Γιουροβίζο.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Θυμήθηκα επιτέλους τι μου θύμιζε το Tatoo. Το drop από αυτό το κομμάτι του 2010

Το Ισραηλ θα σηκωσει την κουπα....
Θα έλεγα να το παίξεις από τώρα αλλά δεν το θεωρώ και 100% σίγουρο. Μεγαλύτερες είναι οι αντιδράσεις στις ευρωπαϊκές πόλεις υπέρ της Παλαιστίνης παρά υπέρ του Ισραήλ. Και οι Ισραηλινοί που κατέβηκαν για απελευθέρωση των ομήρων κατέβηκαν

Σωστη η τοποθετηση σου @The Nameless One. O λογος που δεν παω να ριξω bet για τον νικητη ειναι αυτες οι λεπτομερειες. Απο την αλλη, αυτοι που κινουν τα νηματα, οχι του RQ, δεν εχουν χρονο να κατεβουν στα πεζοδρομια.
Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω εαν θα παρει τελικα μερος. Η ΜΗ συμμετοχη θα δωσει και ενα δραμα στην ηδη δραματικη κατασταση. Συντομα θα δωθουν και οι απαντησεις.

Η Γκρεκοβιζιον είχε καλύτερες και περισσότερες συμμετοχές.

Έχω μία περιέργεια για το όλο project. Μου αρέσει η Σάττι, συχνά κάτι κάνω στο σπίτι και στα ακουστικά βάζω να παίζει κάποιο live της απο youtube. Δεν είμαι ειδικός, απλά ακούγεται η μουσική της πολύ ευχάριστα στα αυτάκια μου, όλος αυτός ο συνδιασμός παλιού και καινούργιου. Αναρωτιέμαι πως θα κουμπώσει το ύφος της με αυτό που είναι η γιουροβίζιον. Και 9 συνθέτες γιά ένα τρίλεπτο τραγούδι;

Ο Κριστοφ Λαμπερτ της ελληνικής συμμετοχής!

Μπορω να γραψω τους στιχους;

Τρια
θυμασαι που το καναμε στην Τροια;
γιατι εμεις δεν διναμε μια
γιατι το καναμε στα τρια

Οπου τριτος δεν χωρει
δεν κανεις ακρη για να μπει
προσεχε το ματι να μην βγαλεις
και εκει που ποναει να μη το βαλεις

Γιατι ειμαστε τρεις
Αχ Ελενη θα πρηστεις
Πηγαινε Παρη να λιαστεις