Τα νέα της επικαιρότητας

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τουλάχιστον, το κορίτσι είναι Χριστιανή Ορθόδοξη
Σοβαρα τωρα, που δεν το συνηθιζω. Εαν σου πω οτι δεν το προσεξα το σταυρουδακι;

@Dim Gian Bot Δεν υπαρχει κανενας στην φωτογραφια για να εκτιμησει το σκυψιμο.

Σκύψε ευλογημένη
Σκέφτομαι σκηνικό αποκλεισμενοι ναυαγοί οι τρεις τους σε κάνα ερημονησι και να αρχίσουν τα γλωσσόφιλα ο Κασέλ με τον Τάϊλερ και να την αγνοούν, είναι να τρελαίνεσαι

Εαν σου πω οτι δεν το προσεξα το σταυρουδακι;
Που να το δεις? Είναι κρυμμένο μέσα στο Grand Canyon

Και στο νορβηγικο μπλακ μεταλ βαρυ βαψιμο. αν φτερνιζοταν, θα νομιζε κανενας οτι ξεσκονιζει χαλια.

Αν φτερνιζόταν, πολύ πιθανό να καρφωνόταν ο σταυρός στο δόξα πατρί του απέναντι. :Ρ

Ο Κάρολος ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει τον θάνατό του για να φύγει στα αχαρτογράφητα νησιά του Ειρηνικού όπου θα βρει τον Επστάιν και θα ρουφάνε μαζί κοκτέηλ αδρενοχρώμιου όλη μέρα.

Εαν δεν ηταν βασιλιας, ισως να ειχε ακουσει για τον steve jobs. Ευτηχως δηλαδη.

Ποσιμπωλ επειδη μπορει να τα τιναξει κανενα σαββατοκυριακο. Τα κανουν αυτα τα ξενερωματα οι κοτζαμπασηδες, για να χαλασουν και το φυσιολογικο αραγμα.

"ναι, αλλά βγάζουμε τόσα από τον τουρισμό" - διεθνής δικαιολογία-χώμα στα μάτια κάθε Εύης εκεί έξω.

"ναι, αλλά βγάζουμε τόσα από τον τουρισμό" - διεθνής δικαιολογία-χώμα στα μάτια κάθε Εύης εκεί έξω.
γιατί ρε; ξέρεις πόσα λεφτά σας άφησα τρώγοντας burgers όταν ήρθα Λονδίνο; Ε καλά δεν ήρθα για τον Κάρολο, αλλά μια βόλτα για φωτογραφίες πέρασα από τα παλάτια και τους κήπους τους.

Στο Λονδινο, μια φορα εφαγα εξω και το φαγητο ηταν τοσο απαισιο που ηθελα να φαω τις καλτσες μου, για να φυγει η γευση του φαγητου απο τον ουρανισκο μου. Σε αλλη φαση, κοιταζα το εσωτερικου ενος εστιατοριου, τουρκοι το ειχαν.
Ο τυπος εψηνε μεσα, γυμνος απο την μεση και πανω. Ο ιδρωτας εσταζε, στην κυριολεξια, πανω σε πιατα και φαγητα γιατι ηταν και ο ανθρωπος που γεμιζε τα πιατα.
Τους βασιλικους φρουρους δεν πηγα να τους δω. εχω και μια αξιοπρεπεια.

Στο Λονδινο, μια φορα εφαγα εξω και το φαγητο ηταν τοσο απαισιο που ηθελα να φαω τις καλτσες μου, για να φυγει η γευση του φαγητου απο τον ουρανισκο μου. Σε αλλη φαση, κοιταζα το εσωτερικου ενος εστιατοριου, τουρκοι το ειχαν.
Ο τυπος εψηνε μεσα, γυμνος απο την μεση και πανω. Ο ιδρωτας εσταζε, στην κυριολεξια, πανω σε πιατα και φαγητα γιατι ηταν και ο ανθρωπος που γεμιζε τα πιατα.
Τους βασιλικους φρουρους δεν πηγα να τους δω. εχω και μια αξιοπρεπεια.
α ποιος φρουρούς; στο συντριβάνι απέναντι για κατούρημα πήγα.

όπου φάγαμε πήγαμε συγκεκριμένα με δικούς μας ανθρώπους, είδα ένα βρώμικο pitagyro και μου είπε ο φίλος που μας φιλοξενεί μόνο για απόφραξη κωλοτρυπίδας τρως από εκεί.

Το μόνο που πήρα μόνος μου και ευτυχώς δεν το μετάνιωσα ήταν αυτό:
apokatigermanouseenastantpoumilaganpoligrigora.jpg
ότι καλύτερο έχω φάει σε χωριάτικο λουκάνικο, αλλά έπρεπε να δοκιμάσω και εκείνον στην γέφυρα δίπλα στο Μπιγκμπεν που καραμέλωνε τα κρεμμύδια, εδώ ήταν νερόβραστα.

Ο κυριος Ευθημακης εξηγει γιατι δεν πρεπει να ντρεπεται η κυβερνηση.

Αμ εκείνος ο δύστυχος ο Καραϊβάζ; Που κανένας δεν ξέρει από ποιον και γιατί δολοφονήθηκε τόσο άνανδρα, αλλά που τον χρησιμοποιούν κατά βούληση κάτι Βέλγοι και κάτι Ολλανδές για να αποδείξουν ότι στην Ελλάδα όλοι οι δημοσιογράφοι περπατούν με ένα πιστόλι να τους σημαδεύει;
...
Εντάξει, να μην αδικούμε την έκθεση, οι υποκλοπές ήταν σοβαρό ζήτημα στο οποίο, ως και εκ της φύσεως του, δεν δόθηκαν πλήρεις απαντήσεις. Αλλά στα υπόλοιπα; Φοβάται κάποιος να μιλήσει στη χώρα που ζούμε;

Ο Καραϊβαζ να πάρει σειρά στην αναμονή. Ακομα ψάχνουμε τους δολοφόνουν το Σωκράτη Γκόλια.
Πες μου οτι δεν ειδες την συνεντευξη που εδωσε ο Πουτιν χωρις να μου πεις οτι δεν την ειδες.

Πες μου οτι δεν ειδες την συνεντευξη που εδωσε ο Πουτιν χωρις να μου πεις οτι δεν την ειδες.
Τον μονολογο εννοεις; Τον ακουσα ολο, βαρετος. Για τον μεσο αμερικανο θα φανταζει διαστημικη.

Back