Τα νέα της επικαιρότητας

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεν ειμαι σιγουρος εαν τον ξερω τον τυπο αλλα τα ειπε ωραια και ευχαριστα.Η ειρωνια ειναι οτι τα ειπε μεσα απο κατι-εκπομπη που δεν εχει καμμια χρησιμοτητα και απο ενα μεσο που ειναι αυτο που περιεγραψε αρνητικα. Για να κανω τον δικηγορο του διαβολου. επειδη με παιζω μπαλα σε τετοια θεματα και μου την λεω ασχημα. Αφου μετεφεραν την αποψη του, μηπως δεν ειναι μονο βια και βλακεια; μπα.

sdsdsdsdsd.png

Επιστροφή στην Κανονικότητα.

Αρα καλα κανουν οι μουσουλμανοι και θεωρουν το αλκολι αμαρτια :sneaky:
Πινουν σαν νεροχυτες.
Και το χοιρινο αμαρτια το θεωρουν, αυτο τι σημαινει; οτι κανουν κατι καλα; Παντρευονται και παρθενες, τοσο τους κοβει.
Ταυτοχρονα θελουν να τσουτσουνιζουν ολη την ωρα αλλα την γυναικα την θελουν να ματωνει. Τους περισσοτερους τους εχει φαει η αμαμια. Ο λογος που ειναι συνεχεια κουρδισμενοι.
Με χριστιανισμο και ισλαμ δεν βγαζεις ακρη. εχουν μπλεξει τις γκολοτριχες τους.

Αυτή η φάρμα λογικά θα είχε συστήματα ασφαλείας/συναγερμού για να μην περνάει όποιος θέλει μέσα. Πως πέρασαν μέσα τα πρόβατα;
Εγώ τώρα να ακυρώσω τα πρόβεια γιαουρτάκια που έχω παραγγείλει ή να παραγγείλω περισσότερα μήπως έχουν μέσα απο το "καλό" το γάλα; :ROFLMAO:

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ σημειο στο 39'' που.... οχι, δε λεω, δειτε το πρωτα... ⬆️
που μπαινει λοιπον στο πλανο Τυπάρας με γυψο στο ποδι που "τρεχει" με την κινητουμπα στο χερι να καταγραψει το πεσιμο...
:love::ROFLMAO::ROFLMAO:

Last edited:

Λογικά τον είχαν σταμπάρει επειδή τους είχε πάει τα σουβλάκια παγωμένα την προηγούμενη φορά. Ορ ιζ ιτ.

Δηλαδη οι Λιμενικοι αποφασισαν να ασχοληθουν με οτι δεν ασχολειται η τροχαια και εδειραν σαν ΜΑΤ, με πρακτικες αμερικανικης στρατοφυλακης. Το Λιμενικο μαλλον κληρωθηκε για το σωμα που θα διασυρθει πολλες φορες αυτον τον μηνα.
Ο κοσμος βαρεθηκε με τους μπατσαιους και τους ματατσιδες. Τα ιδια και τα ιδια. Η ειρωνια ειναι οτι εμεις που δεν φοραμε στολη, δεν μπορουμε να κανουμε τα ιδια. Θα μας μπλεξουν μεχρι φυλακης.
Οταν λεω οτι σε αυτη την χωρα, ακομα και ο αερας που αναπνεω ειναι ανυποφορος, ολοι γινονται πατριωτες και με στραβοκοιτανε.

Που ημασταν; Α ναι...Κακοκαιρια λιακουρας - Αιγιο : 1-0

Μαλλον πηγε να δοκιμασει το κιτ επιβιωσης με τις κουβερτες απο αλουμινοχαρτο και εαν τρωγονται οι κονσερβες φασολαδα. Λογικα, ειναι απασχολημενος με το HDMI προβλημα που εχει και δεν εχει παρει γραμμη ειναι οτι ο μοναδικος επιζωντας της περιοχης,

Σιγά ρε μλκς λίγη βροχούλα έριξες πωσκαντετσ.
Αναμενόμενο ήταν, για όλους εκτός από την πολιτική προστασία.

Αφού εκεί πιο πάνω κάηκε πριν ένα μήνα και δεν είχε γίνει κανένα αντιπλημμυρικό έργο.
Λογικά θα τσακώνονται ο Δήμος και η περιφέρεια για το ποιος είναι αρμόδιος... "εμείς; αυτοί!"

Σιγά ρε μλκς λίγη βροχούλα έριξες πωσκαντετσ.

Δε ξερεις τι να πιστεψεις παντως...μερικα μμε φερνουν το τελος του κοσμου, αλλα λενε πως δεν ειναι τπτ. Ακομη μια επιπτωση της διαλυμενης δημοσιογραφιας

Πιστευω οτι εχει σχεση με την περιοχη. Μιλουσα πριν με καποιον, για καποιο θεμα που δεν σας αφορα. Μου ειπε οτι φταιει ο καιρος. Λεω ποιος καιρος; απομεσαμου. Αργοτερα ειδα οτι εκει που ειναι ο καποιος ριχνει χαλαζι, πεφτουν μετεωριτες και κλανουν οι δεινοσαυροι.
Εδω, δεν λεει να φυγει ο ιδρωτας απο το σωβρακο. Μουλιασαν τα γκολομερια μας.

Back