Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Κάτι ενδιαφέρον που περνάει τελείως στα ψιλά γράμματα λόγω ενασχόλησης με Ουκρανία-Ισραήλ, το γεγονός ότι οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν είναι σε ανοιχτό πόλεμο με τον ISIS, και μάλιστα στο πλαίσιο του πολέμου αυτού δέχονται και τη βοήθεια των ΗΠΑ, εμμέσως ή αμέσως.

Η θαλασσα ειναι διπλα, μια μανικα θελουν για να κανουν τα τουνελ υπογεια Βενετια.
Ο κουνελος σας το ελεγε και τωρα δικαιωθηκε. Εαν με ειχαν κανει στρατηγο, τωρα θα ημουν ο καλυτερος στρατηγος του πλανητη.

Η θαλασσα ειναι διπλα, μια μανικα θελουν για να κανουν τα τουνελ υπογεια Βενετια.
Ο κουνελος σας το ελεγε και τωρα δικαιωθηκε. Εαν με ειχαν κανει στρατηγο, τωρα θα ημουν ο καλυτερος στρατηγος του πλανητη.

φανταστική ιδέα, είμαι σίγουρος ότι οι συγγενείς των ομήρων θα καταενθουσιαστούν!

sacrifice-evil-bosses.gif

φανταστική ιδέα, είμαι σίγουρος ότι οι συγγενείς των ομήρων θα καταενθουσιαστούν!
Ο νόμος του Ισραήλ τους δίνει το δικαίωμα να θυσιάσουν κάθε όμηρο χωρίς συνέπειες

καλά όχι και χωρίς συνέπειες, παραμένουν δημοκρατικά εκλεγμένοι πολιτικοί ο μπιμπιμπο και οι φίλοι του. Ευτυχώς, παρά το police state που έχουν εκεί, παραμένει δημοκρατία.

καλά όχι και χωρίς συνέπειες, παραμένουν δημοκρατικά εκλεγμένοι πολιτικοί ο μπιμπιμπο και οι φίλοι του. Ευτυχώς, παρά το police state που έχουν εκεί, παραμένει δημοκρατία.

Η Ισραηλινη κυβερνηση ειχε σχεδον ξεκινησει την διαλυση της ιδεας του δημοκρατικου "κρατους" απο το Φλεβαρη-Μαρτη κιολας με τις τεραστιες κοινωνικες αντιδρασεις στην καταργηση του "ανεξαρτητου" των δικαστηριων.

Τωρα πλεον με το στρατιωτικο νομο δε μπορουμε να μιλαμε για δημοκρατικο κρατος. Εχουν τοση δημοκρατια οση και η ουκρανικη κυβερνηση

στην Δύση είναι Δευτέρα όμως...

Κι εμενα με εκνευριζαν τα μαθηματικα στο σχολειο και τραγουδουσα, ολο εμενα σηκωνει να πω μαθημα η δασκαλα, θα την σφαξω σαν κουνελι αλλα μεχρι εκει.

Εμένα μου άρεσαν τα μαθηματικά αλλά μισούσα τα φιλολογικά και λοιπά μπλα-μπλα.
Ειναι θεμα συγκυριων. Συνηθως, στα φιλολογικα ειχα καθηγητριες με γλυκο παρουσιαστικο. Στα μαθηματικα επαιζαν κατι τυποι με καραφλα, μουστακι, βερα γαμου που στραγγαλιζε το δαχτυλο τους αλλα γλυκοκοιταζαν τις φιλολογους.

Ειναι θεμα συγκυριων. Συνηθως, στα φιλολογικα ειχα καθηγητριες με γλυκο παρουσιαστικο. Στα μαθηματικα επαιζαν κατι τυποι με καραφλα, μουστακι, βερα γαμου που στραγγαλιζε το δαχτυλο τους αλλα γλυκοκοιταζαν τις φιλολογους.

Εγώ, από την άλλη, στα φιλολογικά είχα καθηγήτριες με μουστάκι (ιφ γιου νόου γουάτ άι μιν), αλλά γενικά γούσταρα τα μαθηματικά. Από ένα σημείο και μετά έβλεπα τις ασκήσεις με τις εξισώσεις σαν επίλυση παζλ. Ανωμαλία;;;

Επειδη βρεθηκα σχετικα προσφατα στην Γκανα. Δεν μου κανει καμια εντυπωση. Η χωρα εχει πολυ σοβαρα οικονομικα προβληματα και επειδη εχουν φαει στην μαπα ολες τις συμβατικες πολιτικες μεθοδους, η μασκα θα τραβηξει αρκετη προσοχη. Η οικονομικη κατασταση φαινεται απο το γεγονος οτι δεν σε αφηνουν να βγαλεις απο την χωρα ουτε ενα ντοπιο κερμα, που το πηρες για ενθυμιο. Ρωτανε επιμονα και ψαχνουν επιμονα.
Για να βαλω και εικονα στο θεμα.

hw.png

Back