Πρόβλημα με το Φόρουμ; Pull the other one!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
άμα θέτε να κουνιούντε πράματα να επιτραπεί το animated gif στο avatar :p

σωστος ο γερο νίτρος.
εκει θα δειτε το άβατα του χειρομαλαχτη με νεο ματι.....
φαπ. φαπ. φαπ.

407375805_731336662361916_1689334343376571103_n.jpg

Με σκουφάκι ο Τιναπίδης θα είναι η προσωποποίηση του πνεύματος των Χριστουγέννων.
Πιο συγκεκριμένα το ghost of Christmas yet to come.

Υπάρχει επιλογή στα admin settings για απενεργοποίηση της επιλογής disable styling στους χρήστες.

Βλέπω χαρακτηριστική έλλειψη holiday spirit (και σκούφου) εδώ μέσα οπότε παίζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Υπάρχει επιλογή στα admin settings για απενεργοποίηση της επιλογής disable styling στους χρήστες.

Βλέπω χαρακτηριστική έλλειψη holiday spirit (και σκούφου) εδώ μέσα οπότε παίζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Παναγιότατε βάλατε και εσείς σκούφο; Δεν τον βλέπω από το πολύ χιόνι...

Επειδη ειμαι ελευθερο πνευμα, το εκανα με δικο μου τροπο, απο τον αχρηστο σε πολλους ινσπεκτορα του firefox
https://ragequit.gr/forum/js/themehouse/holidays/snowstorm.js?_v=bf39c902 στο φιλτρο του ublock origin. Ενεργοποιημενη ρυθμιση για να μην χαλασω το εορταστικο και ταυτοχρονα χωρις να χρειαζομαι αλυσιδες.

σαν ζουμερη μπριζολα που στην γλωσσα θα ξαπλωνει.
και η ριγανη στο δοντι θα αγκυλωνει.

και το... χέρι μου παγώνει,
βλέποντας αυτό το χιόνι
που σκεπάζει την οθόνη. :Ρ

Δεν θελω χιονια πανω στην μπριζολα
βαλε κι αλλα μακαρονια
φαε εσυ σιταρι
εγω θα κρατησω το μοσχαρι
που το τεμαχισε ο σρεντερ
την νυχτα που δεν εσφαξε ζαρτιερες
επειδη η γκομενα του πηγε
με τον μετεωρολογο που δεν ηρθε.

Συγκλονιστικο! ✊

το φεισπαλμ που εβαλα, ειναι τυπου: "πωωωωωωωωωωωωωω, τι ειπε ο αθρωπος....!!!!!!!!!!!!!!!!"

και το... χέρι μου παγώνει,
βλέποντας αυτό το χιόνι
που σκεπάζει την οθόνη. :Ρ
μπα γου δο

Παλι μας την επεσαν οι ινδικες μυστικες υπηρεσιες;
χθες το βραδυ τα πραγματα ηταν σαλιγκαρος, με ολες τις εννοιες της λεξης.
Σημερα, γανιασα μεχρι να μπουκαρω. Σας εχουν παρει τα μυαλα οι σουρλουλουδες και τα βοτανια που πινετε διπλα στις πισινες σας. Θα σας κανω μηνυση JuJu...

Παλι μας την επεσαν οι ινδικες μυστικες υπηρεσιες;
χθες το βραδυ τα πραγματα ηταν σαλιγκαρος, με ολες τις εννοιες της λεξης.
Σημερα, γανιασα μεχρι να μπουκαρω. Σας εχουν παρει τα μυαλα οι σουρλουλουδες και τα βοτανια που πινετε διπλα στις πισινες σας. Θα σας κανω μηνυση JuJu...
για κάποιο λόγο δουλεύουν μόνο τα https links του site

Back