Το μέλλον του internet

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ελπίζω να κράτησες καμιά εγκυκλοπαίδεια.

Ελπίζω να κράτησες καμιά εγκυκλοπαίδεια.
εγώ έχω κάποιες του Χάρη Πάτση από τα 80s, τα μισά εκεί μέσα έχουν αλλάξει :p

Νεώτερον εγκυκλοπαιδικόν λεξικόν «Ηλίου» παρακαλώ πολύ!
επειδή είναι η πρώτη έκδοση, έχει την πλάκα του να το διαβάζεις καμία φορά. Είναι πραγματική χρονομηχανή αφού εκτός των λαθών που έχει, παραθέτει και κάτι πληροφορίες τύπου Καζαμία για τον κόσμο και ειδικά όσον αφορά άλλες χώρες.

Παει και το stackoverflow:

Mετα απο αυτό:

Χρηστες αρχισαν να διαγραφουν/editαρουν τα ποστς τους:

Η εταιρεια τους μπαναρει και επαναφερει τα ποστ:

Μετα απο αυτο, πολλοι ανακοινωνουν πως θα σταματησουν να βοηθουν στο stackoverflow.

χρυσό πιάνουν, σκατά γίνεται...

Βασικά μόλις πέθανε το stack overflow... οκ επαναφέρουν τις παλιές απαντήσεις, αλλά από νέες θα πάρουν τα @@ τώρα.

Παρατηρώ μια γενίκευση στο να τα κάνουν όλα ίσωμα για το κέρδος τελευταία, μεγάλες και καταξιωμένες εταιρίες.

Βασικά μόλις πέθανε το stack overflow... οκ επαναφέρουν τις παλιές απαντήσεις, αλλά από νέες θα πάρουν τα @@ τώρα.

Παρατηρώ μια γενίκευση στο να τα κάνουν όλα ίσωμα για το κέρδος τελευταία, μεγάλες και καταξιωμένες εταιρίες.
Πρώτη φορά που ξανά συμβαίνει!

Φαντάσου να είσαι contributor στο stack overflow και να σου πουν μια μέρα ότι απολύεσαι επειδή θα χρησιμοποιούμε πλέον ένα λογισμικό εκπαιδευμένο από τις απαντήσεις των χρηστών στο stack overflow.

Υπήρχε σε ένα βιβλίο της Γλώσσας στο δημοτικό, λογικά προς πέμπτη ή έκτη δημοτικού, ένα κείμενο με έναν τύπο που πούλαγε λεμονάδες και ένας αυτόματος πωλητής του πήρε την δουλειά. Πήγε μια μέρα με ένα κατσαβίδι να τον ξεκάνει και τελικά έπαθε ηλεκτροσόκ. Προφητικό; Ίσως. Για να μαθαίνουν και τα γατάκια του black mirror.

Last edited:

Στέκομαι σε αυτό: Previously unknown images and videos are also to be scrutinised using “artificial intelligence” technology. If a user refuses the scanning, they would be blocked from sending or receiving images, photos, videos and links

@Chronomancy το θυμάμαι το συγκεκριμένο. Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση.

Αλλά για τους αυτόματους πωλητές ποτών/πρόχειρου φαγητού, δεν θα έλεγα ότι έβγαλε εκτός όσους εργάζονται ως καφετζήδες/σαντουιτσάδες κτλ.

Back