Grand Theft Auto 6

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Last edited:
Πιο αδιάφορο trailer δε θα μπορούσαν να βγάλουν. Αναβαθμισμένα γραφικά του 5 και τίποτα παραπάνω, τουλάχιστον να είναι παιχνιδάρα όπως και αυτό και χαλάλι.

Νομίζω ότι δεν είναι για εμάς αυτό το παιχνίδι, με ότι είδα στο trailer μιλάμε για κάτι που στοχεύει στην γενιά του tiktok.

Δεν μου έκανε κανένα κλικ, παρά ήταν glorified εγκληματικότητα, σε φάση του στυλ περνάμε τέλεια ουαάο ελάτε, όλα τα άλλα μέχρι τώρα έβγαζαν μια φάση σκατοζωής ξέρω εγώ, μια μιζέρια, δεν γούσταρε ο άλλος να είναι εκεί, αλλά αυτή είναι η ζωή του τι να κάνει, παίζει μπαλίτσα.

Γενικά σαν βιντεοκλιπ τράπερ ήταν, τουέρκινγκ, πουτάνες, γκάνια και τέτοια. Ωραιοποίηση γενικά δηλαδή.

Διαβάζοντας το σχόλιο του νίτρο θα έλεγε κανείς ότι δεν μιλάμε για GTA game.

Νομίζω ότι δεν είναι για εμάς αυτό το παιχνίδι, με ότι είδα στο trailer μιλάμε για κάτι που στοχεύει στην γενιά του tiktok.

Δεν μου έκανε κανένα κλικ, παρά ήταν glorified εγκληματικότητα, σε φάση του στυλ περνάμε τέλεια ουαάο ελάτε, όλα τα άλλα μέχρι τώρα έβγαζαν μια φάση σκατοζωής ξέρω εγώ, μια μιζέρια, δεν γούσταρε ο άλλος να είναι εκεί, αλλά αυτή είναι η ζωή του τι να κάνει, παίζει μπαλίτσα.

Γενικά σαν βιντεοκλιπ τράπερ ήταν, τουέρκινγκ, πουτάνες, γκάνια και τέτοια. Ωραιοποίηση γενικά δηλαδή.
Επισης γιατι ολοι ειναι υπερβαροι/παχυσαρκοι;

Oh wait...

1701769109629.png

Βασικά το τρέηλερ είναι πλήρως ενδεικτικό του Μαϊάμι (και της Αμερικής) εν έτει 2023. Το θέμα είναι πως... δεν θέλουμε να ζήσουμε στην Αμερική του σήμερα, ποιος in their right mind θα ήθελε να ζήσει μέσα στο γκεημ αυτήν την αθλιοτητα που βλέπει στην πραγματική ζωή? Θέλουμε ψυχρό πόλεμο, κοκαΐνες και hair metal.

Συμφωνώ πως οι πιο παλαιοί να μην τους αγγίζει η όλη φάση που ακόμα κ ένα φτέρνισμα ανεβαίνει στο διαδίκτυο, από την άλλη αυτή είναι (δυστηχώς) η πραγματικότητα και ειδικά στην Αμερική. Οι πιτσιρικάδες μπορεί να τους αποκαλούμε "Γενιά του ΤικΤοκ" υπάρχουν όμως και πάρα πολλοί της ηλικίας μας που ασχολούνται ενεργά.

Προσωπικά δεν με αγγίζει αυτή η κουλτούρα. ΤικΤοκ δεν έχω. Ελπίζω πως στο main campaign δεν θα έχει ιδιαίτερο ρόλο πέρα από καποια περίπτωση όπου θα κάνεις cancel κάποιον εχθρικό main NPC (εντός του game)

Συμφωνώ πως οι πιο παλαιοί να μην τους αγγίζει η όλη φάση που ακόμα κ ένα φτέρνισμα ανεβαίνει στο διαδίκτυο, από την άλλη αυτή είναι (δυστηχώς) η πραγματικότητα και ειδικά στην Αμερική. Οι πιτσιρικάδες μπορεί να τους αποκαλούμε "Γενιά του ΤικΤοκ" υπάρχουν όμως και πάρα πολλοί της ηλικίας μας που ασχολούνται ενεργά.

Προσωπικά δεν με αγγίζει αυτή η κουλτούρα. ΤικΤοκ δεν έχω. Ελπίζω πως στο main campaign δεν θα έχει ιδιαίτερο ρόλο πέρα από καποια περίπτωση όπου θα κάνεις cancel κάποιον εχθρικό main NPC (εντός του game)
να κάνεις τικτοκ, να δεις κανέναν κώλο να νιώσεις νέος.

Πέρα από την πλάκα έχει πολύ σοβαρό υλικό το τικτοκ, απλά όπως και με το youtube, υπάρχει και πολύ σαβούρα.

Βάλανε Tom Petty ως μουσική υπόκρουση οι κερατάδες :giankos:

Καλό 2027 για τα πιτσί μας...

Μη σου πω, ότι ήταν το καλύτερο σημείο του trailer. Σαν το San Andreas πάνε να το κάνουν, το οποίο ήταν το μόνο από τα παλιά, που σεναριακά, με άφηνε παγερά αδιάφορο!! (Homies και π@π@ριές)!!!

Από την άλλη βέβαια η Ροκσταρ είχε μια ειρωνία στα GTA σχετικά με την πραγματικότητα που απεικόνιζε. Οπότε και εδώ ίσως βρούμε κρυμμένη μια δηκτική σάτιρα στην αμερικάνικη ζωή και στις σημερινές συνήθειες. Ίδωμεν και περιμένωμεν.

Από την άλλη βέβαια η Ροκσταρ είχε μια ειρωνία στα GTA σχετικά με την πραγματικότητα που απεικόνιζε. Οπότε και εδώ ίσως βρούμε κρυμμένη μια δηκτική σάτιρα στην αμερικάνικη ζωή και στις σημερινές συνήθειες. Ίδωμεν και περιμένωμεν.

Το θέμα είναι ότι από τότε που βγήκε το τελευταίο GTA η πραγματικότητα έχει ξεπεράσει και την σάτιρα. Όλη η αμερικανική κοινωνία είναι από μόνη της μια σάτιρα (όπως και η ελληνική αλλά για άλλους λόγους).

Σαν το και το 4 ειναι με καλυτερα γραφικα. Και ευτυχως δεν επεσε το ιντερνετ οπως ελεγαν!

Εδώ σηκώνει Ναρκαλιευτή σε 120 fps. Σε αυτό θα κολλήσει;

Μια αηδία σε πιάνει με όλο αυτό το τσίρκο είναι η αλήθεια.
μούρκα φακ γιεχ είναι βασικά.

Είναι εντυπωσιακό πως αλλάζουν οι εικόνες, αναρωτιέμαι πάντα τέτοιο μπορντέλο ήταν εκεί και απλά τώρα με τα social βγαίνει όλη η σκατίλα ή είναι τωρινό φαινόμενο; Θυμάμαι όταν ήμουν μικρότερος πόσο αμερικανάκι ήμουν με την κατανάλωση αμερικανιάς από τα κλασσικά media.

αναρωτιέμαι πάντα τέτοιο μπορντέλο ήταν εκεί ή είναι τωρινό φαινόμενο;

Παντα ειχαν προβληματα αποτι φαινεται, ομως το 2000 επεσαν πανω τους τα φωτα της δημοσιοτητας με αφορμη το μπαχαλο των τοτε προεδρικων εκλογων. Επειτα η φλοριντα αντιμετωπιζεται ως ενα κρατιδιο-μιμ

Back