Με Ξεφτίλισε το Ρεύμα, Μάνα μου δεν είναι Πσέμα

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Καποια τα λεει καλα αλλα στο τελος τα κανει σκατα καθως προτεινει πραγματα που δεν στεκουν με ολιγην απο ΑΠΕ.
 
Μολις μου εσκασε ραβασακι απο ΔΕΗ, 25 ευρω εκκαθαριστικος με 273,61 μπονους δωρακι στη συμμορια του Σταση και στη συμμορια του Κουλη (μεσω μιζων) που θα τα πληρωσουμε μεσω φορων.

Το -273,61 που γραφεται για μαρκετιστικους λογους (σιγουρα με εντολη επικοινωνιολογων Κουλη) με τριγκαρει ΑΣΧΗΜΑ

Ενδεικτικα:

2018 Μ.Ο. 23/μηνα με καταναλωση οπως του 2022
2019 36/μηνα
2020 82/μηνα (διπλασια καταναλωση λογω καραντινας- αντε λογικο)
2021 80/μηνα (διπλασια τους πρωτους δυο μηνες του χειμωνα λογω καραντινας, μετα στα επιπεδα 18-19)
2022 70/μηνα (καταναλωση λιγο χαμηλοτερη του 2018-19)
 
Μάντεψε που πάνε αυτά τα 273 😂
Επίσης η Αγία Οικογένεια έχει σεβαστο μερίδιο σε εταιρεία ηλεκτροπαραγωγής, ποτέ πρέπει μέχρι τις εκλογές να βγάλουν όσα περισσότερα μπορούν. Ταιμπανε και από τα φόρτωμα τα με το lng και όλα πομπα.
 

1672749461752.png
 
και βαλε και στην σουμα του συλλογισμου σου, θαξουλουσούλου, οτι φετος ο καιρος ειναι σχεδον καλοκαιρινος, ακομα και τωρα που σκαει ιανουαριος.
 
Thanxvilla, μαλλον δεν διαβασες το αρθρο της liberal για το ενεργειακο κοστος. Ολα αυτα ειναι μπαρουφες, δεν φταιει ο κυργιακος. τα κουμουνια φταινε.


Μου εσκασε και μενα ο λογαριασμος, ανοιγω με ιδρωμενα χερια, ειχα πει οτι ο κουνελος δεν πληρωνει αλλα και παλι, πρεπει να ξερεις τι χρωστας.
-263€... αυτο δεν ειναι καλο γιατι οσο μεγαλο ειναι το μειον τοσο μεγαλωνει το αγγουρι σε αυτο που πρεπει να πληρωσεις.
Για χιλιαρικο το εκοψα.
κανω scroll με το ματι για να δω τι μου ζητανε να πληρωσω και βλεπω αστερακια....
Τι αστερακια ρε μαγκες; τι νιντζαρισμα ειναι αυτο;
το προσπερασα και κλαιν μαιν. Τα αστερακια δεν ειναι αναγνωρισμενο συστημα συναλλαγων.

Edit
εσκασε και ο λογαριασμος στο σπιτι #2. Ανοιγω και βλεπω 10€. ειχε ληξει κιολας. Σε σπιτι που ολες οι μπριζες ειναι αδειες και ο γενικος κλειστος. Στα σκουπιδια. ειδα και λογαριασμο ΕΥΔΑΠ, 6€. σε σπιτι που δεν εβαλα ουτε ενα ποτηρι νερο. στα σκουπιδια. Εντελως τυχαια, 6€ ηρθε και στο σπιτι που εχω βαλει πολλα ποτηρια με νερο. στα σκουπιδια και αυτος.
για 6€ δεν θα μου κοψουν το νερο.
 
Last edited:
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς οι αριστεροί, αλλά η ΔΕΗ κάνει μπάσιμο στα Βαλκάνια άρα τα πράγματα πρέπει να πηγαίνουν πάρα πολύ καλά.

 
Η ΔΕΗ δεν εχει αναγκη απο λεφτα ρε σεις. Πριν λιγο καιρο μου εσκασε λογαριασμος ο οποιος, οπως ο προηγουμενος, στο ποσο της πληρωμης ειχε αστερακια. Δεν πληρωνω λεμε, νομιμα.
 
Ηρθε η ωρα να μετακομισω στην Πολωνια, μια χαρα ειναι και οι πολωνεζες, γιατι δηλαδη να μην ειναι;

ποσο θα σου κοστισει η ηλεκτροπληξια την επομενη ημερα.

 
βασ
Ηρθε η ωρα να μετακομισω στην Πολωνια, μια χαρα ειναι και οι πολωνεζες, γιατι δηλαδη να μην ειναι;

ποσο θα σου κοστισει η ηλεκτροπληξια την επομενη ημερα.

Βασικά κάτι τέτοια βλέπω και γίνομαι σκεπτικός με το μπλε σταθερό τιμολόγιο ρεύματος... ότι θα με κλειδώσουν στα 15 λεπτά και μετά θα τα ρίξουν να ακολουθήσει την τιμή της ΕΕ...
 
Δεν ξερω γιατι θεωρεις οτι θα δεις ωφελος απο τις ενεργειακες επιλογες.
Μην ξεχνας οτι η ενεργεια στην ελλαδα ειναι 100% στο χρηματιστηριο ενεργειας.
 
δεν θεωρώ, αυτή την στιγμή είμαι σχεδόν fixed ότι δεν θα κάνω καμία κίνηση και θα αφήσω να μετακυλήσει ότι έχω τώρα στο πράσινο.
 
Καπιταλισμό δεν έχουμε ωρε καναγιες; Τι θέλατε δηλαδή; Να υπάρχει ξεκάθαρο τοπίο και να θεωρείται η ελάχιστη παροχή ενέργειας ανθρώπινο δικαίωμα;
Επενδυεις και τζογάρεις. Αν πεινάσεις, πεινασες. Αν σου κάτσει πόλεμος καπου στον πλανήτη κι ανεβεί το πράσινο, κέρδισες έξτρα χρήματα για να πάρεις κάνα κωλοχαρτο κι ένα βαζάκι λάδι.
Rinse, swallow, repea.
 
Από την άλλη, ίσως είναι καλή ευκαιρία να αγοράσει κανείς μετοχές της ΔΕΗ. :Ρ
 
Από την άλλη, ίσως είναι καλή ευκαιρία να αγοράσει κανείς μετοχές της ΔΕΗ. :Ρ

Ετσι θα κανεις τους "αλλους" να σε περιμενουν στο χρηματιστηριο. Υπαρχει αυτο το αορατο κοινωνικο στρωμα που τρωει σαρκες, ανθρωπινες και πραγματικες. Το δημιουργουν κατι τυποι σαν αυτον που κυβερναει, στο ονομα του ανταγωνισμου και της συγχρονης κοινωνιας. Ενας τυπος ειχε πει, δεν τον ξερετε, ανταγωνισμος ειναι ο νομος της ζουγκλας. Η συνεργασια ειναι ο νομος του πολιτισμου.

Εμενα μου ηρθε σημερα το χαρτι της ντροπης τους. Ανοιγω τον φακελο και το πρωτο που βλεπω ειναι η κρατικη βοηθεια υψους 1,20€. Ξεδιπλωνω το φιδι και βλεπω 230€ για το αδειο σπιτι. Θα τους δωσω 20€ και πολλα τους ειναι. επειδη ερχονται γιορτες, διαφορετικα δεν θα τους εδινα τιποτα.
 
Δηλωνεις αυτοβουλως τις ενδειξεις του μετρητη ή το αφηνεις στον αυτοματο;
 
Last edited:
Δηλωνεις αυτοβουλως τις ενδειξεις του μετρητη ή το αφηνεις ατον αυτοματο;
αυτό ρε οι βρομιάρηδες χρεώνουν όσα περισσότερα μπορούν αλλιώς...

και με το νερό στο χωριό το έπαθα αλλά μου είπαν να παώ μέτρηση να πέσει το 600€ στην πραγματικότητα...
 
Στην περιπτωση μου. Τριμηνη καταναλωση 113Kwh. Χρεωσεις προμηθειας ΔΕΗ 20€. Ρυθμιζομενες χρεωσεις 42€. Τα υπολοιπα ειναι ΕΡΤ, ΔΗΜΟΣ.

Η αληθεια ειναι οτι σε αυτους τους τρεις μηνες εβαλα 2-3 πλυντηρια, για να μην φαει κανενα κοκομπλοκο το μηχανημα και Εβαλα 3 φορες το ψυγειο στην πριζα, για να δω αν λειτουργει. 3x1 ημερα.
 
Back
Top