Φέισπαλμ σταφ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ευτυχώς που δεν έχουμε πρόσφατα κάποιο αντίστοιχο περιστατικό, διαφορετικά θα φαινόταν πάρα πολύ άσχημο το να μπαίνει σε λάθος ράγες ένα τρένο.

Άνοιξε επιτέλους ο σταθμός μετρό Αγίας Σοφίας (για 2 ημέρες ίσα-ίσα να βγάλουμε καμιά σέλφι).

Άκουγα στο 1055 πριν κάνα μήνα ότι από δήλωση κάποιου κυβερνητικου το νέο μετρό θα είναι τόσο έξυπνο και πρωτοποριακό που θα έχει σταθμούς δίπλα σε σουπερμάρκετ ώστε να μην δυσκολεύεται ο κόσμο να ψωνίσει. Θα μπούνε και ειδικά ντουλάπια στους σταθμούς που θα κλειδώνουν μέσω εφαρμογής για να σου κατέβαζει το σούπερ μάρκετ τα ψώνια σου, ώστε να γλιτώνεις τις σκάλες και την καταπόνηση των μηνίσκων.
Τώρα διαβάζω και για τα χρωματακια. Κούκλα θα βγεί αυτό το μετρό

Στο παρακάτω δείτε στο 1:45
Ειχε να πει κατι αλλα μπηκε με ολα ο τυπος στο #3 8.25 και δεν αφησε τιποτα ορθιο.
Στο #4 1.05, εγω θα φωναζα τον ιδιοκτητη του αυτοκινητου για να με δει να καιω το αυτοκινητο του.
Ο τυπος που εκανε το βιντεο στο #4 1.05 ωραιος.

Το μετρο της θεσσαλονικης, δεν ειχαν ανοιξει ξανα τις πορτες για να το δει ο κοσμος; μηπως τελικα το προοριζουν για μουσειο; μηπως το κανουν ετησιο μαζικο σελφι event;
Αυτο με την μπροστινη πορτα στο βαγονι, που θα ανοιγει για να λειτουργει ο κλιματισμος, δεν το καταλαβα με την πρωτη.
Στην αρχη ειπα οτι τετοιο κλιματισμο εχω κι εγω στο σπιτι μου.

Ελλαδα 2.0

Ελλαδα 2.0
από την μια μεριά Ελλάδα 2.0 είναι αυτό που αμέσως σκέφτεται κανείς και σίγουρα είναι τραγικό, από την άλλη συνήθως είμαστε ακόμα πιο κλάματα, στην συγκεκριμένη περίπτωση τουλάχιστον φαίνεται να ακολουθήθηκαν κάποιες προβλεπόμενες διαδικασίες και δεν είναι από τα χειρότερα που έχουν γίνει.

3.00 Η εκδικηση της φυσης για την καταργηση της φυσικης επιλογης. Τα ελεγε ο Δαρβινος αλλα εις ματην.

Οταν εχει ερθει η ωρα σου αλλα εσυ διαφωνεις αμεριμνος, ακομα και οταν ξεκινανε να πεφτουν οι μπομπες.

6224.JPG
Γερμανική λογική.
- Εχουμε έλλειψη σε ελαστικά. Πως θα φτιάξομεν τα αυτοκίνητά μας?
- Με ζάντες από ατσάλι. Δεν σπάει. Δε χαλάει.
- Γλιστράει όμως λιγο...

Την καταγγελια πρεπει να την εκανε αυτος που εδιωξαν απο το γλεντι.

Ο τιτλος προκαλει ενοχληση αλλα το γλεντι, ως θεμα, δεν με ενοχλησε καθολου. Οταν εχεις την γενικη εικονα, οι δυο κιθαρες στην εισοδο του νοσοκομειου ειναι κλαιν και το μνι χτενιζεται.
Εδω δεν εχουμε ασθενοφορα -σεντονι- και αυτοι θα κανουν ΕΔΕ για δυο κιθαρες. Πεθανε κοσμακης απο την ανυπαρξια ΜΕΘ αλλα η μια κιθαρα ειναι ξεκουρδιστη.

Οι σφοδρες αντιδρασεις στα σοσιαλ εγινε απο ανθρωπους που θυμωσαν για το φορειο, αλλα δεν ξερουν πως εφτασε στο νοσοκομειο αυτος ο ανθρωπος και που θα τον τσουβαλιασουν αφου περασε αναμεσα απο το γλεντι.

Στην Ελλαδα καιγεται το δασος και ωχ, πατησα σκατα τι κακο ειναι αυτο; δεν ξερουμε που να πατησουμε.

Back