Summer Game Fest +friends: Return of the Living Nerds

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Έλα να ανεβάζουμε στροφές λίγο..

22.00 σήμερα, ξέρετε.

Ναι, το Stray θα βγει και για Xbox. Η ανακολινωση που όλοι περιμέναμε.

Kαλά μόλις άνοιξα το στρημ που είχε τελειώσει, λέει το κορίτσι "for the next 30 minutes" και λέω οκ πάμε στο τέλος, αν υπάρχει γατοσήκουελ εννοείται και θα το δείξουν τελευταίο. Τελικά ήταν ένα Bladerunner γκέημ και αυτό που μου ράγισε τα σωθικά ήταν ότι οι γατοεικόνες που κάνανε τηζ στο τουίτερ τόσο καιρό ήταν από αυτό το τρέηλερ. Άσχετες με το Στρέι. Και κάπου εκεί είπα να πεθάνουν οι προδότες, τσέκαρα στα γρήγορα τα υπόλοιπα αδιάφορα που έδειξαν και γατοπούλο. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ. Mα καλά τόσα τουίτς μλκς για γατιά, σκρήνκαπς με γάτες, παπαριές για όνλυφανς λογαριασμούς με γατοεικόνες και τελικά ένα μάτσο γατο@@.

BOYCOTT ANNAPURNA

GNtcnqPWcAIrcd7

Ο φίλος μας ο Τζοφ ανακοίνωσε τις εταιρίες που θα πάρουν μέρος στο φετινό Summer Games Fest.

GNtcnqPWcAIrcd7

Ο φίλος μας ο Τζοφ ανακοίνωσε τις εταιρίες που θα πάρουν μέρος στο φετινό Summer Games Fest.
επίσης απέλυσε όλους τους γραφίστες της εταιρίας βλέπω, πόνεσαν τα ματάκια μου

"Running a trailer during Summer Game Fest’s main show this year cost $250,000 for one minute, $350,000 for one and a half minutes, $450,000 for two minutes, and $550,000 for two and a half minutes. They also say that last year’s edition of the Game Awards featured the same pricing tiers."

Και μετά περιμένουν μερικοί να πάρει ο Τζοφ θέση για τις απολύσεις, τις εξαγορές, το crunch και τα διάφορα άλλα δεινά της βιομηχανίας. Όπως λένε και οι Αμερικάνοι, δεν δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει.

σημερα στις 12 ξεκιανει. Περιμενω το νε μου παιχνιδι(rise of the ronin) και τα doom dark ages sonic x shadow generations. Και οτι αλλο παιχνιδι δρασης ανακοινωθει!!!

Επειδή έχει και το μπάσκετ νωρίτερα ίσως κάτσω να δω το πανηγύρι του Τζοφ όσο αντέξω.

ρίξε ανοικτή πρόσκληση στο δισκορντιο και μετά ανεβάσε τον λαηβ σχολιασμό στο γιουτιουμπι

Τιναπεις, γιαυτό δεν έχετε σαμπσκραημπερς και ντονεητς.

Σοβαρά τώρα; Άρχισε να μιλάει για τους indie devs ο Ντοριτο Ποουπ;

Ανακοίνωσε και Civilization 7 ο Πάπας, και νέο Batman Arkham game, μάιστα. Το περίμενα σαφώς πιο αδιάφορο το όλο σκηνικό.

Back