Gaming Industry Drama thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Mεταξύ (ή και μελεωφοροίο ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ) λέει ο Τόνυ ότι έγινε βάιραλ το συμπαθές κατά τ' άλλα τυπάκι, αλλά παίζει να είμαστε οι μόνοι που ασχολούμαστε μαζί του. Εκτός από τον ίδιο, οκ.

Μην το λες, έχει ανοίξει ολόκληρο θέμα σε διάφορους nerd/pop culture κύκλους του ελληνικού ίντερνετ που τυχαίνει να παρακολουθώ. Όχι τόσο για τον ξεφτιλοΓρύπ ως άτομο, όσο για τα σκίτσα του Κυριαζή και την επίθεση που δέχεται από ακροδεξιά στοιχεία (χωρίς να ονοματίζονται συνήθως).

Last edited:
Ακόμα μου χρωστάει κάτι παιχνίδια για ριβιου (για χρήμα ούτε λόγος) όταν είχα γράψει 2 άρθρα για το σάιτ του, στα παλιά τα χρόνια ως φοιτητής. Στην μετέπειτα επικοινωνία μας που τα ζήτησα μου είπε να του στείλω βιογραφικό!! Mindfuck εντελώς. Ευτυχώς τον παράτησα νωρίς...

Πάντως αν ο Γρυπάρης πιστεύει ότι έχει τραίνο από πίσω του, μάλλον θα τον βρει άσχημη έκπληξη όταν σκάσει πάνω στον κυματοθραύστη της ελληνικής κοινότητας κομικάδων που έχει πλέον γιγαντωθεί.

Για τα σκίτσα του Κυριαζή δεν έχω άποψη/γνώση. Κάτι λένε για out-of-context κτλ, αλλά δεν έχω μπει στον κόπο να ψάξω. Αν μπορεί κάποιος να διαφωτίσει θα ήμουν υπόχρεος.

Πάντως αν ο Γρυπάρης πιστεύει ότι έχει τραίνο από πίσω του, μάλλον θα τον βρει άσχημη έκπληξη

Πιστεύω ότι έχει τρένο από πίσω του, αλλά δεν έρχεται για το λόγο που νομίζει ο ίδιος. Όλα καλά θα πάνε.

Θα αποφύγω να εκφράσω άποψη δημόσια για τον ίδιο τη δεδομένη στιγμή. Οι πράξεις του και η αντιμετώπισή του από τους θαμώνες των χώρων/κύκλων που έχει περάσει λένε περισσότερα για αυτόν, από όσα θα μπορούσα να πω εγώ (που ρεαλιστικά και unironically είμαι πουθενάς). Από ένα σημείο και έπειτα, το να λες ότι είσαι "ex-κάτι" σε πολλαπλούς χώρους δεν σε κάνει πολυπράγμων, αλλά red flag.

Και ο ίδιος δηλώνει ότι έχει αποκηρύξει τα σχέδια αυτά.
Για τα σχόλια του στο twitter έχει τοποθετηθεί;

edit-είδα πιο κάτω που απαντάει για αυτά. Ακόμα κι αν είναι ειλικρινής, είναι εύκολα παρερμηνεύσιμα, πόσω μάλλον αφού πρόκειται για ευαίσθητο θέμα.

το να λες ότι είσαι "ex-κάτι"
Για την ινφλουένζα λες ή τον άλλο; Γιατί ο πρώτος είναι γεμάτος εξ στο "βιογραφικό" του και δεν είναι γένους θηλυκού...

Last edited:
Γενικά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Το κακό μ'αυτούς τους...ας πούμε επιτυχημένους δημιουργούς προϊόντων που απευθύνονται σε οιονεί περιορισμένο κοινό, είναι πως τείνουν να την ψωνίζουν άσχημα, να θεωρούν πως έχουν Αποψάρα με άλφα κεφαλαίο και ν'ανοίγονται περισσότερο απ' όσο πρέπει, στη σαρκόφαγο εποχή της δικτατορίας των ηλιθίων. Πραγματικά δεν έχω ασχοληθεί με τον Κυριαζή, ούτε ξέρω τί καπνό φουμάρει. Τα πέντε πράγματα (ίσως και δέκα) που ήρθαν στη φόρα, είναι χαζά προκλητικά στην καλύτερη και απλά αηδιαστικά στη χειρότερη. Δεν με κάνουν να θέλω να τον ψάξω περισσότερο, ούτε και να τον υπερασπιστώ.

Η καφρίλα και η ακρότητα ποτέ δεν οδήγησαν σε τίποτε όμορφο ή καλό, άσχετα από την ιδεολογική τους στάμπα. Θ'αλληλοσπαραχθούν τα σκουπίδια και φοβάμαι πως ο πιο μοχθηρός ηλίθιος, στο τέλος θα δικαιωθεί.

Mεταξύ (ή και μελεωφοροίο ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ) λέει ο Τόνυ ότι έγινε βάιραλ το συμπαθές κατά τ' άλλα τυπάκι, αλλά παίζει να είμαστε οι μόνοι που ασχολούμαστε μαζί του. Εκτός από τον ίδιο, οκ.
Θα εντυπωσιαστείς από το μέγεθος του πολέμου που άνοιξε. Εγώ εκείνο που δεν ήξερα όμως είναι πόσοι άνθρωποι τον μισούν πραγματικά εκεί έξω. Αυτό το μέγεθος το είχα παρεξηγήσει τελικά, νόμιζα είμαστε 2-3 νοματαίοι.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα κι αν δεχτείς το συλλογιστικό της ύπαρξης των σκίτσων καλή τη πίστει, ορισμένα από τα σχόλια του Κυριαζή στο facebook βγάζουν μια... αλαζονεία να την πω; Έναν ντεμέκ προοδευτικό πνευματικό ελιτισμό, να το πω; Πάντως εμένα λίγο μου "κλωτσάει" ως προσωπικότητα, με βάση τα όσα βλέπω (δεν τον πολυήξερα πριν).
Δεν νομίζω ότι τα σκίτσα του προωθούν ή κανονικοποιούν εσκεμμένα την παιδοφιλία, όσο αποκρουστικά κι αν είναι. Αλλά ούτε και νιώθω άνετα να κάνω τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη σημαία ενάντια στη λαίλαπα του Γρύπ και τους κάθε είδους αργόστροφους δεξιόστροφους που τον δοξάζουν ως alpha. Δυστυχώς, τη σήμερον ημέρα στη δημόσια σφαίρα (βλ. social) "επιβάλλεται" να είσαι είτε με τον έναν είτε με τον άλλον, κι αυτή η λύσσα για επικράτηση με κάθε κόστος, βγάζει σε όλους τον χειρότερο εαυτό τους. Με αποτέλεσμα να κερδίζει συνήθως ο πιο αδίστακτος, εκείνος που έχει το μικρότερο απόθεμα ηθικής για να απολέσει. Για τον Γρύπ αυτό παίζει και να τείνει προς το μηδέν.

Last edited:
Για την ινφλουένζα λες
Top triple-pun. Ναι, σε αυτήν αναφερόμουν. Για τον άλλον δεν έχω καμία άποψη διότι δεν τον ακολουθούσα και ποτέ και ούτε έχω ψάξει τι παίζει.

Η περίπτωση του φίλτατου "έγκριτου" δημοσιογράφου από τότε που έγραφε στο Games, μπορεί να συνοψιστεί σε ένα μόνο γράφημα, που εξηγεί και γιατί είναι τόσο αδίστακτος.
1614089608317

Η βλακεία του τύπου ξεφεύγει από τα όρια του "χαχα! Κοίτα ένα νούμερο". Από ένα σημείο και μετά κρίνεται τουλάχιστον επικίνδυνος...

Κριμα. Ως παιδι της δεκαετιας του 80, εχοντας φαει στη μαπα ο,τι Βαβελ, Παρα Πεντε και παρομοια κυκλοφορουσαν, εχοντας μεγαλωσει με ο,τι καφροσεξιστικο και ρατσιστικο ανεκδοτο υπηρχε στην TV και αλλου, το σκιτσο του Κυριαζη δεν μου προκαλεσε το παραμικρο.

Θεωρω παραλογο να ξαναγυρναμε καθε 5, 10, 20 χρονια πισω και να επανεξεταζουμε το καθε τι με βαση τα τρεχοντα στανταρ.

Τι να πει και το μενου στο Κουκλακι οπου θα επρεπε να μαζευτουν με πυρσους να το καψουν απο την 1η μερα.

Last edited:
Αυτό το διπολικό syndrome υπάρχει εδώ και κάτι χρόνια (μην πω αιώνες) στην Ελλάδα.
Πράττουμε με γνώμονα το λιγότερο κακό και εν συνεχεία κάνουμε πρόβα τζενεράλε αλά "10 angry men".

Screenshot_2023-07-06-18-14-15-171_com.twitter.android.jpg

Χαχαχαχαχα.απανταει στον τύπο και με ταγκαρει και εμένα. Του στέλνω αυτό. Ρίχνει μπλοκ στο δευτερόλεπτο και μου απαντάει αφού έριξε το μπλοκ. Είναι τόσο χεστης που αν του πω ότι τον ψάχνω να τον δείρω πολύ πιθανόν να κλειδωθεί στο σπίτι του.

Back