρόσβαση σε συγκεκριμένα spells μόνο αν ήσουν καλός/κακός. Ανάλογα αν ήσουν καλός ή κακός οι NPC σε θαύμαζαν ή έφευγαν τρέχοντας μακριά, αντιδρούσαν επίσης στην εμφάνισή σου (κούρεμα/μούσια/γένια) ή τα ρούχα σου.

Η μάχη είχε melee/range και spells. Έβρισκες όπλα (σπαθιά, τσεκούρια, τόξα) μπορούσες να τους κουμπώσεις πέτρες και να ξεκλειδώσεις αντίστοιχα fire, silver (θέλαν οι λυκάνθρωποι) κλπ dmg. Είχε progression σύστημα που αναβάθμιζες τα όπλα spells. Αν είχες τα σωστά stats μπορούσες να τα σηκώσεις και φυσικά το "Excalibur"

Είχε μεγάλο social κομμάτι, έκανες δώρα στους NPC μπορούσες να τους παντρευτείς (άντρες/γυναίκες δεν είχε σημασία, είχες μόνο άντρα στο 1), μπορούσες να έχεις πολλαπλούς συζύγους αρκεί να ήταν σε διαφορετική πόλη. Έκανες εμπόριο από πόλη σε πόλη με σύστημα προσφοράς και ζήτησης έβγαζες μπόλικα χρήματα έτσι. Αγόραζες σπίτια τα γέμιζες με trophies από boss fights (ανέβαζες την αξία τους έτσι) και τα νοίκιαζες αν ήθελες. Είχε μπόλικα mini games. Είχε σύστημα Law & Order με αδικήματα και πρόστιμα.

tldr Ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του

και τί προσδοκούν από τον επερχόμενο τίτλο οι φανς;

Ανάσταση νεκρών. Η τελευταία απόπειρα στη σειρά ήταν 4 co-op online που ακυρώθηκε στο στάδιο της beta και έκλεισε και το studio μαζί. Πρωτύτερα είχε ακολουθήσει Fable Kinect... Οι φαν θέλουν η σειρά να ξαναβρει τον δρόμο της.

Last edited:
Βγαίνει ο Keanu επί σκηνής για τη CDP

- You are breathtaking!

Δείχνει η MS in-game trailer του Moss

- Λολ σιγά μην είναι στο παιχνίδι

tldr Ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του
που να διαβαζεις τι αλλο ηθελε να βαλει ο μολινι. δεν ξερω αν καταφερε να τα βαλει στο 2 μιας και δεν καταφερα να το παιξω ποτε.
το 3 για εμενα ηταν κακο και θελω πισω αυτη τη μια ολοκληρη ημερα που μου πηρε για να το τελειωσω.

@kara Μπερδεύτηκες μάλλον. Δεν ήμουν καν στο συγκεκριμένο πλήθος, κι αν ήμουν, breathtaking επί σκηνής θα ήταν μόνο ο Νικολάκης.

Δεν ήμουν καν στο συγκεκριμένο πλήθος,

Δεν σε έκανα tag γενικά αναφερόμουν. Υπάρχει μια άλλη μερίδα που από το trailer κατάλαβε πως o ήρωας είναι μικρούλης. Ο Jack και η φασολιά μάλλον δεν είναι trend στο TikTok

Back