Τα νέα της επικαιρότητας

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Καταρχήν θα έπρεπε να συλληφθεί γιατί σπιλώνει το όνομα Hayate που είναι συνυφασμένο με τις παιδικές μας αναμνήσεις.

Βασικά δεν τον ήξερα και είμαι ευτυχής που δεν τον γνώριζα μ' αυτά που διαβάζω. Αλλά η απορία μου είναι. Αυτοί που τον πλήρωναν (οι followers του) για να τα κάνει αυτά δεν θα έπρεπε να τιμωρηθούν;

Last edited:
Η προέλευση της φράσης "στο διάβολο χαγιάτε" δεν είναι απόλυτα σαφής και υπάρχουν διάφορες θεωρίες:

**Θεωρία 1: Θρησκευτική ερμηνεία:**

* Η φράση ερμηνεύεται ως "στο διάβολο πάτε", με "χαγιάτε" να αποτελεί παραφθορά του "πάτε". Η ερμηνεία αυτή συνδέεται με την αντίληψη του διαβόλου ως τόπου αιώνιας καταδίκης.
* Η λέξη "χαγιάτε" πιθανώς προέρχεται από το "χαίρετε", που χρησιμοποιούταν ως χαιρετισμός, αλλά σε ειρωνικό ύφος, υπονοώντας "χαιρετήστε τον διάβολο".

**Θεωρία 2: Γεωγραφική ερμηνεία:**

* Ορισμένοι θεωρούν ότι η φράση προέρχεται από την ονομασία "Χαγιάτι", που ήταν ονομασία χωριού στην Κρήτη. Η φράση "στο διάβολο Χαγιάτι" ειπώθηκε ίσως για να υποδηλώσει ένα απομακρυσμένο και άγονο μέρος, άξιο του διαβόλου.

**Θεωρία 3: Στρατιωτική ερμηνεία:**

* Υπάρχει η άποψη ότι η φράση σχετίζεται με το "χαγιάτι", που ήταν ονομασία στρατιωτικού φυλακίου. Η φράση "στο διάβολο χαγιάτι" ίσως χρησιμοποιούνταν για να εκφράσει κανείς την απέχθεια προς τον εγκλεισμό στο φυλακείο.

**Συμπερασματικά:**

Η ακριβής προέλευση της φράσης "στο διάβολο χαγιάτε" παραμένει αβέβαιη, με τις διάφορες θεωρίες να προσφέρουν πιθανές εξηγήσεις. Ανεξάρτητα από την προέλευση, η φράση χρησιμοποιείται σήμερα ως έκφραση έντονης δυσαρέσκειας, απογοήτευσης ή θυμού.

Επιτέλους ο αρχιμλκς μπουζουριαστηκε. Στα τσακίδια, στα γαμίδια και όπου αλλού ξεβράσει η θάλασσα το κουφάρι του.

Πρώτη φορά ξανασυμβαίνει κακοποίηση στο ελληνικό τρας στριμινγκ.
Αυτοί που τον πλήρωναν (οι followers του) για να τα κάνει αυτά δεν θα έπρεπε να τιμωρηθούν;

Οταν ο Κουνελος λεει οτι η ελληνικια κοινωνια εχει πεθανει, κομπλεξικο ανθελληνα τον αποκαλουν.
Οι κατηγοριες ακουγονται πολυ βαριες αλλα εχω την ιδια απορια, το θα γινει με αυτους που πληρωναν, που ειναι και οι ηθικοι αυτουργοι;
Η ποινη τους θα ειναι να τραβηχτουν να βρουν αλλο ζωο για να τους ικανοποιησει;

Εχω βρεθει σε σιχαμερα και επικινδυνα μερη αλλα σαν την ελλαδα, πουθενα. Εχουν δικαιο αυτοι που το γραφουν συνεχεια στα σοσιαλ μιντια και ποσταρουν σημαιες ελληνικες. Σαν την ελλαδα πουθενα.

ενταξει, μην κανωμε οτι πεφτωμε και απ τα συννεφα.
υπηρχε παντα στην ελληνικη τρας τιβι, η εκμεταλλευση ανθρωπων που δεν μπορουσαν να διαφυλαξουν τον εαυτο τους. πολλα τα παραδειγματα... μιχαλονακου, πανια, καμπουρης κλπ κλπ.

απλα τωρα εφυγε απ τις τηλεορασεις αυτο, εγινε πιο αγριο και αμεσο και μετακομισε στα γιουτιου και στα τικ τωκ.
τιποτα δεν θα παθει ο τυπος αυτος. ουτε ο "κοινωνικος κουζινας" βεβαια. γιατι ολα ηταν απο ντονέιτ. ενα κομματι μεσα μου χαιρεται, γιατι οσοι απ τους πεφτοσυννεφακηδες κυρ παντεληδες του φουμπου δεν εχουν σπασει τους καθρεφτες τους και ριξουν μια ματιά, θα δουν τον εαυτο τους να συντηρει και να γιγαντωνει τετοια φαινομενα, ενω συναμα τα κατηγορει τωρα δειχνοντας με το δαχτυλο.

εκατσα και ειδα το πρωι 2-3 (και πολυ αντεξα) βιντεακια του "αρχηγου". τα ατομα "συμμετειχαν" με απολυτη επιγνωση και συναινεση στην φαση, τα καμμενα 15χρονα εκαναν στο σουπερ τσατ ντονειτ τα λεφτακια των αδιαφορων γονιων τους κι εδιναν τσαλλεντζις του στυλ: ριχτου μπουνια, πιαστης τον γκωλο, φτυστον κλπ.

εννοω δεν ηταν στην κατηγορια αμεα, με την στενη ιατρικη εννοια, καλα, ισως με μια δυο εξαιρεσεις. περισοτερο τους εντασσω στην κατηγορια "ψωνιο που θελει εστω κι ενα λεπτο "διασημοτητας" ακομα και ξεφτιλιζοντας τον εαυτο του". κι αυτο δειχνει ακομα περισοτερα για την κοινωνια μας.

το πολυ ο τυπος να φαει προστιμο για τα γαμωσταυριδια που πεφτανε στα λαιβ, καλα, προφαση ειναι κι αυτο γιατι συνεβαινε ετσι κι αλλιως χρονια τωρα....
απλα το σημειο μηδεν ηταν οταν πριν μηνες εβρισε το γενεαλογικο δεντρο του εισαγγελατου ον καμερα κανονικοτατα και βεβαια ο αλλος δεν το αφησε να περασει ετσι.

Last edited:
Φιλαρακι... αυτο εγινε στο αληθεια; το εκαναν; δεν ειναι καποια τρολια;

μ εχεις για τέτοιονα?? αμα ηταν τρολια, δεν θ ασχολιόμουνα. ο αθρωπος κανει αυτα τα καραγκιοζιλικια και κραταει συναμα ενα στρειτ φέις. μιλαμε για κατορθωμα.
φόρα γαντια, μασκουλα, στολη μελισοκομου ενδεχομενως για να μην μολυνθεις και πάτα καπου στο 7.15'' του βιντεου.

Ο Εισαγγελάτος είδε πως το κοινό λυσσάει με αυτά τα γραφικά οπότε τα χρησιμοποιεί δίχως αύριο. Μπορεί να είναι χίλια δύο κοσμητικά επίθετα αλλά χαζός δεν είναι.

Ο Εισαγγελάτος είδε πως το κοινό λυσσάει με αυτά τα γραφικά οπότε τα χρησιμοποιεί δίχως αύριο. Μπορεί να είναι χίλια δύο κοσμητικά επίθετα αλλά χαζός δεν είναι.

Μπορούμε να του καταλογίσουμε πολλά!! Αλλά μόνο που έχει την Στεφανίδου σύζυγο, παίρνει άφεση αμαρτιών!!!!

Μπορούμε να του καταλογίσουμε πολλά!! Αλλά μόνο που έχει την Στεφανίδου σύζυγο, παίρνει άφεση αμαρτιών!!!!
Χμμμ... Εγώ την βρίσκω τέρμα εκνευριστική.

Αλλά βέβαια γούστα είναι αυτά.

Μάλλον αυτό εννοεί κι ο καπετάν Καλ. Παίρνει συχωροχάρτι επειδή έχει μια τόσο σπ@σ@ρχίδω σύζυγο που (ενδεχομένως) του ψήνει το ψάρι στα χείλη, οπότε κι αυτός κάπου πρέπει να ξεσπάσει... :Ρ

Αυτο το πραγμα ειναι η αποδειξη οτι η τηλεοραση στην ελλαδα ειναι εκτος ελεγχου. Ξερω, ξερω. τι λες ρε κουνελε; σοβαρα;
Το σχολιο ομως με τον καρκινο του προστατη (φτου φτου φτου χτυπα ξυλο) το αγαπησα.

Μια φορα και ενα καιρο τραβιομουν με μια παλαβη. Ενα απογευμα, χωρις να χρειαζεται να κανουμε κατι τετοιο, φαγωθηκε να παμε σε ενα ξενοδοχειο. Ο κουνελος δεν τα γουσταρει αυτα τα πραγματα. Αρχισε να ψιθυριζει στο αυτι μου και ακολουθησα σαν υπνωτισμενος. Ηθελε να παμε σε ενα συγκριμενο, που ηταν τερμα ταλαιπωρια για να παμε με παει.
Μπηκαμε μεσα και μου λεει με χαρουμενη, εδω ερχοταν ο Ευαγγελατος με την Στεφανιδου.
Δεν ξερω που την βρηκε αυτη την πληροφορια αλλα ξενερωσα σε φαση, παμε να φυγουμε γτπ σου. Με κουβαλησες εδω επειδη ερχοταν ο Ευαγγελατος. Μετα απο 4-5 μερες την παρατησα κιολας.

Αυτοι οι δυο ανθρωποι, μαζι με πολλους ακομα, εχουν ευθηνες για την ηλιθιοποιηση της κοινωνιας...
και επειδη δεν το μουλιασα εκεινο το απογευμα.

Αν κερδισει τις εκλογες ο κασελακης, θα εμφανιστει ξαπλωμενος στο κρεβατι, αναμεσα στο πρωθυπουργικο ζευγαρι.
Ο Κασελάκης δεν κερδίζει εκλογές ούτε μέσα στο σπίτι του.

By the way, έχω δει τσόντες να ξεκινάνε έτσι.
IMG_20240208_151909.jpg

Ο Κασελάκης δεν κερδίζει εκλογές ούτε μέσα στο σπίτι του.
Εδω κερδιζει ο Κυργιακος. Εχεις δει την ταινια Πολυθρονα για δυο; αν οχι, δεν εξηγω. λονγκ στορι. να την δεις ομως γιατι παιζει ενα ωραιο διδυμο.
Νομιζω ειμαι σιγουρος οτι καποιοι βαζουν στοιχημα για το ποιος μπορει να γινει πρωθυπουργος στην Ελλαδα.
Αυτη τη φορα το στοιχημα ειναι εαν θα γινει πρωθυπουργος καποιος που εκπροσωπει την λαιτ αριστερα, ενω δεν ειναι αριστερος. Στο τελος, για να ανεβει η αδρεναλινη, προσθεσαν και το να ειναι και γκει.

fff.png

Θα πάει η φέτα 25 ευρώ το κιλό, ο Κούλης θα είναι τριήμερα παντού,και πάλι θα παίρνει 41%.

Τουλάχιστον, το κορίτσι είναι Χριστιανή Ορθόδοξη
IMG_20240208_154543.jpg

Θα πάει η φέτα 25 ευρώ το κιλό, ο Κούλης θα είναι τριήμερα παντού,και πάλι θα παίρνει 41%.

Τουλάχιστον, το κορίτσι είναι Χριστιανή Ορθόδοξη
View attachment 7355

Σκύψε ευλογημένη.

Back