Φέισπαλμ σταφ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μου θυμιζει την αρχη της ρωσικης εισβολης οπου στην ευρωπη κυνηγουσαν οσους μιλαγανε για ρωσους συγγραφεις

Επισης

Last edited:

1697967878839.png
1697967762149.png

1697967803604.png

και μετα

1697967899267.png

Οι ζιωνιστες με τα λογικα τους αλματα...

😩

Με εξαιρεση τα σταρμπακς, ο κοσμος εχει φτασει σε απιστευτα επιπεδα βλακειας και ψυχολογικων προβληματων.
Το σταρμπακς βρηκε την ευκαιρια να βγαλει τρομοκρατικη οργανωση το σωματειο της, μπας και το ξεφορτωθουν.
Εκει φτασαμε.

Με τη βοήθεια της εν Χριστώ Αδελφής Γκρέτα θα ανακαταλάβουμε τους Αγίους Τόπους στο Όνομα του Πατρός του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.

F9CHESiW0AgRgBx

F9B3W48XEAAMRIM

Αυτο το τελευταιο βιντεο θα μπορουσε να ειναι και best of αλλα αυτος δεν ειναι λογος ποσταρεις φρουτακια.
τι ειναι 3 λεπτα;
1.59 & καπακι το επομενο βιντεο στο 2.04. Οι βασιλιαδες του βιντεο. Θα ελεγα και αυτο στο 0.40 αλλα με τρολια μου μοιαζει.

Σε τι κόσμο ζούμε ρε μλκς... παρακολουθώ στο reddit ένα sub για εκτυπώσεις και λοιπά σε επαγγελματικό επίπεδο και ο άλλος λέει έπεσε διαλυτικό στο μάτι και στο στόμα του και μας ρωτάει τι να κάνει, εμάς τους άσχετους στο μαμημένο το reddit, αντί να πάρει τηλ στο κέντρο δηλητηριάσεων ή ένα γιατρό...

Του έγραψε κανείς στο Reddit να πάρει τηλ στο κέντρο δηλητηριάσεων ή ένα γιατρό;

Του έγραψε κανείς στο Reddit να πάρει τηλ στο κέντρο δηλητηριάσεων ή ένα γιατρό;
όλοι... είναι επαγγελματικό sub δεν έχει πλακίτσες.

Σε τι κόσμο ζούμε ρε μλκς... παρακολουθώ στο reddit ένα sub για εκτυπώσεις και λοιπά σε επαγγελματικό επίπεδο και ο άλλος λέει έπεσε διαλυτικό στο μάτι και στο στόμα του και μας ρωτάει τι να κάνει, εμάς τους άσχετους στο μαμημένο το reddit, αντί να πάρει τηλ στο κέντρο δηλητηριάσεων ή ένα γιατρό...

Πέρα από το αρχικό, σοκαριστικό ίσως, φέισπαλμ όταν το διαβάζει κανείς, άμα κάτσεις και το αναλύσεις μετά, συνειδητοποιείς:

- την κατάντια της κοινωνίας (που όλοι περιμένουν να βρουν απαντήσεις μέσω διαδικτύου)
- την απαξίωση της επιστημονικής κοινότητας (ίσως επειδή και πολλοί από αυτούς που την εκπροσωπούν είναι καραγκιόζηδες)
- την έλλειψη εμπιστοσύνης στο σύστημα υγείας
- και ίσως το σημαντικό έως εξωφρενικό κόστος που μπορεί να έχει μια απλή επίσκεψη σε γιατρό/νοσοκομείο (βλ. ΗΠΑ, Μ. Βρετανία)

Με προλαβε ο @Dim Gian Bot. Ειδικα στην Αμερικη, μπορει να τρεχει πυον με μυελο απο τα αυτια τους και η θεραπεια τους ειναι να ξαπλωσουν μεχρι να τους περασει. Αυτο ειναι η μια πλευρα του νομισματος.
Η αλλη πλευρα.
Το εχω δει και στο ελληνικο ιντερνετ αυτο. Τυπος μπηκε οφτοπικ για να περιγραψει συμπτωματα πολλων ημερων που ειναι για να πας στα επειγοντα. Επειδη Ελλαδα, κανενας δεν μπηκε στον κοπο να του πει, τραβα ρε μλκ σε γιατρο. Τον αγνοησαν.
Μερικοι νομιζουν οτι καποιος θα τους πει, πιες λιγο ζεστο νερο με λεμονι και θα σου περασει; Δεν ειναι τιποτα θα περασει; μην ξαναγλυψεις σκουπιδοτενεκε και θα γινεις καλα;
Αστεγος και 2 μερες νηστικος να εισαι, καπου θα βρεις ιατρικη βοηθεια.

Αυτό που παρέλειψα να αναφέρω στο μεσημεριανό μου ποστ είναι όντως αυτό που λέει ο @lelos kounelos παραπάνω. Μερικές φορές, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ' ό,τι νομίζουμε. Απλώς μιλάμε για idiocracy, γκαουσύνη(ΤΜ), το "ακατοίκητο" που έλεγε κάποτε και μια ψυχή, πείτε το όπως θέτε...

Σπάω την εβδομαδιαία σιωπή μου για να ποστάρω αυτό το ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ :

1698494340832.png

btw @lelos kounelos και @nitro912gr
Σε κάνα 10ήμερο θα σας απαντήσω στο άλλο θρεντ. Ήδη έγραφα την προηγούμενη Κυριακή την απάντηση, και λογικά είναι ακόμα σε κάποιο ταμπ του φάηρφοξ το κείμενο, αλλά δεν πρόλαβα να απαντήσω εκείνη τη μέρα και ανεβλήθη.
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ

καλά μην αγχώνεσαι δεν περιμένουμε με F5 επάνω στο thread :p

Back