Sugamoto Panagia
Lich

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Στο quest αυτό (που κάθε άνδρας οφείλει να βοηθήσει), απλά στρίβεις αριστερά στο μπλόκο της αστυνομίας και σε πάει από άλλη διαδρομή. Το μπλόκο πρέπει να είναι μέρος του quest ούτως ή αλλιώςΚάπου, μάλλον στο άλλο θρεντ για το game, είχε αναφέρει ο Χέλιος ένα κουέστ που κάιγονται τα μπομπόλια του άλλου και πρέπει να τον βοηθήσεις. Ήταν κυριολεκτικά το πρώτο side quest που βρήκα και πήγα να κάνω, αλλά είχε φάει μια μπαγκιά το παιχνίδι και εκεί που οδηγούσα με εμφάνιζε συνέχεια στα μπλόκα της NCPD με αποτέλεσμα να μου τον σκοτώσουν τον καψομπομπόλι και να μην το κάνω ποτέ το quest.
Όχι αυτό το μπλόκο ρε. Οκ πολύ μάπα η οδήγηση στο CP αλλά μπορώ να τους αποφύγω είπαμε.Στο quest αυτό (που κάθε άνδρας οφείλει να βοηθήσει), απλά στρίβεις αριστερά στο μπλόκο της αστυνομίας και σε πάει από άλλη διαδρομή. Το μπλόκο πρέπει να είναι μέρος του quest ούτως ή αλλιώς
Εγώ που το έπαιξα με την 2.0.1 δεν συνάντησα πρόβλημαΌχι αυτό το μπλόκο ρε. Οκ πολύ μάπα η οδήγηση στο CP αλλά μπορώ να τους αποφύγω είπαμε.
Με πετούσε (τηλεμεταφορά φάση) στο μπλόκο που έχουν στήσει στην εισαγωγή του παιχνιδιού για να μην μπορείς να βγεις από το Watson. Και εκεί αρχίζαν να πυροβολούν με την μία και ο άλλος ο μαν σκιάχτηκε και βγήκε από το αμάξι και λύθηκε το πρόβλημά του. Δεν του καίγονται πχια.
Φήμες λένε ότι ο @Bathory προσφέρει consulting.Δεν την παλέυω καθόλου με το first person ρε γαμώτο.
Δεν την παλέυω καθόλου με το first person ρε γαμώτο.
Σε ζαλιζει και σενα ε;
Η αληθεια ειναι οτι στο CP οσο ειχα παιξει, δεν ειχα προβλημα αν επαιζα σε μικρα διαστηματα.
Όχι δεν με ζαλίζει, απλά δεν μου αρέσει καθόλου. Νιώθω ότι δεν πολυκαταλαβαίνω τι γίνεται.
Αυτό λέει published Oct 4,2022.