Ο ορισμός του τι ψηφίσατε ρε μαλακες
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Τα δικά μου λεφτά ήταν σε ( δήθεν? ) απομάκρυνση και τι γρήγορη και σωστή αντίδραση (ναι μετά από τόσες μέρες) και μετά περιμένουμε να ξεχαστεί το θέμα.Περιμένω τώρα να δω το είδος του μιντιακού μασάζ που θα ακολουθήσει.
Και πλήρωσε και την αυτοθυσία με το να μην προλάβει την πτήση.
Ερωτηθείς αν έχει κάποιος το δικαίωμα να αρνηθεί την 6ημερη εργασία, απάντησε: «Μπορεί να το πει, στα πλαίσια όμως των χρηστών ηθών,
γενικά όπως πάει μάλλον θα πίνουμε το κατρουλιό μας σε λίγο... και δεν βλέπω να το καταλαβαίνει ο κόσμος, πάνε οι άλλοι "ξεπλένουν" κάθε μέρα πεζοδρόμια μπροστά στα σπίτια τους "να δροσίσει" ξέρω εγώ...![]()
Συναγερμός για τα αποθέματα νερού σε Αττική και νησιά | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney
Για να αντιμετωπιστεί το έλλειμμα νερού η ΕΥΔΑΠ έχει αποφασίσει να ενεργοποιήσει όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλείας - Επιστρατεύεται η Υλίκη και οι παλιές γεωτρήσεις για να αυξηθούν τα αποθέματα - Σε απόγνωση τα νησιά - ΕΥΔΑΠ: Έχασε πάνω από 300 εκατ. κυβικά μέτρα λόγω διετούς ξηρασίαςwww.newmoney.gr
Εγω παντως, το αμαξι το πλενω μια φορα το διμηνο,