Mεταξύ (ή και μελεωφοροίο ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ) λέει ο Τόνυ ότι έγινε βάιραλ το συμπαθές κατά τ' άλλα τυπάκι, αλλά παίζει να είμαστε οι μόνοι που ασχολούμαστε μαζί του. Εκτός από τον ίδιο, οκ.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Πάντως αν ο Γρυπάρης πιστεύει ότι έχει τραίνο από πίσω του, μάλλον θα τον βρει άσχημη έκπληξη
Για τα σχόλια του στο twitter έχει τοποθετηθεί;Και ο ίδιος δηλώνει ότι έχει αποκηρύξει τα σχέδια αυτά.
Για την ινφλουένζα λες ή τον άλλο; Γιατί ο πρώτος είναι γεμάτος εξ στο "βιογραφικό" του και δεν είναι γένους θηλυκού...το να λες ότι είσαι "ex-κάτι"
Θα εντυπωσιαστείς από το μέγεθος του πολέμου που άνοιξε. Εγώ εκείνο που δεν ήξερα όμως είναι πόσοι άνθρωποι τον μισούν πραγματικά εκεί έξω. Αυτό το μέγεθος το είχα παρεξηγήσει τελικά, νόμιζα είμαστε 2-3 νοματαίοι.Mεταξύ (ή και μελεωφοροίο ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ) λέει ο Τόνυ ότι έγινε βάιραλ το συμπαθές κατά τ' άλλα τυπάκι, αλλά παίζει να είμαστε οι μόνοι που ασχολούμαστε μαζί του. Εκτός από τον ίδιο, οκ.
Top triple-pun. Ναι, σε αυτήν αναφερόμουν. Για τον άλλον δεν έχω καμία άποψη διότι δεν τον ακολουθούσα και ποτέ και ούτε έχω ψάξει τι παίζει.Για την ινφλουένζα λες
Κριμα. Ως παιδι της δεκαετιας του 80, εχοντας φαει στη μαπα ο,τι Βαβελ, Παρα Πεντε και παρομοια κυκλοφορουσαν, εχοντας μεγαλωσει με ο,τι καφροσεξιστικο και ρατσιστικο ανεκδοτο υπηρχε στην TV και αλλου, το σκιτσο του Κυριαζη δεν μου προκαλεσε το παραμικρο.Και ο ίδιος δηλώνει ότι έχει αποκηρύξει τα σχέδια αυτά.