τελευταιο οφτοπικ απο μενα:
θυμαμαι σε μια συζητηση οταν ειχε πρωτομπει στις ζωες μας ο κασελ και καποιοι συφορουμιτες εγραψαν κατι περιεργο, τους εκραξα πρωτος και μπορει και μόνος, εκει και τοτε, σ εκεινο το θρεντ, οπως ειναι και το σωστο (επισης, δεν περιμενα "μελλοντικη" ευκαιρια για να τους την πεσω με "αστειακια", ασχετο.). δηλαδη εκει που μετρουσε, πηρα σοβαρη θεση. τωρα για γκει πανς δεν θυμαμαι, αλλά δεν βαριεσαι, για να το λεει καποιος, θα εχει συμβει.
ναι, αυτα για τους γερους δεν πειραζουν, ναι, οκ, μια χαρα. για να το λετε, μαζι σας. γιατι ειμαστε ολοι "γέροι" ειπε καποιος που ξερωγω μπορει να ειναι 40. εγω φιλε μπορει να ειμαι 60 η 65 και να με πειραζει. και δεν ηταν γενικα κατι για τους ¨γέρους" του φορουμ, ηταν απολυτως προσωπικο.
α, ειμαι και γυρω στα 130 κιλα. τζαστ σέιινγκ. για να υπαρχουν κι αλλα πιθανα αστειακια στην φαρετρα των αστειατορων.
και κατι τελευταιο. "εισαι μερος του προβληματος" που λεγαν και κατι ψυχες, οταν αυτα τα θεματα τ αντιμετωπιζεις ανα κατηγορια και καυτηριαζεις μονο αυτα που για καποιο λογο σ ενοχλουν, ενω σε καποια άλλα κανεις αυτο που υποτιθεται οτι κατηγορεις.
γιατι στην καλυτερη εισαι ανιωθος και δεν σου κοβει τι μπορει να προσβαλλει καποιον ή στην χειροτερη, δεν σε νοιαζει κιολας και το κανεις επι τούτου,
-------
μποτακιε, σε μενα θα πεις? το αγαπω το κουμπι ιγκνόρ. ειναι τρομερα χρησιμο να ξερεις. κι ευτυχως, λογικα δεν εχει και περιορισμο, μπορεις να το φορτωσεις οσο θες. τουλαχιστον μεχρι τωρα δεν μου εχει βγαλει κανα περιεργο μηνυμα.
ρομπέν, απο κει ξεκιναει η απορια μου, αυτος ειναι ο πυρηνας της. γιατι να βαλεις σ ενα κειμ, εστω και απολυτως προαιρετικα, κομματια που δεν ειναι "διασκεδαστικα" (οπως ενα μινι γκειμ με χαρτια η ζαρια ξερω γω που κανουν πολλα παιχνιδια) αλλά στην καλυτερη, ειναι επαναληψη και ρουτινα? αυτο προσπαθω να καταλαβω. γιατι υπαρχουν, γκειμπλει wise, τι προσφερουν και τελικα γιατι αποθεωνονται στο ονομα του ρεαλισμου.