What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Με Ξεφτίλισε το Ρεύμα, Μάνα μου δεν είναι Πσέμα

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
Πες ότι θες για τη ΔΕΗ, σε μια φάση που είχε γαμηθεί ο Δίας και δεν είχα πληρώσει για Χ διάστημα, μπορεί να σπάσαν μπάλες με τηλέφωνα αλλά ΔΕΔΗΕ να μου κόψει το ρεύμα δεν έστειλαν κι ας είχαν δικαίωμα.
Σε ενα αλλο σπιτι που παιζει, δεν πληρωνα κανενα λογαριασμο. ουτε ενα ευρω δεν εβαζα για να δηλωσω το παρων.
δεν πηγαινα να κανω διακοπη, βαριομουν. Πρεπει να περασε ενας χρονος χωρις να δουν ουτε κερμα και τελικα το εκοψαν.
298 ευρω εφτασε το χρεος αλλα με καταναλωση σχεδον τιποτα. Τα 200 ευρω πρεπει να ειναι τα δημοτικα τελη και η ΕΡΤ.
Εμαθα οτι στο κομμενο, τα δημοτικα τελη συνεχιζουν να τρεχουν και θα πρεπει να πληρωθουν, γτ σπιτι τους, οταν γινει επανσυνδεση.
Γιαυτο αυξηθηκαν οι λακουβες στους δρομους και χανει σημα η ΕΡΤ.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,780
Άφησες απλήρωτο λογαριασμό σε άλλο πάροχο και δεν σε σπαμάραν από τηλέφωνα από 45 διαφορετικές εισπρακτικές;

Πες ότι θες για τη ΔΕΗ, σε μια φάση που είχε γαμηθεί ο Δίας και δεν είχα πληρώσει για Χ διάστημα, μπορεί να σπάσαν μπάλες με τηλέφωνα αλλά ΔΕΔΗΕ να μου κόψει το ρεύμα δεν έστειλαν κι ας είχαν δικαίωμα. Και πέρα από τον εαυτό μου που χρωστούσα φραγκοδίγραγκα, το ίδιο ξέρω και για ανθρώπους που για λόγους που δεν είναι της παρούσης κόντευαν το πενταψήφιο χρέος. Είμαι αρκετά σίγουρος ότι ιδιωτικοί πάροχοι δεν θα ήταν το ίδιο χαλαροί.
με 3 λογαριασμούς απλήρωτους δεν με έχει ενοχλήσει κανείς με elpedison, όχι ότι θέλω να τους βγάλω καλούς, για όλους έχω, αλλά οκ η μάνα μου 2 λογαριασμούς που είχαν φτάσει 350€ γιατί μείνανε πίσω με κάτι χειρουργεία του πατέρα μου άρχισαν να καλούν δικηγορικά από την ΔΕΗ...
Για να μην πω τι δράμα ζήσαμε όταν πέθανε η γιαγιά μου και ΔΕΝ μας έκοβαν το ρεύμα στο σπίτι της, μας έβγαλαν την ψυχή για να κόψουν το ρεύμα. Είχε φτάσει 1000€ απλήρωτοι λογαριασμοί και δεν μας το έκοβαν να σταματήσει να φορτώνει πάγια. Μας κορόιδευαν στα μούτρα μας, πάρτε αυτό το νούμερο, πάρτε το άλλο, να πάτε στο τοπικό κατάστημα, να πάρετε στα κεντρικά... και μέσα σε όλα είχαν και το θράσος αφού βρήκαν τα στοιχεία μου γιατί προσπαθούσα να βγάλω άκρη, να καλέσουν ΕΜΕΝΑ που δεν φαίνομαι πουθενά ούτε καν ως κληρονόμος (το σπίτι γραμμένο στην αδερφή μου) και να μου σπάσουν τις μπάλες για το χρέος...

Ε μα τώρα δε θα βγάλω την ΔΕΗ λάδι.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,364
Πάει καιρός που έχω να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο αλλά την διακοπή δεν την εκτελεί ο πάροχος. Δίνει εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ κι αυτός πράττει αναλόγως. Όποτε σε κάποιο βαθμό έχει να κάνει και με τον φόρτο εργασίας του, το διαθέσιμο προσωπικό και φυσικά την όρεξη που έχουν.
Για την ιστορία, η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα της αδερφής μου την Παρασκευή, επειδή είχε λήξει ο δεύτερος σερί απλήρωτος λογαριασμός. Υποτίθεται ότι έστειλαν ειδοποιητήριο δεκατεσσάρων ημερών, αλλά αυτοί προέβησαν στην διακοπή εντός μόλις δυο εργάσιμων ημερών.
Πληρώσαμε τα χρωστούμενα και τώρα περιμένουμε να δούμε ποτε θα γίνει η επανασύνδεση.

Εμένα ως φοιτητή μου το είχαν κόψει πάλι ακριβώς τότε. Είχα κάνει το λάθος και είχα βάλει διεύθυνση αποστολής το φοιτητόσπιτο αντί για το πατρικό μου, όποτε την πρώτη εξεταστική του Σεπτέμβρη την έβγαλα στην βιβλιοθήκη, αφού έκαναν καμία βδομάδα να με επανασυνδέσουν και εντέλει βάλαμε κάποιον από τους σπιτονοικοκυραίους που ήταν συνταξιούχος της ΔΕΗ να μεσολαβήσει μπας και επιταχυνθεί η διαδικασία.

Όποτε όπως όλα στην Ελλάδα, είναι που θα πέσεις. Ο κάθε υπάλληλος κάνει ότι γουστάρει.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,450
Πληρώσαμε τα χρωστούμενα και τώρα περιμένουμε να δούμε ποτε θα γίνει η επανασύνδεση.


Κάνανε κάτι πιο πολύπλοκο από το να ρίξουν απλά την ασφάλεια της χελώνας; Αν είναι πληρωμένο, εγώ απλά θα την ανέβαζα και θα τελείωνα, σιγά μη περίμενα τη ΔΕΔΔΗΕ.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,618
@Great0ldOne
Πράγματι αν δεν σου λήξουν 2 λογαριασμοί και να είναι και αρκετά σοβαρό ποσό δύσκολα θα σε βγάλει σε διακοπή η ΔΕΗ. Οπως τα λες οι άλλοι παρόχοι δεν χαμπαριάζουν από τέτοια. Το ότι οι εισπρακτικές πρήζουν μπάλες βέβαια ισχύει αλλά μην ασχολείστε. Δεν είναι η ΔΕΗ. Μιλάτε μόνο με τη ΔΕΗ όταν χρειάζεστε κάτι στο 8009001000 γιατί συν τοις άλλοις είναι και ασεβείς πολλές φορές και αμαυρώνουν όλη τη προσπάθεια που κάνουμε οι υπάλληλοι στα καταστήματα για καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου. Απλά βλέπεις τα μεγάλα κεφάλια αποφάσισαν το θέμα ληξιπρόθεσμοι λογαριασμοί να το δώσουν σε αυτούς να το αναλάβουν και ο λόγος έχει να κάνει καθαρά με το πόσες άλλες αρμοδιότητες έχουν πλέον οι υπάλληλοι στα καταστήματα που συνεχώς αυξάνονται. Ηταν αδύνατο να ασχολούνται και με το ποιες παροχές βγήκαν σε διακοπή να ενημερώσουν τον κόσμο. Θα έπρεπε να προσλάβουν κόσμο και αντί αυτού προτίμησαν να το φορτώσουν στις εισπρακτικές

@Eaglos
To πιο πιθανό να ανέβει αν σκεφτείς πως το καλοκαίρι μόλις άρχισε και θεωρώ πως όσα έγιναν με το πρόεδρο του Ιράν θα επηρεάσουν περαιτέρω τις τιμές παγκοσμίως. Με τη κατανάλωση που έχεις καλύτερα να το αλλάξεις σε myhome4all πάντως. Οι πρώτες 500 κιλοβατώρες το μήνα κλειδώνουν στη χαμηλότερη τιμή και το νυχτερινό εκεί είναι πολύ φθηνότερο επίσης απ'ότι του Γ1. Μέχρι και τον Μαιο ήταν ΟΚ να είσαι στο Γ1 ειδικά για μεγάλες καταναλώσεις. Ισχύει αυτό που λες με το νυχτερινό στο Enter. Μόνο στο myhome online το διαχωρίζει το νυχτερινό αλλά απαιτεί πάγια εντολή για να το έχεις. Βάλε για μένα myhome4all και αν πλησιάσει ή ξεπεράσει το Enter άλλαξε το μετά. Αυτό είχα και γω μέχρι και τον Μαιο και το άλλαξα σε σταθερό. Και γω έχω νυχτερινό αλλά τώρα που άρχισε το ωράριο 23.00 - 07.00 δεν με βολεύει να το χρησιμοποιώ. Συν τις άλλοις δεν ήθελα να το ρισκάρω να χάσω την τιμή του 0,125 που έχει το enter. Κανείς δεν ξέρει αν θα είναι διαθέσιμη σε αυτή τη τιμή τον άλλο μήνα. Ποιος το περίμενε εξάλλου τον Απρίλιο η ΔΕΗ να το ρίξει αυτό από 0,18 που ήταν
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,618
@Chronomancy Ζήτησε (η ίδια και μόνο λόγω προσωπικών δεδομένων) επανασύνδεση στο 8009001000 ή πήγε σε κάποιο κατάστημα να υπογράψει αίτημα επανασύνδεσης; Αυτόματα δεν γίνεται η επανασύνδεση, πρέπει να το ζητήσεις. Και αν το κάνεις ο ΔΕΔΔΗΕ το βλέπει και έρχεται ο εργολάβος του και το ενώνει αν όχι την ίδια μέρα την επόμενη εργάσιμη.
Πάντως θα έπρεπε αυτόματα να βγαίνουν επανασυνδέσεις. Θα γλιτώναμε πολύ βαβούρα...
 
Last edited:

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Dec 6, 2014
Messages
1,673
Ο σεισμός στην Ταϊβάν ο πόλεμος στην Ουκρανία η επέμβαση στην Γάζα οι οβίδες των Χούθι όσα έγιναν με το πρόεδρο του Ιράν

☹️Γιατί να είμαστε τόσο άτυχοι?
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,364
@Great0ldOne Δυστυχώς δεν είμαι εκεί, αλλιώς αυτό θα έκανα. Σύμφωνα με την αδερφή μου έχουν αφαιρέσει κάτι από την χελώνα στην είσοδο. Τώρα θα δούμε. Αύριο θα πάρω ένα τηλέφωνο και με την βοήθεια της Παναγίας πιστεύω ότι θα λυθεί.
@Chosen Undead Το ζητησε στο κατάστημα στο οποίο πλήρωσε και το ζήτησε και τηλεφωνικώς, αλλά τα παιδιά θα πήγαν για μακροβούτια φαίνεται. Γενικά για τα συγκεκριμένα κλιμάκια της ΔΕΗ έχω την χειρότερη άποψη, με γνώση εκ των έσω. Δεν με απασχολεί ποσό χάλια είναι η διοίκηση και αν υπάρχει υποστελέχωση, ξέρω ότι πολλοί εξ αυτών ξύνονται μέσα στα αυτοκίνητα προσποιούμενοι ότι δουλεύουν.
Γενικα για την εμπειρία μου στην ΔΕΗ μπορώ να γράψω βιβλίο, αλλά δεν με παίρνει να το κάνω επώνυμα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
και αμαυρώνουν όλη τη προσπάθεια που κάνουμε οι υπάλληλοι στα καταστήματα για καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου
Ζήτησε (η ίδια και μόνο λόγω προσωπικών δεδομένων) επανασύνδεση στο 8009001000 ή πήγε σε κάποιο κατάστημα να υπογράψει αίτημα επανασύνδεσης;

Καποτε επαιζε ενα καταστημα στην περιοχη αλλα το εκλεισαν.
Δηλαδη εαν εμενα μου κολλησει μια μερα να κουμπωσω παλι το κομμενο ρευμα, τι κανω; παω πληρωνω τον τελευταιο λογαριασμο, ιδεα δεν εχω που τον πεταξα, και τους παιρνω τηλεφωνο; α! ξεχασα, δεν ειναι στο ονομα μου, την τελευταια φορα που τους πηρα για να ρωτησω κατι, μου το εκλεισαν κατευθειαν στα μουτρα, χωρις εστω να μου πουν τι μπορω να κανω για να μου μιλησουν. στα @@ τους.
καλυτερα να παω σε κανενα καταστημα; αν βρω βεβαια καταστημα.
Ισως ειναι καλυτερα να το αφησω ετσι. Μπελας ειναι το θεμα.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,618
Οτι και να πείτε έχετε δίκιο. Είναι ελλεινή αυτή η κατάσταση με τα προσωπικά δεδομένα που τα θυμήθηκε όλος ο πλανήτης κατόπιν εορτής αφού μας τα είχαν κατακλέψει άπαντες αιωνίως...
Το χειρότερο είναι η δύσκολη θέση που μπαίνουμε οι υπάλληλοι σε κλειστές κοινωνίες με αυτές τις αηδίες με φίλους και γνωστούς
 
Last edited:

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
4,115
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!111!!!

Έχουν βγει παγανιά συνεργεία ΔΕΗ και "πειράζουν" τα ρολόγια των πολυκατοικιώνε (και της δικής μας).

Βάζουν άραγε ψηφιακούς μετρητές;

Ελλάδα 2.0 beta (μπετά)
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,780
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!111!!!

Έχουν βγει παγανιά συνεργεία ΔΕΗ και "πειράζουν" τα ρολόγια των πολυκατοικιώνε (και της δικής μας).

Βάζουν άραγε ψηφιακούς μετρητές;

Ελλάδα 2.0 beta (μπετά)
μακάρι... εδώ εμάς σε ένα σπιτάκι που έχει ο πατέρας μου στο κτήμα μας έχουν βάλει ψηφιακό εδώ και ένα χρόνο αλλά ακόμα μόνοι μας δίνουμε μετρήσεις... να αρχίσουν να δουλεύουν επιτέλους αυτά να γλιτώσουμε από τους άκυρους έναντι.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
4,115
μακάρι... εδώ εμάς σε ένα σπιτάκι που έχει ο πατέρας μου στο κτήμα μας έχουν βάλει ψηφιακό εδώ και ένα χρόνο αλλά ακόμα μόνοι μας δίνουμε μετρήσεις... να αρχίσουν να δουλεύουν επιτέλους αυτά να γλιτώσουμε από τους άκυρους έναντι.

Από τη μια ναι, από την άλλη... άντε μετά να αμφισβητήσεις την ψηφιακή μέτρηση... Θα σου λένε "Αυτό κατέγραψε το σύστημα κύριε".
Κεριά και λιβάνια.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,780
Από τη μια ναι, από την άλλη... άντε μετά να αμφισβητήσεις την ψηφιακή μέτρηση... Θα σου λένε "Αυτό κατέγραψε το σύστημα κύριε".
Κεριά και λιβάνια.
τι να αμφισβητήσεις ρε μπρο; ότι σου πουν το πληρώνεις, αμφισβήτησες τα αναδρομικά κερατιάτικα που δώσαμε και τα πήρες πίσω;
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
4,115
τι να αμφισβητήσεις ρε μπρο; ότι σου πουν το πληρώνεις, αμφισβήτησες τα αναδρομικά κερατιάτικα που δώσαμε και τα πήρες πίσω;

Όχι, αλλά τώρα θα έχουν και "αποδείξεις". Οτιδήποτε ψηφιακό στα χέρια του κράτους αποβαίνει εις βάρος μας.
Έτσι νιώθω εγώ τουλάχιστον...
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,780
Όχι, αλλά τώρα θα έχουν και "αποδείξεις". Οτιδήποτε ψηφιακό στα χέρια του κράτους αποβαίνει εις βάρος μας.
Έτσι νιώθω εγώ τουλάχιστον...
εμείς έχουμε αποδείξεις πλέον, κανείς βλαμμένος υπαλληλάκος που δεν βλέπει χαρά στα σκέλια του δεν θα μπορεί να βγάλει άχνα.

από τότε που άρχισε η ψηφιοποίηση σε όλα οι συναλλαγές μας με τους ηλίθιους γραφειοκράτες έχει αναβαθμιστεί χιλιάδες φορές.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
4,115


Δίνουν και κάτι "συμβουλές" ρε φίλε που είναι επιεικώς για τον π@τσο και θέλεις ακόμα περισσότερο να τους κοπανήσεις...
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,780
φάτε και καμιά σαλάτα ρε πλεμπέοι δεν χρειάζεται να ανοίγετε κουζίνα καθερμέραναουμ.
 
Top Bottom