Gaming Industry Drama thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Και εγώ εάν δούλευα στην ubi, απεργία θα έκανα με αιτήματα "ως πότε θα βγάζουμε τέτοια παιχνίδια-μ@λακιες?" Και " θέλουμε νέο Deus ex τώρα!"

Πού θα βρουν δουλειά όλοι αυτοί που απολύθηκαν το τελευταίο έτος...

Πού θα βρουν δουλειά όλοι αυτοί που απολύθηκαν το τελευταίο έτος...
βασικά ούτε στα χωράφια δεν θα βρουν... βλέπουμε τι γίνεται με τον αγροτικό τομέα. Πάμε για μπουρλότο γενικά.

Πολύ βαρύς ο πέλεκυς και στην Sony:

Πολύ βαρύς ο πέλεκυς και στην Sony:

Συγκεκριμενα τωρα για τα Playstation Studios, μια αναλυτικα επισημη ανακοινωση για το τι επιπτωσεις θα εχει σε αυτα και στο gaming για τη Sony

1709044935151.png

We looked at our studios and our portfolio, evaluating projects in various stages of development, and have decided that some of those projects will not move forward.

Τωρα μενει να δουμε ποιους τιτλους θα φαει η μαρμαγκα

Σχετικά με το ramsomware στην Epic:

Άρα ίσως το hack να μην είναι αλήθεια, θα φανεί σύντομα.

Ήταν ολοφάνερο πως πρόκειται περί ψεμάτων καθαρά από το γεγονός ότι δήλωσαν κλοπή "Payment Information". Λες και αγοράζει κανένας τίποτα από το Epic Store για να υπάρχουν τέτοια Info.

Όταν είναι να ακυρώσουν καπχιο από τα πρότζεκτ του Κοτζιμα. Τότες θα μιλήσει ο Κιλης.

Ήταν ολοφάνερο πως πρόκειται περί ψεμάτων καθαρά από το γεγονός ότι δήλωσαν κλοπή "Payment Information". Λες και αγοράζει κανένας τίποτα από το Epic Store για να υπάρχουν τέτοια Info.

Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα τα προσωπικά δεδομένα του Κουτσούκου να είναι 200GB.

γενικό μπουρλότο, κάπου είδα ακυρώνει και κάποιο starwars fps που ετοίμαζε μετά τις απολύσεις;

Υπάρχει άραγε κάπου κάποια ανάλυση για το λόγο των απολύσεων στην βιομηχανία; φρέναραν οι πωλήσεις; το επόμενο quarter θα είναι για όλους αρνητικό ή οριακό; σταμάτησε ο κόσμος να αγοράζει τα 70€ παιχνίδια; δε γουστάρει ο κόσμος GasS? Κάποιος λόγος θα υπάρχει, δεν τον έχει βρει κανείς εκτός από τους χαρτογιακάδες;

γενικό μπουρλότο, κάπου είδα ακυρώνει και κάποιο starwars fps που ετοίμαζε μετά τις απολύσεις;

Υπάρχει άραγε κάπου κάποια ανάλυση για το λόγο των απολύσεων στην βιομηχανία; φρέναραν οι πωλήσεις; το επόμενο quarter θα είναι για όλους αρνητικό ή οριακό; σταμάτησε ο κόσμος να αγοράζει τα 70€ παιχνίδια; δε γουστάρει ο κόσμος GasS? Κάποιος λόγος θα υπάρχει, δεν τον έχει βρει κανείς εκτός από τους χαρτογιακάδες;
Ο λόγος είναι ότι τα κέρδη( προσοχή, όχι τα έσοδα) δεν έχουν την αύξηση που θέλανε)

Ο λόγος είναι ότι τα κέρδη( προσοχή, όχι τα έσοδα) δεν έχουν την αύξηση που θέλανε)
Κοίτα εγώ ατομική επιχείρα είμαι, αλλά ξέρω ότι αν τα κέρδη μου δεν είναι εκεί που πρέπει δεν θα αρχίσω πχ να βάζω ιμιτασιόν ανταλλακτικά στον εκτυπωτή μου για να μειώσω τα έξοδά του ή να κόβω με χαλασμένο μαχαίρι τις εκτυπώσεις, γιατί θα ρίξει την ποιότητα και θα διώξει κόσμο και θα χάσω ακόμα περισσότερα λεφτά.

Το να ακυρώνεις projects που έχεις πληρώσει το ΙΡ και έχεις ρίξει κιόλας λεφτά και είναι σε καλό σημείο λίγο πριν βγουν, δεν έχει καμία επιχειρηματική λογική, εκτός αν είναι εντελώς χάλια ή πας για φούντο.

Back