What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τα νέα της επικαιρότητας

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Πιστευω οτι εχει σχεση με την περιοχη. Μιλουσα πριν με καποιον, για καποιο θεμα που δεν σας αφορα. Μου ειπε οτι φταιει ο καιρος. Λεω ποιος καιρος; απομεσαμου. Αργοτερα ειδα οτι εκει που ειναι ο καποιος ριχνει χαλαζι, πεφτουν μετεωριτες και κλανουν οι δεινοσαυροι.
Εδω, δεν λεει να φυγει ο ιδρωτας απο το σωβρακο. Μουλιασαν τα γκολομερια μας.
το ίδιο και εδώ, κέντρο Αίγιο απλά έβρεξε, Λαμπίρι προς Πάτρα έριξε χαλάζι σαν μπάλα παγωτό και στην άλλη έγινε η κατολίσθηση που είδατε.

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Την επόμενη φορά θα έρθω στο Αίγιο και θα δεις εσυ, θα σου δείξω τι θα πάθεις! Θα κανεις τις κονσέρβες μπρατσάκια και την κουβέρτα στρώμα θαλασσης

Hank

Mind-flayer
Στα Τρίκαλα όντως έριξε πολλή βροχή και πλυμμήρισαν οι δρόμοι. Τώρα έχουν αρχίσει να ανοίγουν σιγά σιγά, αλλά όχι όλοι ακόμα.

Norshgaath

Umber Hulk
Back on topic....για να μη ξεχναμε το αφαν γκατε της δημοσιογραφιας

lelos kounelos

Ancient Red Dragon
Αυτο, παιζει και να αναπαραχθει ως πραγματικη πληροφορια-δειτε το πριν το κατεβασουν.

Eaglos

Blackguard
Διαβάζω δεξιά αριστερά ότι οι πλημμηροπαθείς μαθαίνουν από πρώτο χέρι το πως είναι να είσαι μετανάστης στην Ελλάδα. Άστεγοι, βολοδέρνουν δεξιά αριστερά από ξενοδοχεία σε δομές και από δομές σε στρατόπεδα και παράλληλα πληρώνουν κερατιάτικά τον κάθε μαυραγορίτη.

Borracho

Ancient Red Dragon
Αχαχαχαχαχαχαχαχααχχα, την καημένη τη γριππούλα. Είναι λίγο φάση μπούλινγκ σε Αμέα να γελάς εις βάρος του, αλλά μόνο ΛΙΓΟ. Απίστευτο πώς έφτασε σαράντα χρονώ.

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Αυτός ο user-abcdefghihjkl που κάνει το αρχικό επιδοκιμαστικό σχόλιο μου θυμίζει κάτι λογαριασμούς που επιχειρούν να γραφτούν στο ημιθανές φόρουμ μας με διεύθυνση IP από το Ιρκούτσκ και το Πακιστάν. Αν ζούσαμε στο σύμπαν του Blade Runner και επιχειρούσαμε να του κάνουμε το Voight-Kampff test, η συσκευή θα σχημάτιζε στόμα και θα έσκαγε στα γέλια πριν καν ξεκινήσει η ανάλυση.

Robin Hood

Gelatinous Cube
Καλά μου τα είχε πει μια γνωστή μου που είναι/ήταν στον χώρο για τον συγκεκριμένο....

lelos kounelos

Ancient Red Dragon
Καλά μου τα είχε πει μια γνωστή μου που είναι/ήταν στον χώρο για τον συγκεκριμένο....

Φιλαρακι, στην Ελλαδα ζεις. Δεν υπαρχουν χωροι αλλα διαστασεις. Η εννοια για την λεξη χωρο στην Ελλαδα περιοριζονται στον χωρο για παρκαρισμα, χωρο να περασω, χωρο για τασακι, καφε, τσιγαρα, σουβλακια, χωρο για την παστα κτλ. Οταν μιλαμε για ανθρωπους, η λεξη ειναι μια, διασταση. Ο καθενας ζει στην δικια του διασταση και απλα παιζει μια απλη οπτικη επαφη με τις αλλες διαστασεις. οχι παντα αλλα το νορμαλ λεει οτι το ματι βλεπει στις διαστασεις των αλλων.

captain kal

Death Knight
από το Ιρκούτσκ και το Πακιστάν

Ρε Χέλλιον, εσύ κόβεις τα μποτάκια που στέλνω?

giphy.gif

Eaglos

Blackguard
God will's it καταστάσεις από τον μαφιόζο του Βόλου. Τι σου κάναμε θεέ μου και μας τιμωρείς;

«Αυτή η καταρρακτώδης βροχή είναι μεγαλύτερη από τις 6 Σεπτεμβρίου. Κόπηκε ο δρόμος στη μέση στην Παιδόπολη της Αγριάς. Πλημμύρες παντού. Αν συνεχίσει έτσι θα σπάσει ο Κραυσίδωνας σε λίγα λεπτά. Σας παρακαλώ, σας εκλιπαρών αν μένετε σε ισόγεια και σε πρώτους ορόφους, ανεβείτε σε ψηλότερους ορόφους. Αν χρειαστείτε βοήθεια καλέστε στα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Δε μπορώ να καταλάβω τι οργή είναι αυτή από τη φύση. Προστατεύσετε τους εαυτούς σας. Η βροχή θα συνεχιστεί όλη νύχτα. Μείνετε ψηλά. Μην κυκλοφορείτε».

Η κατάσταση γίνεται ανεξέλεγκτη. Έκκληση. Κλειστείτε στα σπίτια σας, πηγαίνετε σε ψηλότερους ορόφους, προστατεύστε τη ζωή σας».

Robin Hood

Gelatinous Cube
Φιλαρακι, στην Ελλαδα ζεις. Δεν υπαρχουν χωροι αλλα διαστασεις. Η εννοια για την λεξη χωρο στην Ελλαδα περιοριζονται στον χωρο για παρκαρισμα, χωρο να περασω, χωρο για τασακι, καφε, τσιγαρα, σουβλακια, χωρο για την παστα κτλ. Οταν μιλαμε για ανθρωπους, η λεξη ειναι μια, διασταση. Ο καθενας ζει στην δικια του διασταση και απλα παιζει μια απλη οπτικη επαφη με τις αλλες διαστασεις. οχι παντα αλλα το νορμαλ λεει οτι το ματι βλεπει στις διαστασεις των αλλων.
Το σκέφτηκα ότι η λέξη "χώρος" δεν είναι σωστή. Το θέμα είναι ότι τότε, πριν αρκετά χρόνια, είχα πρωτο-ακούσει από την συγκεκριμένη κοπέλα για τον συγκεκριμένο δημοσιογραχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα, συγγνώμη, για τον Γρυπς πόσο... Βάλτε ό,τι θέλετε στις τελίτσες. Αλλά δεν περίμενα ότι θα έφτανε σ' αυτά τα επίπεδα. Over & out για τον συγκεκριμένο.

Eaglos

Blackguard
Σας παρακαλώ, σας εκλιπαρών αν μένετε σε ισόγεια και σε πρώτους ορόφους, ανεβείτε σε ψηλότερους ορόφους
Αν δεν έχετε ψηλότερο όροφο από πάνω, να χτίσετε και μετά να ανεβείτε.

lelos kounelos

Ancient Red Dragon
Το εγραψα στο φουμπου αλλα σκεφτηκα οτι μπορει να θελει να το δει, δωρεαν, και κανενας gaming συντροφος.
τι ψυχη εχει ενα copy paste;

Ηρθε μηνυμα 112 χθες το βραδυ, αυριο θα πνιγεις, και τρομοκρατηθηκα.
Λεω, κατσε να κανω αυτο που λενε, ιδιωτικη ασφαλεια πνιγμου και καρβουνου.
Παιρνω τηλεφωνο και μου λενε, τωρα δεν μπορουμε να σας ασφαλισουμε γιατι αυριο θα βρεξει. Τωρα που το βλεπουμε προσεκτικα, τα ασφαλιστρα θα ειναι πολυ υψηλα, εαν δεχτουμε να σας ασφαλισουμε.
Γιατι ρε παιδια; ρωταω. Και αν μου πει ο Μητσοτακης να πληρωσω προστιμο επειδη δεν εκανα ιδιωτικη ασφαλεια;
Εκει κοντα υπαρχουν κατι ρεματα που μπορει να προκαλεσουν προβλημα.
Μα δεν φταιω εγω για αυτα και ουτε κοντα ειμαι. Μην τα περιμενετε ολα κυριε στο πιατο, καντε και εσεις κατι.
Ολα απο το κρατος;
Τι να κανω; Εβαλα στο αυτοκινητο μια τσαπα και ενα φτυαρι και πηγα να φτιαξω τα ρεματα. Ειχε αρχισει και να βρεχει αλλα τι να κανεις; Φωναξα και εναν φιλο με ενα JCB.
Ηρθαν και κατι αλλοι τυποι που ηθελαν και αυτοι ασφαλιστικη καλυψη. Εβαλαν σακια με χωματα και το φτιαξαμε το ρεμα. Πληρωσαμε και ενα προστιμο στον δημο επειδη καναμε λεει εργασιες χωρις αδεια.
Τραβηξα φωτογραφιες και τις εστειλα στην ασφαλιστικη. Ωραια μου λενε, αλλα βλεπουμε πολλα δεντρα. Μεγαλος ο κινδυνος. Τους λεω, αυριο θα σηκωθω απο τα χαραματα και θα τα κοψω ολα.
Ωραια μου λενε. Μολις τελειωσεις θα στειλουμε ελεγκτη.
Σηκωθηκα τα μαυρα χαραματα και πηγα να κοψω τα δεντρα. Βρηκα και κατι αλλους τυπους, μαζι με αυτους που εφεραν το βραδυ τα σακια με τα χωματα. Εφεραν και τα παιδια τους να βοηθησουν. Ηρθε το δασαρχειο και μας εκοψε προστιμο επειδη λεει κοψαμε τα δεντρα ενω δεν ειχαμε αδεια να βαλουμε ανεμογεννητριες.
Ασφαλεια δεν εχω και ηδη πληρωνω. Οσο περιμενα την αποδειξη για το προστιμο απο το δασαρχειο. Με πηρε τηλεφωνο και ο ελεγκτης της ασφαλιστικης. Ηρθα στο σπιτι σας και βλεπω οτι απο πανω εχετε ουρανο. Επικινδυνο, μπορει να πεσει μετεωριτης. 20% μεγαλυτερο ασφαλιστρο. Κλεινω το τηλεφωνο και το φιλοσοφισα το θεμα. Αν πεσει μετεωριτης στο κεφαλι μου θα σταματησω να φοβαμαι. Απο βροχη δεν κινδυνευω, Τα δεντρα δεν ειναι πλεον απειλη. Τι να την κανω την ασφαλεια; φτηνοτερα θα μου ερχεται να πληρωνω προστιμο. Το Πασχα η ασφαλιστικη δεν θα με αφηνει να ψηνω αρνι.
Θελει κανενας ξυλα για το τζακι;

Adhan

Horror addict
Staff member

Ισχυρό ΜΠΕΗΖΝΤ μήνυμα από τον πρόεδρα προς του μαθητές, ότι κι εκείνοι μπορούν να γκιτ γκουντ.

Σε άλλα νέα

Last edited:

lelos kounelos

Ancient Red Dragon
Η αληθεια ειναι οτι το 112 μου ειναι αδιαφορο οσο το time zone στο Τρινινταν και Τομπαγκο. Εχω δικο μου επιστημονικο δεικτη που οταν δειχνει, μην βγεις, δεν παω πουθενα.

Top Bottom