lelos kounelos
Tarrasque
Σαπια σαρδελα εννοεις και εχεις δικαιο. Μαλλον θα παιζει τυρι για την light και ψαριλα για το φυσιολογικο επιπεδο αλκοολ.όχι σολομό;
Ακομα και στην light μoρφη, Μιλαμε και για πολυ εντονες μυρωδιες.
Επειδη ο κουνελος, γκομενες δεν βαζει ποτε στο σπιτι του. Κοιμομουν στο σπιτι μια κουνελας. Καποια στιγμη ξυπνησα για 2-3 δευτερολεπτα, κατι δεν πηγαινε καλα ομως ξεραθηκα αμεσως στον υπνο. Την αλλη μερα το μεσημερι ανοιξε το ματι μου.
Λεει η κουνελα, φοβηθηκα οτι θα σε ξυπνουσα χθες και ειχα ντραπει πολυ. Ειχε φαει κατι που την πειραξε, εμενα δεν με πειραξε. Της εφυγε μια πολυ καλη κατω απο τα σκεπασματα, απο αυτες, τις καυτες. Φοβηθηκε οτι θα ξυπνησω εξαιτιας της δυσαρεστης οσμης. Σηκωσε σκεπασματα και σηκωθηκε να ανοιξει το παραθυρο αλλα οι σουβλιες στην κοιλια την εστειλαν για ιδιαιτερα ηχηρη, με ηχω, σερπαντινα. Εβλεπα την ντροπη στο προσωπο της αλλα δεν τρεχει τιποτα. Γελασαμε και το ξεχασε, οπως κι εγω. Ανθρωπινα ειναι αυτα.
Μια αλλη κουνελα. Ηθελε να μου κανει μια εκπληξη αλλα μου εκανε δυο εκπληξεις. Θα παω κατευθειαν στην δευτερη, μου κοπηκε η αναπνοη. Ο δαιμονας των νεκρων ψαριων με επιασε απο τον λαιμο. Αυτο, δεν το ξεχασα, δεν γελασαμε και μαλιστα, μετα απο αυτο ειχα για πολυ καιρο μια φοβια να την προσεγγισω. Αυτο, δεν ηταν ανθρωπινο. απανθρωπο ηταν.
Ναι, αυτη την μπυρα δεν θα την πιω ουτε μεθυσμενος, ουτε εαν πεθαινω απο διψα σε καποια αφρικανικη ερημο.