Sugamoto Panagia
Lich
τλκ με ποιους ειμαστε? θυμαμαι μονο οτι καποιοι του φορουμ ηταν τραμπικοι για καποιο λογο.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!
Οριακά ελληνοποιημένος Αρμένιος αρσιβαρίστας.Giannigerian
Νομίζω μετά το ξεφτυλίκι και το διασυρμό από τους ίδιους του δημοκρατικούς στις παλαιότερες εκλογές, όπου μετά έσκυψε το κεφάλι και μπήκε η ουρά στα σκέλια, δεν κάνει ούτε για φτύσιμο ο Μπέρνις.ιδεολογικα στηριζω μπερνι σαντερς. αν δεν τον ξερεις, φαντασου ειναι κατι σαν τον κουτσουμπα ή παλιοτερα τον κυρκο ή τον κωστη στεφανοπουλο.
δηλαδη ειναι δημοφιλης και τον αγαπανε ολοι μεχρι να φτασουν πανω απ τις καλπες. εκει τον φτυνουνε και μετα τον ξαναγαπανε.

Νομίζω μετά το ξεφτυλίκι και το διασυρμό από τους ίδιους του δημοκρατικούς στις παλαιότερες εκλογές, όπου μετά έσκυψε το κεφάλι και μπήκε η ουρά στα σκέλια, δεν κάνει ούτε για φτύσιμο ο Μπέρνις.
Γιατι ντρέπεσαι? Πες το σωστό. Σου γαμω τη Παναγία.Επίσης σουγκαμόταθεία ωραίες οι ειρωνείες
Αρκεί που βλέπουν το username μου xDΘα μπορούσα, αλλά σέβομαι κάποιους εδώ που μπορεί να πιστεύουν σε αυτό και δεν θέλουν να βλέπουν τελείως άσκοπες βλασφημίες σε ένα φόρουμ.
Στέκομαι λίγο σε αυτό. Μπορεί κάποιος που έχει παρακολουθήσει την προεδρία του Trump να αντεπιχειρηματολογήσει ότι οι τιμές προϊόντων ανέβηκαν εξίσου με την πολιτική προστατευτισμού που επέβαλλε ο Trump σε σημείο που επέβαλλε δασμούς στα προϊόντα από Κίνα. Το αποτέλεσμα ήταν η κατάσταση να λειτουργήσει σαν ντόμινο, αφού ανέβασε τις τιμές η Κίνα για τα πάντα που είχε σημαντικές επιπτώσεις, δεδομένου ότι είναι η 1η παραγωγός χώρα κυριολεκτικά για οτιδήποτε.Μήπως ήταν αυτός ο πόλεμος που πριν 2,5 χρόνια ανέβασε τιμές πετρελαίου και όλων των προιόντων;