What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,703
η εντελως αναμενομενη συνεχεια (προφανως χωρις συγνωμη προς τον υπαλληλο). ε, δικιο εχει. ειδατε πουθενα αιμα???
απλά για λυπηση.

 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,641
Περιμένω τώρα να δω το είδος του μιντιακού μασάζ που θα ακολουθήσει. Θα είναι κάτι του στυλ "ο πρωθυπουργός έπεσε από τα σύννεφα και θα επέμβει σαν Καπταιν Αμέρικα να αποδώσει δικαιοσύνη" ή θα πάμε σε λύση τύπου δημοκρατικών - Μπάιντεν "μην πιστεύετε τα μάτια σας, αυτό που είδατε δεν είναι αυτό που είδατε ".
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,703
εν τω μεταξυ ολο το συμβαν ειναι ο καθρεφτης της ελληνικης διαχρονικης παθογενειας.

μονο και μονο το να ομολογει ετσι αναλαφρα καποιος (που εχει διατελεσει τοσα χρονια υπουργος σε διαφορετικα υπουργεια και στο μυαλο του (ναι, ισχυει) θεωρειται δελφινος και αυριανος πραιμίνιστε της χωρας) σε επισημη, υποτιθεται νταματζ κοντρολ ανακοινωση, οτι εψαχνε τον δευθυντη/προισταμενο του υπαλληλου για να συνεχισει τα "ξερεις ποιος ειμαι γω ρε??" δειχνει τα παντα.

επισης, αμφιβαλλει κανεις οτι καποιος που μπροστα σε τοσους μαρτυρες, καμερες ασφαλειας, και γενικα σε δημοσιο χωρο ριχνει φαπες σε καποιον (και δεν ξερουμε καν τι εχει γινει πριν η μετα τα λιγα αυτα δευτερολεπτα του βιντεο) θα ριξει πισω απο κλειστες πορτες φαπες στα παιδια ή την γυναικα του?

ελπιζω/υποθετω οτι θα γινει το λογικο και τωρα που ο αντ αυτου πράιμ τον ξεφορτωθηκε απο υπουργο, θα κανει το βημα να τον ξεφορτωθει γενικως. αν και απ οτι ακουγεται, εχει λογους που φερεται ετσι ο συγκεκριμενος. ξερει πολλά....
δεν ειναι και τοσο μεγαλο νησι η κρητη... η μια οικογενεια γνωριζει ακριβως τι κανει η αλλη.
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,793
Περιμένω τώρα να δω το είδος του μιντιακού μασάζ που θα ακολουθήσει.
Τα δικά μου λεφτά ήταν σε ( δήθεν? ) απομάκρυνση και τι γρήγορη και σωστή αντίδραση (ναι μετά από τόσες μέρες) και μετά περιμένουμε να ξεχαστεί το θέμα.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,931
Η συνηθέστερη πρακτική σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να τον διαγράψουν και 1-2 μήνες μετά να αναλάβει αντιπρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος σε κάποια εταιρεία κάποιου φίλου της κυβέρνησης, του στυλ Ανακύκλωση Πλαστικών Ελλάδος ή Ένωση Προμηθευτών Φυσικού Αερίου ή κάτι τέτοιο (με 6ψήφιο μισθό προφανώς), μέχρι τις επόμενες εκλογές οπότε και θα ξανακατέβει και δεν θα κουνηθεί φύλλο.

Εν προκειμένω όμως βλέπω πως αρνείται να παραδόσει την έδρα του, επειδή είναι και λεβεντομαλάκας.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,406
Πολύ ενδιαφέρον κείμενο που συγκεντρώνει όλα τα κακώς κείμενα του αυταρχικού πρωθυπουργού μας και ω τι εκπληξις, σε σελίδα του αντιβασιλέα!
 
Last edited:

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
4,008


Καταλαβαίνεις πως το εργασιακό περιβαλλον στη χώρα έχει πιάσει πάτο όταν μέχρι κ η Αμερική σου την λέει για τη θέσπιση επιπλέον ωρών εργασίας.
 
Top Bottom