Τα νέα της επικαιρότητας

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Untitled.jpg

Όλα τα λεφτά το φατσόνι του Μικρούτσικου. Θέτει υποψηφιότητα για emoticon.

του Μικρούτσικου
Το ηξερες οτι αυτος ο τυπος ηταν στο επαναστατικο κομμουνιστικο κινημα ελλαδος και ηταν αντρας της μαριας δημητριαδου (της φωνης που εχει υλοποιησει τα καλυτερα κομμουνιστικα ασματα στο αλμπουμ "τα τραγουδια της λευτεριας");

Attachments

• 1702563490034.png
    1702563490034.png
    52.3 KB · Views: 1

Θυμαμαι, τα παλια τα χρονια αλλα πολυ καθαρα και ξαστερα. Ειχε γινει δικαστηριο για τον ιδιο λογο. Η καμπανα χτυπουσε χαρμοσυνα, ολη μερα, στα αυτια ενους καημενου. Αν και η εκκλησια ηταν καποιας χριστιανικης αιρεσης, Την εχασε την δικη. Ουτε η ορθοδοξη εκκλησια δεν εβαλε πλατες.

Ενας φιλος στην Αφρικη, ειχε ενα τζαμί σε αποσταση αναπνοης. Αντι για καμπανα, ξεκινουσε ενας τυπος 4 με 5 το πρωι να φωναζει σε ενα μικροφωνο. Αν και σκληροπυρηνικο χριστιανικο κρατος, Φωναξε την αστυνομια και πηρε μακρυτερο.

Ειχα μια φιλη που τραβιοταν με εναν κοπτη χριστιανο. Αυτος σηκωνοταν 3 το πρωι για να παει στην εκκλησια, καθε μερα.
Η προετοιμασια του δεν ηταν και ιδιαιτερα ησυχη. Ανοιγε το φως για να ντυθει κτλ. Επειδη ειχε εγερτηριο 3 το πρωι ειχε και περιεργο προγραμμα στην ζωη του.
Εγω, σαν καλος φιλος, της ελεγα να τον παρατησει και να ερθει στο σπιτι μου για να την προσευχω εγω.

Τελικα οι θρησκειες ειναι πολυ ενοχλητικες.

Ρε τι τραβάει το κορίτσι. @munkinnousu έχεις κανα νεώτερο;

Ρε τι τραβάει το κορίτσι. @munkinnousu έχεις κανα νεώτερο;
Δυστυχώς έχουν μαζευτεί πολλά και δεν είχα χρόνο να δω Γιάμαλη. Αλλά σε όλους κάνει δύσκολες ερωτήσεις γιατί είναι κανονική δημοσιογράφος. Τώρα, αν κάποιοι στην Κουμουνδούρου θέλανε μια φιλική κουβέντα στο στούντιο του Kontra με τσάι και μπισκότα, ξυδάκι στα μούτρα τους.

Συζηταμε για την κακιστη δημοσιογραφια αλλα ειναι και αυτοι που δεν θελουν δημοσιογραφια.
Το βασικο ειναι να βεβαιωθουμε οτι δεν υπαρχει καμια ελπιδα γιατι αυτο θα αλλαξει πολλα πραγματα.
Αυτα τα πραγματα μας βοηθουν να παμε προς την σωστη κατευθηνση.

Είμαι απαράδεκτος. Ξέχασα να σας ενημερώσω με αυτή την είδηση.

Παιδι απο την πρωτη νυχτα του γαμου; εκτελεστης ειναι για να πετυχει με την πρωτη;

Την ιδια χαρα ειχα κι εγω και περισσοτερη. Η δικια μου ηταν 27 φορες ομορφοτερη αλλα η γαλαζοαιματη μαυρουλα μου επρεπε να με περιμενει εξω απο το παντρευτηριο. Σηκωμο δεν ειχα επειδη επαιζα μεχρι 7-8 το πρωι Torchlight II.
Θα φας καλα μεγαλε. Αν κρινω απο το παρουσιαστικο του, δεν εχει καμια ελπιδα.

Θα πω την αμαρτία μου. Από το θαμπνεηλ τον πέρασα για τον Μιχαλολιάκο και είπα "Βγήκε από τη φυλάκα και αλλαξοπίστησε".

Σημαντικοτατο νεο:

paisios-kastano-1.jpg

το ομολογω. δεν ειχα διαβασει το κειμενο οταν εβαλα το λινκ...
τωρα ομως κρινω οτι χρειαζεται να ποσταριστει ΟΛΟΚΛΗΡΟ...
οχι, τσεκαρα, δεν ειναι απ το koulouri το αρθρο.

Μια εικόνα του, λείψανά του καθώς επίσης και ένα κάστανο που είχε βράσει ο Άγιος Παΐσιος το μακρινό 1990, προσκύνησαν πιστοί στο Αγρίνιο την περασμένη Τρίτη, σε Ιερή Αγρυπνία που τελέστηκε προς τιμήν του.

Ο Παΐσιος είχε κάνει μέρος της στρατιωτικής του θητεία στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας και γι' αυτό τιμάται από πλήθος κόσμου.
Σύμφωνα με την Ι.Μ. Αιτωλίας και Ακαρνανίας «τον Οκτώβριο του 1990, «ο Γέροντας Παΐσιος είχε δώσει ως ευλογία βρασμένα κάστανα σε μια ομάδα φοιτητών που τον είχε επισκεφθεί. Ένας εκ των φοιτητών, ο οποίος τυγχάνει να είναι και ο ένας εκ των δύο Ιερέων που τέλεσαν την Αγρυπνία, φύλαξε το βρασμένο κάστανο που πήρε, το οποίο έως σήμερα, παραμένει κατά θαυμαστό τρόπο, αναλλοίωτο, ενώ ακούγεται ακόμη και ο καρπός μέσα σε αυτό. Έτσι, ακόμη και εκείνο το απλό γεγονός μαρτύρησε σε βάθος χρόνου, τη συνεχή παρουσία του Θεού, την οποία δυστυχώς κάποιοι, όχι μόνο την αρνούνται αλλά φθάνουν ακόμη και να εμπαίζουν».

Last edited:
Σημαντικοτατο νεο:

paisios-kastano-1.jpg
Εγώ αν ήμουν παπαναγιότατος πάντως όλους αυτούς θα τους αφόριζα ως παγανιστές. άκου εκεί να δοξάζουν το κάστανο και όχι τον κύριο.

" παραμένει κατά θαυμαστό τρόπο, αναλλοίωτο, ενώ ακούγεται ακόμη και ο καρπός μέσα σε αυτό."

Έχουν δει κάστανο από κοντά; Ντουντ, αυτό κάνει όταν αλλοιώνεται.

" παραμένει κατά θαυμαστό τρόπο, αναλλοίωτο, ενώ ακούγεται ακόμη και ο καρπός μέσα σε αυτό."

Έχουν δει κάστανο από κοντά; Ντουντ, αυτό κάνει όταν αλλοιώνεται.
αφού δεν την παλεύουν κάστανο ρε, τι να έχουν δει και από κοντά...

Εκτός αν το άρθρο είναι ξεπατικωσούρα-μετάφραση από αγγλικό και αναφέρονται σε άλλο nut.

Η Ελλαδα δεν ειναι φρενοκομειο, που ελεγαν παλια. Νεκροταφειο ειναι για συνειδησεις, ιδεες, κουλτουρες, συμπεριφορες, ελπιδες, προοπτικη και τα παντα ολα. Λιγη ντροπη δεν εχουν; πεθανε και αυτη. Αν και υλικο για facepalm, αυτο το πραγμα ειναι κινητρο για να γινεις ηρωικος ανθελληνας και influecer σατανιστης. Ακομα και στην Αφρικη, που τα καθρεφτακια εχουν ακομα καποια αξια, αυτο το καστανο θα ηταν το ανεκδοτο της εβδομαδας.
Σιχαθηκα.

ομως γιατι σας φαινεται περιεργο?

πριν απο κανα μηνα εδω κοντα στον αι λευτερη ειχαν φερει λεει το ΑΦΘΑΡΤΟ ΟΥΣ του ιωαννη του χρυσοστομου. περναγα καθε μεσημερι γυρνωντας στο σπιτι. ΟΥΡΕΣ απιστευτες. τις τελευταιες μερες μαλιστα πριν φυγει το αυτι να γυρισει στο αγιο ορος, οι ουρες ειχαν κατεβει στην αχαρνων και σχεδον εκλεισαν τον δρομο. απιστευτα πραματα. και κυριως γτχμ, ηταν παιδια και νεοι οι περισοτεροι προσκυνηταί, αυτο με διελυσε.

ενταξει, το καστανο ειναι το απολυτα ακραιο (λιγο χειροτερο απ την σαγιοναρα του παισιου) και σε προσπαθεια σοβαρης αναλυσης, φτανει στα ορια της ειδωλολατριας, που υποτιθεται οτι ειναι ο νο 1 οχτρος της ορθοδοξιας. αλλά τι να κανεις? να κατσεις να μαλωσεις?

γυριζω στο αυτι. εβαλα την θεουσα του γραφειου να μου πει τι λενε τα χριστιανικα παπίερς γι αυτο, απο γνησια απορια. εμαθα.
κατέγραφε και ανελυε λεει ο ιωαννης ο χρυσοστομος τις επιστολες του αποστολου παυλου. κι ερχοταν επισκεψη καθε βραδυ το φαντασμα του παυλου και του ψιθυριζε στ αυτι (θα τονε λιγο κουφος ο γιαννης φαινεται) τι να γραψει. με αποτελεσμα να ΚΑΘΑΓΙΑΣΤΕΙ το αυτι και να μη λιωσει ποτές.
προειδοποιω: ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ ΚΑΠΩΣ, ΚΑΠΟΥ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΠΙΕΡΟΤΟΙ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΔΩ ΜΕΣΑ....
με συγχυσατε παλι.

Είμαι απαράδεκτος. Ξέχασα να σας ενημερώσω με αυτή την είδηση.

Ετυχε να παρακολουθήσω κάποια βιντεάκια με το συγκεκριμένο γεγονός. Ο τύπος ή πολύ χαζός είναι ή είναι τόσο πλούσιος που κ να του τα φάει, είναι στα @@ του γτ έχει άλλα τόσα.

Back