Summer Game Fest +friends: Return of the Living Nerds

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ο Jack και η φασολιά μάλλον δεν είναι trend στο TikTok
Καλημέρα. Ε κοίτα το trailer νομίζω απευθύνεται περισσότερο στη γενιά του τικτοκ σε νεαρότερο δημογραφικό, όπως κατάλαβα, οπότε το να περιμένεις αρκετοί από αυτούς να γνωρίζουν κλασικά παραμύθια είναι λίγο ουτοπικό. Ή μπορεί να τους μπέρδεψαν οι κολοκύθες, ποιος ξέρει.

Στο μεταξύ έγραψες "ήρωας" και ήμουν έτοιμος να πατήσω screamingfry αλλά μετά θυμήθηκα ότι πάντα hero λεγόταν, ανεξάρτητα από τι φύλο επιλέγεις.

Καλημέρα. Ε κοίτα το trailer νομίζω απευθύνεται περισσότερο στη γενιά του τικτοκ σε νεαρότερο δημογραφικό, όπως κατάλαβα, οπότε το να περιμένεις αρκετοί από αυτούς να γνωρίζουν κλασικά παραμύθια είναι λίγο ουτοπικό. Ή μπορεί να τους μπέρδεψαν οι κολοκύθες, ποιος ξέρει.

Εκτός από το νεότερο δημογραφικό κοινό υπάρχουν και οι φανς που έπαιζαν σε X360, νομίζω πως σήμερα εκείνοι είναι αρκετά μεγαλύτεροι. Θεωρώ πως το trailer πάει να πιάσει και τα δυο κοινά. Τσέκαρε πχ τη λαβή από το σπαθί έχει πάνω τη guild seal, μόνο και μόνο από αυτή καταλαβαίνεις ποιος είναι ο ήρωας. Ένα παράδειγμα από easter egg που προανέφερα. Κάποιοι τα έπιασαν ήδη κάποιοι άλλοι βλέπουν κάτι εντελώς νέο. Εγώ ανήκω στους πρώτους αν και έχω παίξει μόνο το 1ο, κάποια στιγμή πρέπει να δω και τα 2,3 αφού δεν υπάρχει release date έχω χρόνο.

αφού δεν υπάρχει release date έχω χρόνο.
suspicious-eyes.gif

Κι εγώ μόνο το πρώτο. Για το 2 έχω ακούσει καλά πράγματα γενικά αλλά no pc, για το 3ο ανάμεικτα. Πάνε χρόνια βέβαια και το seal που λες δε το θυμάμαι αλλά τον κωλοπαιδά που κλώτσαγε κοτόπουλα, ναι.

Τεράστιο ρισπεκτ για τη σειρά και επιτέλους θα δούμε συνέχεια. Το 2 ήταν μακράν το καλύτερο, με το 1 να ακολουθεί και το 3 τρίτο αλλά όχι ιδρωμένο καθώς είχε και αυτό τη γοητεία του. Γμτ είδ το τρειλερ και θυμήθηκα πόσο γαμάτη κονσόλα ήταν το 360 και τι παιχνιδάρες έβγαζε.

@soad667

- What makes you think he is a witch (warlock)?
- Well, he turned my PC into a console
- Burn him anyway

Σήμερα εντόπισα αυτό το reveal trailer που γαργάλησε τη μαύρη ψυχούλα μου και δεν είδα να αναφέρθηκε πιο πάνω. Action-adventure, λέει, από τους δημιουργούς των Contrast και We Happy Few. Μηδέν gameplay, αλλά διάολε δείχνει τόσο ατμοσφαιρικό που τρώγομαι να το βάλω wishlist από τώρα:

Εχουν τελειωσει τα δρωμενα αυτων των φεστιβαλ;

Αν ναι ψηνομαι να κανω κανα πολ με ολα οσα αναφερθηκαν εδω και να ψηφισουμε με βαση τα τοπ 5 παιχνιδακια που ξεχωρισαν απο τωρα εως πριν την επομενη φουρνια των φεστιβαλ και μας φανηκαν αξια παρακολουθησης.

Επειτα απο αυτο το "κλαδεμα" θα ηταν ευκολοτερο να τα παρακολουθησουμε και θα ειχε πολυ ενδιαφερον το να δουμε αν αξιζαν της συλλογικης προσοχης μας και ποια απογοητευσαν (πχ BG3 starfield κλπ).

Έχει και ΑΝΑΠΟΥΡΝΑ στις 29, στην περίπτωση που ανακοινώσουν Stray σήκουελ τζάμπα ασχοληθήκαμε με όλα τα υπόλοιπα.

Ολα καλα, θα προσθεσω στο αλλο αν βρουμε κατι αξιο αναφορας και εκει

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ

Στα τελευταία καναδυό δισεκατομμύρια νανοδευτερόλεπτα του τήζερ της ΑΝΑΠΟΥΡΝΑ εμφανίζεται το παρακάτω.

FyIDBqAWYBIKDLg

ΤΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΑΠΛΑ

Σήμερα εντόπισα αυτό το reveal trailer που γαργάλησε τη μαύρη ψυχούλα μου και δεν είδα να αναφέρθηκε πιο πάνω. Action-adventure, λέει, από τους δημιουργούς των Contrast και We Happy Few. Μηδέν gameplay, αλλά διάολε δείχνει τόσο ατμοσφαιρικό που τρώγομαι να το βάλω wishlist από τώρα:

Αν κρατήσουν τα animations και την ατμόσφαιρα... μόνον αυτά.

Αν ναι ψηνομαι να κανω κανα πολ με ολα οσα αναφερθηκαν εδω και να ψηφισουμε με βαση τα τοπ 5 παιχνιδακια που ξεχωρισαν απο τωρα εως πριν την επομενη φουρνια των φεστιβαλ και μας φανηκαν αξια παρακολουθησης.

Επειτα απο αυτο το "κλαδεμα" θα ηταν ευκολοτερο να τα παρακολουθησουμε και θα ειχε πολυ ενδιαφερον το να δουμε αν αξιζαν της συλλογικης προσοχης μας και ποια απογοητευσαν (πχ BG3 starfield κλπ).
Έχει και Gamescom τον Αύγουστο. Κάτι καινούργιο επιπλέον δε θα ανακοινωθεί;

Η αισθητική του South of Midnight μου άρεσε κι εμένα πάρα πολύ. Το περιμένω με ενδιαφέρον.

Ο Οκτώβρης φαίνεται θα είναι ο 'βαρύς' μας μήνας. Alan Wake II, AC: Mirage και η πιθανή έκπληξη, το Alone In The Dark. Με τρώει και μια περιέργεια για το Monkey Island DLC του Sea of Thieves. Έχει γούστο να με βάλουν γέρο άνθρωπο ν'αρμενίζω ξανά.

Λίγα πράγματα ξεχώρισαν φέτος πάντως. Ευτυχώς που σιγοβράζουν τα διαμαντάκια της Wadjet Eye (Rosewater, Old Skies) που λογικά θα σκάσουν από το πουθενά πριν το τέλος της χρονιάς, να χαρούμε κι εμείς τα παππούδια.

Back